reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja juz po urzedach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Leb mi peka w szwach:tak:
Nieznosze tych wszystkich spraw.Czasem mam wrazenie ze tam same Downy pracuja:tak::tak::szok::angry::baffled:Watpie czy wsz zalatwie w tym tygodniu:no::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: pozdrawiam i do potem ,bo teraz musze sie jakos wyciszyc i mysli zebrac po tym calym maglu!!:-):szok::tak:

reklama
Cześć dziewczynki. Dziś za bardzo nie mam humoru...
Miałam sobie jechać do Natalii, idę do bankomatu a tam nie ma jeszcze kasy na koncie:wściekła/y:
Masakra. Tak więc kolejny dzionek spędzę w domu:-(

Co do latania po urzędach to szczerze współczuję, bo ja też tego nie znoszę, a i mnie to jutro czeka, bo jedziemy załatwiać chatę z councilu:-p

Mam nadzieję, że się uda. W piątek z kolei jadę do Leeds na NIN.
Mam nadzieję, że trafię:-p

Jeśli chodzi o toksoplazmozę to faktycznie przydałoby się zrobić te badania.
Nie wiem tylko kiedy będę w Polsce, bo na razie nie planuję wyjazdu ze względów finansowych.
Zastanawiam się, czy może tu prywatnie robią i ile to by kosztowało.

Kurczę piszecie o tym basenie i sama bym się z wielką chęcią wybrała....
Uwielbiam pływać, a już tak dawno nie miałam okazji. Myślę, że to fajna sprawa chodzić na basen już z takimi maluchami.

Pozdrawiam:-)

Monia- z ciekawości spojrzałam na strone polskiej przychodni w Manchester. Tam jest laboratorium ale cena za toksoplazmoze jest powalająca- 60 funtów:szok::szok::szok: Zwariowali. Z tego co pamietam to w Pl płaciłam za to badanie nie więcej jak 50 zł. Tu masz stronke Private Medical Centre - doświadczeni polscy lekarze! - Laboratorium

Doris- też słyszałam, że Tantum Verde jest bardzo dobre na gardło. Ale nie wiem gdzie mogłabyś dostać bo ja kiedys szukałam w aptekach i nie było. Znalazłam w Pikniku ale teraz już nie sprzedają tam leków:-(

zanetabd7 - bo z tymi pieluchami to tak jest ,ze siku wyleci ale woda z basenu nie wleci ,niby zeby bakterii nie lapalo czy cos .My (i domyslam sie ze nie tylko )mielismy juz jedna wpadke z tymi pieluchami ,jak wybralismy sie na basen ,oczywiscie domin byl juz w tej pieluszce zeby sie po 10 razy nie przebierac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tu wszystko zlane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.A gadaniem ciotek sie nie przejmoj ,moja babcia stwierdzila ,ze bede musiala chodzic z moim dzieckiem do psychologa ,bo sie nie odnajdzie w angielskim przedszkolu idt.:baffled:
monia22310 - ja chodzilam w ciazy na basen i caly czas mialam infekcje :-:)wściekła/y:
agnieszkauk - rewelacyjny kolor ,mi sie bardzo podoba :tak:

ZANETA-nie przejmuj sie gadaniem ciotek:-Dzobaczysz potem w jakim stresie bedziesz jak beda sie pytac czy juz robi siku na nocnik:-D:-D:-Dbeda Ci pewnie gadac bo w naszych czasach .....dzieci skonczyly roczek i juz sikaly same:-D:-D

MAMATROJECZKI-ja takich szklakow raczej boje sie jeszcze dawac Davikowi:sorry2:no i wiem ze sa dobre bo Kubusiowi daje,ale on juz jest starszy:baffled:
A tantum verde mialam ale sie skonczyl:dry:

ANIA1812-no wlasnie jak nie potrzebowalam to lekarstw bylo pelno w pikniku,a teraz jak cos potrzebuje to nie ma:wściekła/y:
Musze juz powoli liste robic co z Pl zabrac:-D

RENUSKA-ja wlasnie zgledu na te ing=fecje balam dzic na basen

A ja znowu jestem slomiana wdowaale 3 dni zlecialy:szok:,no ale jutro wracaja rodzice ,w sumie to dzisiaj w nocy,wiec caly czas cos sie dzieje:-D

Ostatnia edycja:
Hej babolki:-):-):-)

ja już dzisiaj wcześniej robiłam podejście do bb, ale nie wyszło;-) Agaam była na kawie więc pół dnia szybko mi zleciało:tak:

Żaneta podobno jak dziecko ma 18 miesięcy i jeszcze nie chodzi to można się martwić, macie jeszcze kupę czasu, nauczy się:tak:
Roksanna tak się kształcisz i kształcisz więc niedługo to zaczniesz posty po angielsku pisać nie?:-D
Monia może powiedz położnej że masz kota to może skierują Cię?:confused: Chociaż znając tutejszą służbę zdrowia są na to marne szanse, ale spróbować można:tak:

Bardzo fany pomysł ze zorganizowaniem spotkania na basenie ale ja z dwójką to się nie piszę na to:-D

