reklama
Ania1812
Fanka BB :)
Cześć kobitki!
Ja dzisiaj zaczełam dzień bardzo wcześnie bo o 5.30. Mimo to nawet jestem wyspana a jaki dzień mam długi;-) Wczoraj piłam pysznego ciderka. Jest w Morissonie w promocji (za 1 funta)- jabłkowy z wanilią i cynamonem. Pycha
Dominisia- jak po imprezce? Kacyk jest?
Monia- w końcu zobaczysz swoją fasolinke. Super
Ampar- a czemu spałaś w salonie?;-) Wydawałoby się, że im dzieciaki starsze tym dłużej śpią a tu d... Filipek dzisiaj wstał przed 6
jstysiak- torciki super. Jeden ładniejszy od drugiego. Na pewno tak samo dobrze smakują jak wyglądają. Masz już nastepną klientkę
Na razie:-)
Ja dzisiaj zaczełam dzień bardzo wcześnie bo o 5.30. Mimo to nawet jestem wyspana a jaki dzień mam długi;-) Wczoraj piłam pysznego ciderka. Jest w Morissonie w promocji (za 1 funta)- jabłkowy z wanilią i cynamonem. Pycha
Dominisia- jak po imprezce? Kacyk jest?
Monia- w końcu zobaczysz swoją fasolinke. Super
Ampar- a czemu spałaś w salonie?;-) Wydawałoby się, że im dzieciaki starsze tym dłużej śpią a tu d... Filipek dzisiaj wstał przed 6
jstysiak- torciki super. Jeden ładniejszy od drugiego. Na pewno tak samo dobrze smakują jak wyglądają. Masz już nastepną klientkę
Na razie:-)
DOMINISIA
Zaangażowana w BB
CZEŚĆ BABECZKI:-):-):-) MY WSTALIŚMY PRZED 10 SIĘ CZŁOWIEK WYSPAŁ IMPREZKA UDANA DUŻO ŚMIECHU BYŁO Ania1812 KACA NIE MA ;-);-) ALE JAK POSZLIŚMY USYPIAĆ DZIECI TO CHYBA MY PIERWSI ZASNĘLIŚMY JSTYSIAK MASZ TALENT MONIA SUPER ŻE W KOŃCU JUŻ MASZ TERMIN GRAZIUL NO TO SIĘ STRACHU NAJADŁAŚ MY TEŻ MIELIŚMY TAKI WYPADEK Z KAJKĄ HUŚTAWKA SIĘ NAM URWAŁA JAK JĄ BUJALIŚMY A DRUGI PAS ZAPASOWY BYŁ ODPIĘTY TEŻ CZUWALIŚMY CAŁĄ NOC ,A JAK MAŁA CZUJĘ SIĘ DZISIAJ?? AGAAM TO DOBRZE ŻE SPRAWA Z FOTELIKIEM ZAŁATWIONA UCIEKAM DO SPISANIA MIŁEGO DZIONKA;-):-)
Monia22310
Cześć dziewczynki.
Usg mam 25 marca, czyli w czwartek. Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że dają tu zdjęcia tak jak w pl. Będę miała pamiątkę.
JSTYSIAK - ależ ty masz talent, torty są piękne.:-)
Dziś chyba się wybiorę na spacerek, jest całkiem ciepło, byleby się nie rozpadało.
Wczoraj kupiłam kotu szczotkę do czesania bo linieje strasznie. Teraz kot jak mnie widzi to ucieka
A to dlatego , że chciałam wyczesać jej ogon a jej się to nie spodobało
No nic idę obiadek gotować.
Usg mam 25 marca, czyli w czwartek. Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że dają tu zdjęcia tak jak w pl. Będę miała pamiątkę.
JSTYSIAK - ależ ty masz talent, torty są piękne.:-)
Dziś chyba się wybiorę na spacerek, jest całkiem ciepło, byleby się nie rozpadało.
Wczoraj kupiłam kotu szczotkę do czesania bo linieje strasznie. Teraz kot jak mnie widzi to ucieka
A to dlatego , że chciałam wyczesać jej ogon a jej się to nie spodobało
No nic idę obiadek gotować.
