reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris78, Natalka1990, Sylwia.m - dzięki za pomysły z tymi ciążowymi sklepami. Zaraz się ubiore i idę szukac jakiejs kurtki na zimę, albo raczej namiotu. hihi!

Nefretete gratuluję domku!!! Wyglada super na zdjęciach. Fajnie Ci - jesteś juz na swoim!!!

reklama
Cześć wszystkim!!!

Rodzinka pojechała na wycieczke do Manchesteru, Adam śpi a ja mam chwilke spokoju.:tak: Ale niedługo bo dzisiaj urzadzamy sobie impreze halloweenowo- urodzinową i mam mnóstwo roboty.
Katin- fajny taki wypad. Pewnie dzieiciaki szczęśliwe. Do mnie przyleciał mój brat z dwójka swoich dzieici.
Ampar- witaj z powrotem w gronie kur domowych ;-):-D. Też mam problem z długo schnącym praniem. Chociaż ostatnio kupiliśmy osuszacz powietrza i troszke szybciej schnie.
Nefretete- gratulacje z nowej chatki.To teraz czekamy na parapetówke.:-D
Sylwia- fajne te wózeczki. Tylko ten ostatni miała moja znajoma ( ale 3-kołowy) i nie była z niego zadowolona.

Pozdrowionka

Doris ja też tak nie mam więc nie jesteś sama. Wiem że Ciebie to nie pocieszy Ja bardzo lubię takie wypady. Ale jak chcesz to możemy się umówić na imprezkę z długim wyprzedzeniem żeby mieli czas na namyśleć i w ogóle :-):-):-):-).
Jak tam depilacja? Bolało. Chciałam wczoraj pisać że jak będziesz miała czas to na kawkę zapraszam, ale miał przyjść kolega do Łukasza na mecz i musiałybyśmy iść do sypialni. Tymczasem kolega się spóźnił i to sporo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale cóż. Następnym razem jak będziesz w okolicy i będziesz miała ochotę to wpadaj na kawę.
Ania 1812 ale Ci dobrze. Trzeba było młodego też sprzedać to byś odpoczęła podwójnie :tak::tak::tak:
Natalka tylko nie kupuj żadnych podgrzewaczy bo zanim one się rozgrzeją to ty się rozbudzisz, dawno byś dziecko nakarmiła i poszła 3 razy spać.

Cześć sobotnie:-):-)
My juz miasto zaliczylismy,pojechalam do argosa dla Kubusia po łóżko i po zegar dla kuzynki ,a w sumie specjalnie jechałam do zegar,i byłam tak zła że tego łóżka nie było ze zapomniałam kupić zegara i muszę znowu jechac bo mama wsrodę ma go zabrać:dry::dry:

ROKSANA-depilacje przeżyłam:-D:-D:-Dale bolało:shocked2::shocked2:no ale coz sie nie robi dla urody:-D:-D:-DNa kawetroche bylo za póżno bo ja wyszłam o 18.40:szok::szok:miało jeje to zająć 40 minut w wyszło 1.i 40 minut:szok::sorry2:Cieszki przypadek ze mnie jest:-D:-D

KASIA8118-a Ty czemu sie nie meldujesz???

OLCIA ROM- i jak zakupiłaś sobie coś??

Doris zakupilam zakupilam!!! W Newlook'u kupilam dwie bluzki takie z rekawkiem 3/4, jedna taki ciemny fiolet, a duga turkusowa. No i spodnie kupilam sobie do pracy - czarne.Ale kurtki albo plaszczyka jak nie bylo tak nie ma. Koleżanka mi cos wspominala, że tak w tym centrum 'shoppingowym' gdzie IKEA jest NEXT i maja w nim dużo ciuszków dla cieżarówek. Musimy sie tam koniecznie wybrac. A jaki zegra z Argosa kupujesz? Scienny? Ja sie wkurzylam, bo myslalam że dzis listonosz do mnie przyjdzie z przesylka na ktorą czekam, ale gdzie tam. kupilam firane do sypialni na allegro i już nie moge sie doczekac kiedy ja powieszę!!!!

OLCIA ROM-tak taki ścienny,srebrno-różowy z playboyem,dla Mojej kuzynki córki:-D:-D
Wiesz co ja tez czekam na przesylkę już ponad tydzień czasu,a czasu też w sumie nie ma bo moja mama miała tą paczkę wziąć do polski:wściekła/y::wściekła/y:A sprawdziłam że nawet jeszcze wysłali,napisalam do nic,ale jak na razie zero odzewu:wściekła/y:

Hej my też już po spacerku,zakupach i obiadku:tak:.Wcześnie dzisiaj wyruszyliśmy bo mój miał coś do załatwienia w okolicach centrum to się wszyscy zabraliśmy przy okazji.Teraz trochę odpoczniemy i ruszymy dalej na spacerek bo pogoda dzisiaj super:tak:.Doris78 to niezły gąszcz wyhodowałaś sobie skoro miało to trwac 40minut a trwało 1.40:szok:.A jakie łóżeczko kupujesz młodemu?Piętrowe ?

KASIA8118-mówiłam że ze mnie ciężki przypadek:-D:-Da tak na poważnie ,to musiała mi małymi partiami robić,bo u mnie wlosy rosna każdy w inną stronę:sorry::sorry::sorry:i dlatego tyle czasu zeszło:tak:

A łóżko chce piętrowe, z biurkiem na dole i szafą:tak:

hej
Ja zaraz ide sie szykowac na imprezke:tak: Koniecznie musze jakies zdjecia pocykac bo jeszcze nigdy nie bylam na takiej przebieranej imprezce- oby dzieciaczki sie nie przerazily:szok:
Kasia8118- i co nici z twojego planu:-p Ale widze ze twarda sztuka z ciebie i spacerujesz dzielnie:tak: Na urodziny ide na 10 rano do 12
Doris78- cos wiem na temat cierpienia. Wlasnie 2 tabletki wzielam bo tak mnie zeby bola od tego wybielania- no ale coz- chcesz byc piekna.......................:wściekła/y:
Ania1812- a moj dzisiaj znowu z nastepnym praniem pojechal- najwazniejsze to znalezc dobry sposob:tak:

Ide jakas kawke strzelic przed wyjsciem bo przysypiam

reklama
Hejka, a co tutaj taka cisza :confused: Czyżby wszystkie zabalowały :-D
Ale pogoda nam się zj....a . Dobrze, że wczoraj było ciepło i nie padało, dzieci miały radochę. U nas przez 4-5 godzin to drzwi się praktycznie nie zamykały. Córka z koleżanką szalała, a ja z kumpelą z maluchami od domku do domku. Na szczęście poszłam wczoraj do pracy i było za dużo ludzi (kilka lini nie szło) więc załatwiłam sobie z menadgerką, że pójdę do domu. :-) .

Do góry