reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja tez dziekuje za spotkanie- nigdy sie nie mozna dosc wygadac:tak:

marghi- wielkie gratulacje:tak:
jstysiak- dziekuje bardzo za podwiezienie i poczekanie ze mna:tak: Ogromne podziekowania od Artura ze mnie popilnowalas;-)
Doris78- ja nie wiem czt dobrze pokasowalam:confused: Staralam sie ale ja to typowa blondynka jestem:-D:-D A i zapomnialam ci powiedziec ze ja dopiero wczoraj zauwazylam ze ty masz niebieskie oczy:szok:
mojadzidzia- a ty mi w koncu wyslesz swoj numer:baffled: Bo jak nie to sobie wezme od Roksany:-p:-p:-p
Kasia8118- zdecydowanie za krotko bylas wczoraj:tak::-p:-p
zanetabd7- i jak bylas na gieldzie? Jak samopoczucie dzisiaj?
graziulxxx- wiem gdzie jest japonska knajpa ale nie taka z lodkami ale taka ze kucharz smazy i przygotowuje przy tobie na plycie i robi przy tym rozne wygibasy:tak:
Katarina26- szpeken kuken:-D:-D:-D:-D Ty juz jak cos walniesz:-D:-D:-D:-D

A mi sie pewnie dzien bedzie dzisiaj dluzyl bo czekam az moj przywiezie mame z lotniska ale to dopiero o 0:30:szok: A ja bym chciala juz, juz:tak:

reklama
Cześć!!!

Ale klarowna pogoda:baffled: wietrzysko jak w kieleckim:dry: Widzę,że wypad Wam się udał to się cieszę;-):happy2:
Jeśli chodzi o ten wypadek to na szczęście nikomu nic się nie stało:tak: szczęście w nieszczęściu bo tam gościu mówił B,że w tym miejscu co wjechał im samochód w ścianę to tam właśnie na papierosa chodzą:szok::szok::szok: wjechał im w regał z alkoholem,dzisiaj jeszcze maja zamknięte,ale jutro chcą otworzyć już:tak: a ściana to B mówi,że wygięta jak banan:szok: skończył o 23 tam zabezpieczać,ale jeszcze z tydz.2 tyg.będzie tam robił remont tej ściany:tak:

Ania-nawiedzimy Cię wszystkie:-)

Dobra laski,spadam już bo zaraz wparuje mąż bo pojechał na myjkę i jedziemy w siną dal:happy2: Więc życzę Wam miłej niedzieli a Sylwii-poprawy pogody co by grilla mogła odpalić:tak:;-)

heloł:-):-):-)
ja dzisiaj jestem taka rozlzla jakias ze szok.bylismy rano w bingley na carbootsie,zjadlam kanapke z jajkiem,bekonem a pozniej w domu wszystko poszlo do klopa:wściekła/y::wściekła/y:wymiotowalam jak kot znowu:-:)-:)szok::szok:ale kupilam malemu takie duze auto,jedno na pilota,samolot z little people,bluzeczke jedna i jeszcze takiego jeepa co ma lwa w klatce :-D:-Di salon zagracam jeszcze bardziej:-D:-Dciesze sie ze wam sie spotkanko udalo,szkoda ze jednak nie dotarlam,bo teraz pewnie znow sie wyrwe z chaty za rok jak mama przyleci:-D:-D
katarina-o nie to stanowczo za drogo 1 funciak za kopytko:-D:-D:-Dno my 3 lata temu placilicmy po 340 za osobe bez wyzywienia,wiec nie tanio.
ampar-mi teraz szybko zleci tydzien bo moja mama w piatek juz wylatuje,a kiedy jedziecie do spa??
sylwiam-udanej imprezki:-D:-Dszkoda ze pogoda do kitu:-:)-(
doris78-no rozumien cie doskonale,z jednej pensji ciezko jest cos odlozyc,a tym bardziej na jakas chate.znaczy sie u nas to na depozyt najpierw:-D:-D
graziul-ja juz 2 tygodnie nie pilam kawki,tylko rozpuszczalna:-:)-(i mam nadzieje ze niedlugo znow sie obudze rano i pierwsze co zrobie to wstawie wode na kawulca:-D:-Dja tez bym tak chciala,ze robisz maluszka i trach a on juz se lezy w lozeczku na drugi dzien:-D:-Da nie czlowiek musi najpierw 9 miesiecy czekac a pozniej jeszcze urodzic:-D:-D
dobra ide wszamac salatki troszke;-)

