reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
4muchy dzięki tego właśnie brakowało. Rzetelnej informacji.
Doris i co dalej idziesz na 13.30:baffled::-D
KasiaJ i Ampar jak Wy macie takie znajomości wśród angielskiej ludności. Powiedzcie mi oni też chodzą ze święconką. Ciekawi mnie to bardzo.
Bożena sukienka fajna i też nie uważam żeby wyglądała jak pogrzebowa. Naprawdę panna młoda jest w wielkim stresie.
Aniteczka To szybko Ci paznokcie rosna jak już musisz uzupełniać. Chyba że obgryzłaś z bólu. :-D:-D:-D:-D Bólu zęba.;-)
Katin Ampar i Bożena to wszystkie spotkamy się w centrum, super, ja już w takim razie postanowiłam, że wózka :no:;-):-D:-D nie biorę. Kto do nas dołącza? Ale nei wiem na którą?
Sylwia na 11 może być?

Cześć dziewczyny:-)
Bożena, sukienka bardzo fajna i jak najbardziej pasuje na taką uroczystość.:tak:
Dzwoniłaś już do Headsa????????/
Monia ,synuś słodziutki :tak::-) mój Damian powiedział, że też chce takiego braciszka a mężuś powiedział, że nie ma nic przeciwko temu i że Damian musi gadać z mamą, :-ptylko biedaczek zapomniał ile żonka ma lat:baffled:
kurcze, zazdroszcze Wam, że możecie się spotykać:-(ja niesty do południa muszę odsypiać nocki:-(

Czessc dziewczyny ja mam dzisiaj dosyc dopiero skonczylam sprzatac mialam maly remoncik . Wiecie co nie umiem sie polapac na tym forum :no: moze ze to poczatek ale mam nadzieje ze dojde do wprawy :-D ja mam termin na 17 lipca i ten zastrzyk mam dostac w 28 tygodniu ,

hej dziewczyny u nas bez zmian jak zwykle po lekarzach teraz dopadla nas grypa zoladkowa na szczescie mnie ominela .Ja tez mam minusowa krew juz mi pobrali mowili ze jak cos to dostane zastrzyk moj maly odziedziczyl krew po mnie wiec nie bylo problemu w pierwszej ciazy

SylwiaM a ty mu czegos nie robisz po tym obiedzie co on bardzo lubi:-p:-p

Kompletnie nie wiem co masz na myśli:no::rofl2::-p
A dla Ciebie i tak krzesła nie miałam:-p:-D

sylwia.m no pewnie ze dolacze dzieki za zaproszenie daj znac tylko gdzie i o ktorej :) w sumie przyda mi sie gdzies wyjsc bo narzeczony mnie zostawil jak bylam w 15 tyg ciazy i od tego czasu nigdzie nie bylam :(

To tym bardziej zapraszamy:tak: Ja mieszkam na BD12, jeśli wiesz gdzie to jest i chcesz sama przyjechac to daj znac i wyślę Ci adres na priva albo możesz też umówic się z Roksanną, Katin, Bożeną i Ampar na Interchange:tak:

Sylwia na 11 może być?

Niech będzie 11:tak::tak: W czwartek:tak:

Monika1213 Kacperek jest przesłodki:-) Udał Wam się synek;-)

Marta19 zaglądaj tutaj często a szybko zakumasz o co chodzi:tak: A najlepiej jeszcze jak przyjedziesz też w czwartek to będziesz wiedziała z jakimi wariatkami piszesz:-D:-p (oczywiście nie mam na myśli siebie:-D:rofl2::laugh2::-D)

Rany, minusową krew ma podobno tylko 15% ludności a u nas na forum to chyba 90%:-D:-D

Aaaaaaa i jeszcze chciałam powiedziec, że zaczęła mi się akcja skórczowa:szok::szok:.................... w łydkach:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Sywia.m raczej przyjade z dziewczynkami z Interchange :) Roksanną, Katin, Bożeną i Ampar
Roksana , Katin , Bozena , Ampar o ktorej bedziecie na interchange ? to bym sie z wami zabrala :)
Marta19 ja tez jeszcze sie nie dokonca lapie na tym forum :) to ja ostatnia bede rodzila bo mam termin na 2 sierpnia dopiero jeszcze tyle czekania ........

Do góry