katarina26
mama Wiktorii
hello lejdis;-):-)
My dzisiaj z mężem standard;kościół,kulki na które już nas nie wpuszczono bo było private party Wiki tak płakała,że normalnie żal mi jej się zrobiło:-( chcieli nas wpuścić na 20 min.ale Wikuni 1h nie wystarcza a co dopiero 20 min.więc pojechaliśmy do domu mąż oglądaniem meczu się zajął córa poszła spać a ja się odnalazłam przy komp.standardzik Wieczorem ruszam na szkolenie w jezdzie,więc laseczki trzymajcie kciukasy żebym nie porozjeżdżała ludzi
Doris78-[to na którą mam się uszykować jutro
monia22310-[ super,że zobaczysz w końcu swoją fasolkę
jstysiak-[no kobieto.jestem pod wrażeniem,pewnie też skorzystam z twych usługa co do hotelu,to już teraz wiem do kogo mam się zwrócić na przechowanie mojego futrzaka,jak pojedziemy do PL
agamm-[super,że ci wymienili fotelik;-)
graziul-[ja tobie współczuje kobieto tych wrażeń wiem co musisz przeżywać ty jako matka a Natalka co się nacierpi dobrze,że Bóg trzyma ją w opiece i nie kończy się to tragedią
OKI kobietki to tyle na razie,jeśli kogoś pominęłam to sorry
My dzisiaj z mężem standard;kościół,kulki na które już nas nie wpuszczono bo było private party Wiki tak płakała,że normalnie żal mi jej się zrobiło:-( chcieli nas wpuścić na 20 min.ale Wikuni 1h nie wystarcza a co dopiero 20 min.więc pojechaliśmy do domu mąż oglądaniem meczu się zajął córa poszła spać a ja się odnalazłam przy komp.standardzik Wieczorem ruszam na szkolenie w jezdzie,więc laseczki trzymajcie kciukasy żebym nie porozjeżdżała ludzi
Doris78-[to na którą mam się uszykować jutro
monia22310-[ super,że zobaczysz w końcu swoją fasolkę
jstysiak-[no kobieto.jestem pod wrażeniem,pewnie też skorzystam z twych usługa co do hotelu,to już teraz wiem do kogo mam się zwrócić na przechowanie mojego futrzaka,jak pojedziemy do PL
agamm-[super,że ci wymienili fotelik;-)
graziul-[ja tobie współczuje kobieto tych wrażeń wiem co musisz przeżywać ty jako matka a Natalka co się nacierpi dobrze,że Bóg trzyma ją w opiece i nie kończy się to tragedią
OKI kobietki to tyle na razie,jeśli kogoś pominęłam to sorry
katarina26
mama Wiktorii
Si si Roksana wpuściłam jak bym śmiała go oddelegować
nefretete101
hej laski
długo mnie nie było i jakoś nie wiem jak sie wkręcić... czyli standard
chyba weny nie mam
długo mnie nie było i jakoś nie wiem jak sie wkręcić... czyli standard
chyba weny nie mam
Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
Witajcie;-)
u nas niedziela typowo rodzinkowaspacerek do parku,mala wyhustana,wybiegana,kilka beckow zaliczylawiatr byl zimny ale my klapnelismy w zaciszu na laweczce i w slonku bylo extra
w drodze powrotnej moj wpadl na pomysl ,ze jeszcze dzis zjemy poza domem wiec znow mi sie fukslo....hmmm,ostatnio czesto ma takie pomysly,co mnie bardzo cieszy nie ukrywam
robilismy dzis zdjecia i kamerowalismy nasza mala...uwielbiam potem to wsz.ogladac
mala czuje sie ok-DZIEKUJE BARDZO ZE PYTACIE,na szczescie nic sie powaznego nie stalo
oczywiscie wariuje nadal na maxa:-szok::-(
ogolnie mialam dzis dzien lenia..nic nie robilam w domu
powiedzialam sobie ,ze wieczorkiem szybko zrobie... a teraz mi sie nie chce
zapiekanki tylko zrobilam na kolacje i zasiadam do filmiku
a co tam rano wstane to wsz nadrobie
bede u Tyni-szofer moj mnie zawiezie;-);-)
JSTYSIAK-torty bomba-gratuluje zdolnosci
NEFRETETE-witaj spowrotem
do zobaczenia jutro,pa
u nas niedziela typowo rodzinkowaspacerek do parku,mala wyhustana,wybiegana,kilka beckow zaliczylawiatr byl zimny ale my klapnelismy w zaciszu na laweczce i w slonku bylo extra
w drodze powrotnej moj wpadl na pomysl ,ze jeszcze dzis zjemy poza domem wiec znow mi sie fukslo....hmmm,ostatnio czesto ma takie pomysly,co mnie bardzo cieszy nie ukrywam
robilismy dzis zdjecia i kamerowalismy nasza mala...uwielbiam potem to wsz.ogladac
mala czuje sie ok-DZIEKUJE BARDZO ZE PYTACIE,na szczescie nic sie powaznego nie stalo
oczywiscie wariuje nadal na maxa:-szok::-(
ogolnie mialam dzis dzien lenia..nic nie robilam w domu
powiedzialam sobie ,ze wieczorkiem szybko zrobie... a teraz mi sie nie chce
zapiekanki tylko zrobilam na kolacje i zasiadam do filmiku
a co tam rano wstane to wsz nadrobie
bede u Tyni-szofer moj mnie zawiezie;-);-)
JSTYSIAK-torty bomba-gratuluje zdolnosci
NEFRETETE-witaj spowrotem
do zobaczenia jutro,pa
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-)
Katarina-ja jutro bede u Ciebie tak o 9.45
ROKSANNA-a kiedy Ty dokladnie jedziesz??i na ile?
JSTYSIAK-ale torty poprostu piekneale masz fach w rekach
TYNIA- a Ty masz duzy salon?pomiescimy sie wszystkie??
Katarina-ja jutro bede u Ciebie tak o 9.45
ROKSANNA-a kiedy Ty dokladnie jedziesz??i na ile?
JSTYSIAK-ale torty poprostu piekneale masz fach w rekach
TYNIA- a Ty masz duzy salon?pomiescimy sie wszystkie??
Podziel się: