reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzieciurki śpią to mam chwilę na pisanie. Olivia ostatnio nie chce sama leżec i prawie cały czas musze ją na kolanach miec a w takiej pozycji ciężko coś napisac więc ograniczam się tylko do czytania

Kasia8118 wszystkiego naj naj naj;-) Dużo zdrówka, pieniędzy, szczęścia i spełnienia marzeń a przede wszystkim szybkiego, szczęśliwego rozwiązania:-)

Mojadzidzia proncie bardzo;-)
Frankie Pushchair - Mushy Peas - Mamas & Papas
lub ten
Frankie Pushchair - Bubblegum - Mamas & Papas
ale podobają mi się też te
Luna Pushchair - Truffle - Mamas & Papas
Jaka z Nadusi zdolna dziewczynka:tak: Moja jeszcze nie odkryła stópek ale za to namiętnie ssie swoje palce bardzo głośno przy tym cmokając:sorry2:

Doris to i ja Ci a raczej Wam pożyczę wszystkiego naj naj naj na kolejne lata:tak::-)

Natalka a będzie Ci się chciało wstawac w nocy na robienie mleka?;-)

Nefretete jest 14.40 więc Ty na pewno już pod nowym domkiem koczujesz:-D Daj znac koniecznie:tak:

Evelii pisz cokolwiek a zobaczysz że szybko się wkręcisz:tak: Najgorzej to zrobic sobie przerwę bo potem już coraz trudniej:sorry2:

Oleska jakby mój Marcel nie był takim dzikusem to pewnie byłabym Twoją stałą klientką:-D No ale może jak będzie starszy to skorzystam na jakiś samotny (w sensie bezdzietny) wypadzik na miasto:tak:

Katin
kiedy masz urlop?;-) Trzeba kiedyś zorganizowac spotkanie w Twój wolny dzień bo zapomnimy jak wyglądasz:-D

reklama
KASIA8118-a Ty co tak milczysz>.czyżbyś rodziła???:-D:-D:confused:

SYLWIA -no to jak Ty mi tak na forum życzysz z okazjii rocznicy,to i ja Tobie też pożyczę:-D:-DWszystkiego najlepszego z okazjii rocznicy i życze jeszcze wiele takich rocznic :-)

KATIN-ja teraz idę na depilację woskiem:tak:tam teżrobia jakieś zabiegi na twarzy ale takie zwykłe tylko.Ale w grudniu będzie w takim drugim salonie fryzjerskim ,kosmetyczna i ona bedzie robiła już takie lepsze zabiegi.Masz linka do tego zakładu
Bradford24.pl, Praca Bradford, Anglia, Bradford Praca, Anglia, Bradford

Wiecie co moj Kuba wczoraj przyjechal z miasta z babcia i kupił mi misia większego od Dawidka:-D:-D:-DJa nie wiem gdzie go wstawić :-D:-D

Dziekuje jeszcze raz laseczki za miłe powitankie i gratulacje. widze, że wy sie tu juz wszystkie dobrze znacie. Mam nadzieje że tez Was poznam wkrótce. :-))) Ja sie dopiero z pracy przyczołgałam, zrobilam po drodze zakupy w mothercare, bo dzisiaj do pracy nie mialam co na siebie włozyc. normalnie mam wrażenie że mój ciązowy brzuszek robi sie co godzine większy! Nie wiecie gdzie jeszcze w Bradford mozna kupic jakies ciązowe ciuszki????

Jak tam nefretete, ciekawe czy domek nie rozczarował.

oleska ja byłam na tej diecie i 5-tego dnia też miałam kryzys, nawet wieczorem się poryczałam i powiedziałam R. że już koniec mam dosyć i na kolację zjadłam coś niedozwolonego. Naszczęście rano byłam już wyspana i udało mi się wytrzymać do końca:-)Potem byłam kilka tygodni byłam na dtrugiej fazie i tez było ok Najgożej było jak pojechałam do Polski, niestety nie wytrzymałam. Naszczęście wróciły tylko 2kg. Wcześniej schudłam 8kg. :-)

olcia_rom koniecznie przyjdz na nasze spotkanie to na pewnołatwiej będzie się pisało

RENUSKA-ale się uśmiałam z tym wyrywaniem kluczy:-D:-D:-D

OLESKA-tutaj idę pierwszy raz,więc zdam relacje potem:tak:Ale kiedys byłam w polsce i powiem Ci że jak ktoś inny Ci to robi,niz Ty sama,to da się przeżyć,bo kobita robila bardzo szybkie ruchy:-D
Ale ja tez juz maam dosyć golenia co dwa dni i sę wkońcu wziełam za to ,mam nadzieje że jak przyjdzie lato ten problem już mi odejdzie:-)

OLCIA Rom-ja widziałam jeszcze w wallis rzeczy ciążowe,zobacz też sobie na ebayu tam też jest dużo i tanie są:tak:

pierwszy raz wcieło mi posta:szok: i musze pisac od nowa:wściekła/y:
Mojadzidzia , Roksanna ale mam cisze w domu :tak: Hubert wybiegany ,Natalia wygadana:-D musimy czesciej zaliczac takie jesienne spacerki , ciekawe czy dopisze sie Ewa dzis poznnana.
Sylwia mysle ze uda nam sie dopiero w przyszły piatek zorgonizowac jakies spotkanko , ala ja tez juz o tym myslałam ze duzo dziewczyn nie mam okazji spotykac:-(
Oleska ceny bardzo przystepne :tak:, jezeli mozna wiedziec czy masz juz dzieciaczki pod opieka?

4muchy no to ladnie schudlas;-) ja dopiero 5 kg przez 2 tyg:-( ile w sumie stosowalas ta diete?
katin mam juz jedna szkolna dziewczynke ktora bede odwozic do szkoly, i chlpca ale dopiero jak rodzice znajda prace wiec powolutku sie rozkrecam;-)

reklama
Hej kochane dzięki serdeczna za pamięc :-).Ja osobiście w tym roku to prawie bym zapomniała o moich urodzinach.Teściowa doleciała wczoraj szczęśliwie już przed 23 była u nas w domku.Mały oczywiście spał więc zobaczył babcie dopiero rano_Ogólnie bardzo szczęśliwy tylko lekko rozczarowany brakiem dziadka:tak:.Troche się wkurzyłam na dzień dobry bo okazało się że teściowa musiała dopłacac na lotnisku w Pl do biletu bo okazało się za na karcie pokładowej były pewne braki w druku:wściekła/y:.Nie wiem jak to się stało:no:.Normalnie szok te tanie linie lotnicze kombinują jak się tylko da żeby wyjsc na swoje.A szkoda gadac :wściekła/y:.Noc miałam fatalną nic się nie wyspałam bo bolał mnie brzuch.Stwierdzam że z dnia na dzień czuje się coraz gorzej mam nadzieje ze to dobry znak:cool:.A ja czekam dzisiaj na tylko jeden prezent.Chyba wszyscy wiedzą jaki:tak:.Doris78 twoje życzenia jak najbardziej trafione :tak:.Nefretete pisz tu szybko co z domkiem.Niestety nie pamiętam co komu miałam odpisac :zawstydzona/y:.

Do góry