A ja sie dzis bardzo nudze:tak:Wiatr szaleje i niezabardzo sie poczulam,tzn.gorzej z moja astma:-( Moi wybyli sobie sami,ja w szlafroczku siedze:tak:
ZANETA-to sie oblowilas dzis:tak:warto bylo jechac:happy2:maly na pewno happy:happy2:
AMPAr-dzieki za namiary;-)ale ja bardziej szukalam takiej z lodeczka co to suszi na swiezo szykuja:tak:choc pewnie i tam ten japoniec to robi;-)no ale narazie na jakis rok mam suszi z glowy:-(
DORIS-to mialas pobudke z rana w niedziele:tak:Co do pracowania,to ja podzielam Twe zdanie -ze jak nacisku nie ma ze strony finansowej to lepiej sie porzadnie domem zajac i wsz miec dopilnowane:tak:Ja to chyba juz nigdy do pracy nie wroce:baffled:Moj A jest przeciwny,twierdzi ze jest podzial u nas -on zarabia a ja sie opiekuje domem,jak narazie to mi odpowiada:happy2:bo ja sie tez z domu nie wyrywam skoro nie trzeba:-p
SYLWIA-udanej imprezki ,szkoda ze tak wieje:baffled::szok:
ANIA-a czemu sie nie wysypiasz??maly nie daje//czy Ty na bezsennosc cierpisz:confused:
no nic ide sie dalej zanudzac:baffled:

Tak się zbieram od samego rana żeby napisać no i się zebrałam w końcu. Dzięki dziewczynki za miłe spotkano. Najadłam się jak nie wiem co. Aż z tego wszystkiego w nocy Kasia 8118 mi się śniła i mówiła do mnie że jedzenie chińszczyzny jest dobre ale ma jedną wadę, jest kaloryczne. :-D:-D:-D
Graziul a Ty coś bierzesz, tzn jakieś lekarstwa na tą astmę? I ja też uwielbiam suszi, to tak jak z owocami morza, ten smak mnie uzależnia.
Doris ja tak zrobiłam kilka dni temu, małej właczyłam bajkę a sama w kimę ale przychodziła co 5 minut więc na nic się to zdało w dodatku za każdym razem co się budziłam byłam bardziej śpiąca.
Sylwia udanej imprezki, może się tego grilla da jakoś schować przed wiatrem albo szybko do sklep po gazowy z przykrywką :-p:-p:-p:-p
Żaneta to rzeczywiście zakupy się udały. Ja czasem się powstrzymuje od kupna następnej zabawki chociażby przez wzgląd zagraconego pokoju Matyldy. Acha i my też jeździmy do Bingley ale dziś mój był w pracy.
Katarina no to nieźle z tym Piknikiem, może facetowi chciało się bardzo pić.
Ampar a tu dopiero 17.

Hello Ladies!

marghi gratulacje!!! duzo zdrowka dla ciebie i malej Kajeczki, jak ci minal porod? dlugo sie meczylas?
doris78 oj tak,dusia sie stesknila az mi bylo milo jak dostalam slodkiego buziaczka i tak mocno mnie przytulila :tak::tak:
zanetabd7 fajnie ze masz mamusie chociaz pewnie szkoda ze tak krotko,wydaje mi sie ze jakis wirus panuje moja mama i jej facet tez wymiotowali ostatnie dwa dni,jutro powinno byc lepiej Trzymaj sie cieplutko ;-)
roksanna1 no widzisz jaka z Kasi dobra kolezanka,nawiedzila cie w snie zeby cie ostrzec :-D:-D:-D
sylwia.m i jak sie grill udal? ogolnie to nie jest zimno tylko tak strasznie wieje A wlasnie,kupilas w koncu ta upatrzona sukieneczke dla Olivki?
ampar3 juz 20 :-p:-p:-p wysylam ci numer na priv. ;-)
Graziul xxx widze ze dzien lenia sobie urzadzilas,my dzisiaj z Dusia do 12 w lozku zalegalysmy :-D:-D:-D
katarina26 no to niezle z tym wypadkiem,wiedzial w ktora sciane uderzyc,najwazniejsze ze nikomu nic sie nie stalo Gdzie byliscie? ;-)

