reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny
ja dzis jakas strasznie obolala jestem,prawie sie ruszac nie moge...tzn moje biodra doslownie czuje jak mi sie rozchodza w pierwszej ciazy tez tak mialam ale dopiero przed porodem troche sie martwie bo to troche za szybko,:/
kasia1881
Jimmy G's Playcentre
199 Bingley Road
Shipley
West Yorkshire
BD18 4DH
to jest adres na kulki najblizej mnie nie bylam tam jeszcze bo wczesniej jezdzilam samochodem na bd5 ale podobno jest fajnie.a moze ty masz adres na kulki gdzies blizej centrum?
graziul jutrzejsze spotkanie dalej aktualne?

reklama
hejka babeczki
ja dopiero teraz sie odzywam ,bo wczesniej nie bylo ani sil ani weny :zawstydzona/y:.Coraz ciezej mi sie toczyc ,a jeszcze mala od okolo miesiaca kopie mnie bezustannie po pecherzu :wściekła/y:.Caly tydzien bede siedziala sama z Dominikiem :-((ja oszaleje),G.w pracy od rana do nocy (podoba nam sie wozek z mamas & papas:sorry2:)mam nadzieje ze tylko ten tydzien taki bedzie.Od poczatku ciazy przytylam tylko 7 kilo :-),ciekawe ile z tego to dziecko :dry:.
kasia -ja zabkowanie D.wspominam tragicznie wiec 4 zabki to dla mnie lekki szok.

hej dziewczyny
natalka- wszystkiego naj naj naj:-)
u mnie jedna wielka monotonia, wiec nie wiem o czym pisac:-( od jakiegos czasu chodze humorzasta/wydaje mi sie ze to wplyw mojego implantu/ dzis skonczyl mi sie okres, ktory trwal 3tygodnie.mam nadzieje ze bedzie lepiej, choc zastanawiam sie czy nie pojsc w slady sylwi i natalki i wyjac implant.

u nas zdrowko dopisuje/jako tako/u nikolki wczoraj dojrzalam syfka na pupie ale taki podskorny-jak go dotknelam to czulam taki maly groszek:-( jak go dotknelam to nikole zabolalo, wiec posmarowalam jej to mascia ichtiolowa i zakleilam plasterkiem, ale nie ma poprawy, jaki byl taki jest.

mam pytanie, czy nie wiecie, kto chcialby kupic ciuszki po mojej nikoli? od urodzenia do teraz. mam super ciuszki zimowe z zeszlego roku po nikoli. ocieplane spodnie/specjalnie kupione na zeszloroczna polska zime/ kozaczki, kurtki, czapki. wogole piekne sukieneczki. jak ktroas ma ochote lub zna kogos kto chce kupic ciuszki za pare groszy to dajcie znac na priw/wysle zdjecia i rozmiary

czesc kobietki
Natalka STO LAT KOCHANA
agnieszka pewnie Nikolce zniknie ta krosteczka nie przejmuj sie taka co do ciuszkow to popytam znajomych moze ktoras sie skusi
ami sie dzisiaj juz nudzi nastepne pranie sie pierze domek posprzatny tylko pozniej zrobie szybki obiadek i z glowy dzien a wieczorem poprasuje :tak::tak::tak:;-);-)
RENUSKA TO FIGURKE BEDZIESZ MIALA SUPER MALO KILO DO ZRZUCANIA:tak::tak:;-);-);-);-);-)bo 7 kilo to bardzo malutko

hej:-)
NATALKA-STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my dzisiaj spalismy do 10!!!!ale za to wczoraj poszlismy o 11,po raz piewrszy od prawie 3 tygodni sie wyspalam,bo pawelek przespal noc ,no i nie ma to ja w swoim lozeczku sie polozyc:-):-)za to od rana marudny jest niemozliwie,ale wychodzi mu zabek ,iec nie bede go torturowac:-)
agnieszkauk-3 tygodnie okres???:szok:o boze,ez myslalam o tym implancie za jakis rok,ale tyle sie nasluchalam o tych okresach ze chyba wole tabsy,albo plastry.a syfkirm sie nie martw,pawcio ostatnio mial na jajeczkach:-D
renuska-wlasnie wczoraj myslalam o tobie,ze dlugo sie nie odzywasz,chyba po powrocie z pl jeszcze nie pisalas,albo ja cos przeoczylam:zawstydzona/y:7 kilo,to malusko,ja ostatnio sie wazylam to wychodzi ze tez 7,ale wydaje mi sie ze waga sie pomylila:-Dno ale przede mna jeszcze sporo czasu wiec pewnie dobije do 20:-D:-Dale tak na serio to widze sama po sobie ze mniej jem jak w poprzedniej ciazy.
m0205...-wspolczuje ci dolegliwosci,juz ktoras pisala ze biodra ja bolaly,sylwia chyba kiedys,mnie nie bolaly:confused::confused:moze dlatego ze nie jestem super szczupla:-D:-D
dobra spadam bo maruda sie juz na mnie uwiesil:szok:

zanetabd7 ja tez juz niestety szczupla nie jestem:(przed 1 ciaza bylam szczuplutka w ciazy przytylam 9 kg ale prawie wszystko urodzilam niestety podczas karmienia piersia przytylam prawie10kg ,teraz jestem w 2 ciazy i waga stoi w miejscu bo dzieciaczek ze mnie sciaga.a biodra po 1 porodzie niestety tez zostaly mi wieksze mam nadzieje ze teraz znowu mi sie pupa nie powiekszy i dalej zmieszcze sie w 8:/ ale u mnie w rodzinie wszystkie babki tak maja ze w ciazy chudna a podczas karmienia waga w gore...niestety.

