reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

sylwia to nic strasznego bede sobie na noc brała czajnik do sypialni z przegotowana woda tylko ja podgrzeje i juz:-)

mojadzidzia no mi sie teraz wydaje ze butelka jednak wygodniejsza wszedzie butelke podasz a cycka nie ani nigdzie sie z domu nie ruszyc na dluzej nawet Claudii zniknac na 10 min nie moge bo ryczy za mna to mysle ze jak bedzie pila z butli bede miala lzej ;-)

Olcia_rom ja kupowałam w new looku ciozowe ciuszki:tak:

sylwia fajne wózeczki ja tez musze sie rozejzec za jakims bo jeszcze troszcze i juz mała bede mogla wozic w takim w sumie chyba juz mozna co?

musze uciekac dziecko wzywa:wściekła/y:

reklama
natalko-nie rób tego,wiem że to jest ciężko tak na zawołanie karmić piersią,ale to najlepsze co możesz jej dać.Ja Alexowi do dzisiaj daje ,ale już tylko raz dziennie choć ma 9miesięcy.Pierś też możesz prawie wszędzie dać-fakt że to troche krępujące było :zawstydzona/y:
Przemyśl to sobie jeszcze.
Ciekawe jak tam nefretete????

no wiec tak....
na poczatek sie wqr... bo laska sie spozniala. dopiero o 15.30 zadzwonila ze juz za 10 minut bedzie. tak ze czekalam 40minut na babe:wściekła/y: ale naszczescie te 40 minut spedzilam na ogladaniu domku. mialam tego farta ze byl facet ktory wymienial bojler i mnie wpuscil.generalnie jest spoko jak z zewnatrz tak i w srodku. odswiezyc sciany, w sypialniach przejechac papierem ściernym podloge i polakierowac trzeba i bedzie luz. w poniedzialek ma zadzwonic by umowic sie z nami na podpisanie umowy. myslalam ze juz dzis bedziemy miec klucze ale musi sprawdzic czy ktos jeszcze z remontowcow ma tam cos do zrobienia:-)
powiem wam szczeze, że ani troche sie nie zawiodlam:-) sypialnie sa ładne i dosyc spore (jak na warunki angielskie)
jeszcze tylko jutro spotkanie z landlordem i wreczenie mu wypowiedzenia:-D:-D:-D:-D
ide oblewac i sie zalewac
dobrej nocki laseczki;-)

hej
Ja dzisiaj wyslalam wypowiedzenie:tak: znowu bede full time housewife- huuuurrrrrrrrrrrra.
Kasia8118- no to zycze ci zebys dzisiaj dostala swoj wymarzony prezent;-) A co do linii samolot. to ja az sie boje do czego sie u mnie przyczepia- nienawidze ryanaira:wściekła/y:
Nefretete- gratulacje i zycze milego opijania- jest za co:tak: a kuchenki na sprzedaz nie posiadam ale mozesz wpasc do mnie na obiad jak wroce;-)
katin- no wlasnie ty sobie trzasnij fotke i wrzuc na forum dla wszystkich do wgladu:-)
Evelii- ja do tej pory wole na spotkaniach pogadac niz pisac na forum a juz poltora roku pisze;-)
Doris78- ja sie gole raz na tydzien:tak::-D:-D:-D

A mi wszystko po praniu smierdzialo, schlo 4 dni:szok: dzisiaj na play grupie walilam jak g.....o:wściekła/y: Zanioslam rzeczy do pralni i nie moge sie teraz nawachac jaka swiezosc:tak: chyba cala zime tak bede robic:dry:
A jutro halloween imprezka- wlasnie szykowalam stroje calej rodzinki :szok: jade pociagiem wiec mam nadzieje ze wiekszosc ludzi bedzie przebrana:-D:-D:-D:-D

Olcia ciuchy ciążowe dostaniesz jeszcze w Dorothy Parkins i Asdzie na foster sq i też w new looku w kirgate:tak:

Nefretete super ze jesteś zadowolona:-)

Natalka Twój cycek Twoja decyzja:-D;-)

Mam szlony wieczor , jakies trzy godzinki temu znajomi z Walli namowili nas na spedzenie wieczoru halloween razem.Wiec szybkie pokowanko ,zakupy i jutro po pracy ruszmy:happy2:
Nefretete no to mozna powiedziec ze chatka wasz:tak:super

reklama
natalka1990 ja nie karmilam piersia i dobrze mi z tym ,chociaz bardzo chialam karmic to jakos moje dziecko nie chcialo ssac piersi :confused:.Dalam wiec butelke i tak juz zostalo.A z tym czajnikiem to tez tak robilam :-)
dobranoc wszystkim

Do góry