Hej laski ja tylko wpadłam podziekowac za wczoraj było super ale niestety stanowczo za krótko :tak::-(.
Dzisiaj miałam kiepski dzień Oli wiecznie płakał i jęczał więc nie mam ani chęci ani siły na pisanie:no::-(.oby jutro było lepiej :baffled::confused:.Nie pytajcie co mu jest bo nie mam zielonego pojęcia:no:.
marghi wielkie gratulacje :tak:;-):-).Czekamy na zdjęcie maleństwa:tak:.

Hejka
Ja dopiero teraz bo mialiśmy leki poslizg z uspaniem Alku:-D.A to dlatego ze dzisaj mała odzyskala swoj pokoj ,a my z miskiem sypialnie:-D:-D:-D.I wkońcu poszła spac.....:-)
Marghi Gratuluje kolejnej princessy w rodzinie:-):-):-)
Dziołchy dzieki Wielkie za super wieczorek:tak:
Ampar nie ma za co;-)tylko tak potem sobie pomyslalm ze zamiast stać na stacji to zadazyl bym obrucic z 3 razy do menston i spowrotem:-D:-D:-DA le nie zaluje :-pdzieki wielkie za pogaduchy;-)
zaneta ojj...nie zazdroszcze:no:
Sylwia i jak u Ciebie dzisiejszy grill,bo ja dzisiaj zaliczyłam i musze zaliczyc do udanych.
Mojadzidzia Do 12 w łózku:szok:ja tez tak chce:-p
jejka juz nic nie kotaktuje ,jestem tak padnieta ze juz nie pamiętam co komu:baffled:nic zmyka do łózka naładowac bateryjki do juterka

Hej:-)

Moja młodsza latorośl już wstała więc i ja na posterunku. Spać nie mogłam bo myślówę mam straszną....co zabrać, co zostawić R żeby załatwił w tym czasie jak będzie tu sam...już mnie głowa boli od tego....ja zawsze wszystko tak bardzo przeżywam:baffled: Dobrze, że dzisiaj Mama z Dorotą przyjadą do mnie to zajmą się dzieciakami a ja będę mogła na spokojnoe wszystko pakować bo wieczorem ładujemy w samochód i jutro o 9 w drogę:szok::baffled: Pierwszy raz jadę z dziećmi samochodem to pewnie dlatego mam takiego stresa:sorry2:
Grill mimo wiatru udał się:tak: Za domem mamy taki kącik że nie wiało wogóle więc tam sobie siedzieliśmy a grill jarał się jak szalony, Rafał przynajmniej nie musiał dmuchać:-D
W pierwszorocznej wróżbie Olivia wzięła długopis więc szukują mi się pisarze bo Marcel też to wziął:tak:
Sukieneczkę chciałam kupić ale jak robiłam przegląd szafy to zanlazłam taką sukieneczkę balową, którą dostałam kiedyś z jakimiś innymi ciuszkami z ebaya:tak: Właśnie zgrywam fotki więc wieczorem coś wrzucę:tak:

Kasia8118 w tym wieku standardowo takie zachowanie zwala się na ząbki więc może to to:sorry2:;-) Dentinoxu używasz??

Jstysiak nocka udana?;-):-D

Mojadzidzia to kiedy się przeprowadzacie?? Dewsbury kojarzy mi się z taką "babciną" mieściną więc chyba będzie się Wam tam dobrze mieszkało....cicho i spokojnie:tak:

Graziul zdrówka:-)

Żaneta współczuję złego samopoczucia:-( Na szczęście to mija....

reklama
czesc wszystkim
sylwia Olivko kochana z okazjii zblizajacego sie twojego swieta
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

no i super ze grilek sie udala oraz szczesliwej podrozy
marghi gratulacje