Wiecie co, właśnie się zorientowałam, że Olivia przemieszcza się ale na siedząco:szok::szok: Posadziłam ją na środku pokoju a po czasie patrzę a ona przy lampie, teraz znów odsunęła się trochę na środek:szok: Pewnie sama nie zdaje sobie sprawy z nowo nabytej umiejętnmości:-D

hej dziewczyny
ja dzis weny nie mam za to jest istny len-caly dzien moglabym przelezec na sofie.
nikola dzis przed tv oglada myszke miki-juz chba dzis 5 raz jej puszczam ten sam odcinek.:baffled:
Graziul, Ania1812,Renuska, Kasia8118, Mojadzidzia, Alexnow, Aniteczka- dziekuje bardzo za mile komentaze w sprawie moich wloskow. szczerze wam powiem ze jestem zadowolona i dobrze sie czuje w tym kolorze, choc uslyszalam opinie od kolezanki" face to face" ze wygladam jak stara BABA:-D:-D:-D:-D ale stwierdzilam ze sie tym nie bede przejmowac bo sa rozne gusta i nie kazdemu moze sie podobac to co mam na glowie a najwazniejsze ze mi sie podoba:tak: dodam ze po moim farbowaniu moja deska klozetowa jest w czerwone kropeczki:-):-):-):-D:-D:-D

i pytano do was, bo ma problem: w kuchni meble mam derwniane hmmm niewiem czy dobrze to ujelam hmmm moze wygladaj jakby byly drewniane:-D:tak:;-) i na nich ma tluste plamy:-( od gotowania i wogole. nie moge sobie poradzic z wyczyszczeniam tych plam. a nie chce porysowac tych mebelkow -probowalam przetrzec gabka i mleczkiem cif ale troszeczke porysowalam, a jakies tam pronta nie dzialaja:-(

czesc kobietki ja zaliczylam dzis poranna kawke u Alex bardzo milo bylo i poznalam przy okazjii Paradosie
ja rowniez mam lenia obiad juz prawie ugotowalam tylko ziemniaczki nastawie:tak::tak::tak::tak:
agnieszka uk ja niestety nie moge cie obejrzec w nowym kolorku bo nie chce mi nk wejsc juz 3 dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja w kuchni meble z tluszczu czyszcze tymi niby druciaczkami z proszkiem i schodzi super nie rysuje nic bo nawet garnki nimi czyszcze i nie widze zeby byly porysowane:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a moze ktos jest chetny do mnie przyjsc w tym tygodniu a jak nie to w nastepnym:confused::confused::confused::confused::confused:

Monia22310 ja miałam w Pl kotkę i urodziłam dziecko, było spoko, spała z nią ale żeby nie było tak kolorowo była bardzo zazdrosna i sikała Matyldzie na zabawki.

ZANETA-nie przejmuj sie gadaniem ciotek:-Dzobaczysz potem w jakim stesie bedziesz jak beda sie pyatc czy juz robi siku na nocnik:-D:-D:-Dbeda Ci pewnie gadac bo w naszych czasach .....dzieci skonczyly roczek i juz sikaly same
Doris z ust mi to wyjęłaś, a poza tym nie pij już
ANIA1812-no wlasnie anie potzrebowam to peloarst bylo w pikniku,a teraz jak sie potrzebuje to ma

AgnieszkaUK ja nk nie komentowałam ale obejrzałam sobie, wyglądasz super.:tak:A na te meble kup spray do mycia kuchni, on rozpuszcza tłuszcz bez tarcia.
Sylwia tylko kto mnie zrozumie :sorry2:z moim miernym poziomem.

Ostatnia edycja:
reklama
CZEŚĆ :-):-):-) BABECZKI DZIŚ FRYZJER NAS NIE PRZYJĄŁ :no::no: ALE W PIĄTEK JESTEŚMY UMÓWIONE :tak::tak::tak: ROXANA- JA MIAŁAM NA 15 EGZAMIN ALE DZWONILI ŻEBY SZYBCIEJ PRZYJŚĆ WIĘC W SUMIE TO O 15 JUŻ WYCHODZIŁAM :tak::-) ŻANETA CO TY SIĘ KOBIETO MARTWISZ NIE BÓJ NIC JAK PRZYJDZIE JEGO PORA TO ZACZNIE CHODZIĆ :tak::tak: MÓJ MA 15 MIESIĘCY I JESZCZE SIĘ CHWIEJE NA NOGACH:-D:-D ALE ZA TO MOJA KAJA JAK MIAŁA ROK TO JUŻ ŚMIGAŁA :tak::tak: AGNIESZKA UK- MÓJ D TO CZYŚCI TAKIE RZECZY KITCHEN CLINERAM CZY JAKOŚ TAK SIĘ PISZE TO DOBRE JEST SCHODZI WSZYSTKO:tak::tak:;-) DORIS78- JA ZAWSZE OWIJAM SOBIE SZYJĘ SZALIKIEM NA NOC JAK BOLI MNIE GARDŁO:tak: PRZEPIS MOJEJ BABUNI I DO TEGO MLEKO Z CZOSNKIEM I MIODEM (BLEEE) ALE POMAGA:tak::tak: MONIA22310 POWODZENIA Z MIESZKANIEM ;-) GRAZIUL - I JAK GŁOWA JA TEŻ ZAWSZE PO TAKICH SPRAWACH PAPIERKOWYCH MUSZĘ DO SIEBIE DOCHODZIĆ:crazy::crazy: A ZWŁASZCZA TUTAJ:rofl2::rofl2: CHYBA WSZYSTKIM ODPISAŁAM:baffled::baffled: POZDRAWIAM DO JUTRA

Do góry