Czesc Babeczki:-)

U nas dzien byl intensywny jak do tej pory. Rano musialam jechac do maista bo poprzednim raz nic nie zalatwilam bo Pani w okienku w banku byla jakos malo rozgarnieta:-p na szczescie dzis juz wszystko zalatwione:tak:
W skrocie... dostalam czek z bondem z zeszlego domku na nazwisko panienskie, bo wynajmujac i podpisujac wszystkie papiery bylam Panna i pozniej juz nie zmienilam nazwiska, bo nie bylo takiej potrzby. No i poszlam zrealizowac ten czek a Pani na to ze ona nie moze poniewaz, nazwisko z czeku nie zgadza sie z nazwiskiem konta a ja na to ze wtedy bylam panna i ze wzielam slub bla bla bla. Z reszta maja w sustemie ze zmnienialam nazwisko z panienskiego na nowe. I kazala mi isc do agencji i zmienic czek na nowe nazwisko:baffled: a ja z racji tego ze jjuz do tej agencji nie naleze nie poszlam tam tylko wzielam certyfikat slubu i poszlam jeszcze raz do banku bylam nastawiona ze czeka mnie mega awantura ale przyjal mnie jakis mlody lepek i bez zadnych pytan bez zadnych dowodow zrealizowal mi czek:-D i jak tu ich zrozumiec:confused: co czlowiek to zasady:baffled: No ale nic najwazniejsze ze zalatwione:tak:
Ale sie rozpisalam:-p:-p
A teraz do rzeczy:-D
Natalka WSZYSTKIEGO NAJ NJALEPSZEGO, SPELNIENIA MARZEN POCIECHY Z D, I Z CORCI:tak::tak:
M02.... wspolczuje dolegliwosci mnie na szczescie wszystkie niedogodnosci ciazy ominely:tak: a pierwsze slysze ze od karmienia ktos tyje:szok: ja na szczescie przy karmieniu zrzucilam:tak: ale i tak uwazam ze zbyt duzo nie przytylam do tylko 12kg przy czym Mala wazyla 3,600:tak:
Zaneta Wow ale pospaliscie:tak: zazdroszcze:tak: my dzis pobudka o 7;45:-p wspolczuje wychodzacego zabka moja Vicky stanela na 6 i juz dlugo dlugo nic:confused: az sie boje jak zaczna wychodzic wszystkie na raz:baffled:
agnieszkauk ja tez mam implant ale poki co pfff pfff nie narzekam ale poczatki byly okropne z reszta jeszcze jakis czas temu zastanawialam sie czy przypadkiem nie wyciagnac;-) ale poki co zostawiam:-p wyciagne gdzies moze czerwiec lipiec bo niunka chcialaby siotrzyczke albo braciszka:-D:-D
Renuska faktycznie dlugo Cie nie bylo:tak: 7kg wow tez calkiem ladnie:tak::tak:

Ok uciekam bo Victoria sie obudzila a spala cale 20min.:wściekła/y: a ja myslalam ze zdaze w tym czasie napisac do Was i zrobic obiad a tu d***:no:
Paaaa:tak:

hej hej
My mielismy pobudke dzis o 7.30:dry:,i takie sobie tempo narzucilam :pranie ,sprzatanie,prasowanie,zakupy..dopiero teraz zjedlismy obiad -ja zjadlam ,bo D.utkna w martwym punkcie i mam rozumiec ,ze to juz koniec .Takze teraz doslownie padam na ryj .
natalka -100 lat !!:tak:
zaneta -bystrzak z Ciebie ;-),masz racje od powrotu z pl sie nie odzywalam ,zreszta dla dominika to byla chyba za duza zmiana bo tak nam dal popalic ,ze glowa mala .A pobyt w pl przedluzyl nam sie o 1 dzien bo ptak wlecial do silnika ,i zostalismy zaproszeni na lot dnia nastepnego .

Ostatnia edycja:
Natalka wszystkiego naj naj stara dupo:-D;-):-D

Hej dziewczyny:-)
Ja wreszcie chwilę spokoju mam. Dopiero co wróciliśmy z centrum i kuzynka teraz pojechała do znajomej a my w domu na spokojnie:tak: Wczoraj byłyśmy w centrum handlowym w sheffield, zajęło nam to 6 godzin chociaż i tak byłyśmy bez dzieci:szok: Nałaziłyśmy się a zakupy i tak zrobiłyśmy tylko w primarku. Ja to wogóle dla siebie znalazłam tylko koszulę, jakoś nie trafia do mnie w tym roku ta jesienna kolekcja, nic mi się nie podoba:baffled:

AgnieszkaUK ja chętnie zobaczę co masz na sprzedaż. Jak masz przygotowane fotki to podeślij mi na maila s.mironska@op.pl

Renuska ja też wczoraj myślałam o Tobie, że długo coś siedzisz w Pl:-D Chyba razem z Żanetą ściągnęłyśmy Cię myślami:tak:

Żaneta zgadza się, to ja tak narzekałam na ból bioder i spojenia, masakraaaaa.

Kasia8118 ja w piątek mogłabym na jakieś kulki się wybrać

reklama
Do góry