reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
ja tez bym chetnie juz sie z wami poodwiedzala ale wlasnie sie dowiedzialam ze beda od jutra zaczynali lazienke i jestem udupiona- znajac angielskich majstrow na dlugo;-)

Roksanna1- suuuuuper- nastepna laseczka dla naszych chlopakow:-p
kasiaj- ten twoj maly to rzeczywiscie niezly aparat:-D:-D:-D- tajemnice:-D:-D:-D
Sylwia.m- jak tam brzuszek? Juz zaczelas ciazowe spodnie?:-)
mojadzidzia- czy w tej piekarni mozna kupic tez jakies ciasta np sernik czy makowiec?

My dzisiaj mielismy spacer bez wozka na budowe poogladac koparki, betoniarki, wywrotki itp Zaczepil nas kierownik i powiedzial zebym przyszla jak beda mieli przerwe to wsadzi malego do kopary i da mu pokombinowac- ale bedzie radocha:tak:
A tak wogole to bym tylko spala i spala:zawstydzona/y:

hej dziewczynki:-):-):-):-)
tak ostro jedziecie ze nie nadazam:szok:
roksana- fajnie ze sie w koncu zdecydowalas dolaczyc:-D:-D:-D
jeeezuuu jaki tu mlyn:rofl2::rofl2::rofl2:
kasia j.mieszkamy z powrotem na bd9 bo zaliczylismy malego zonka z tamtym domem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie bede sie tutaj rozpisywac bo za duzo tego:baffled:
pozdrawiam wszystkich :-):-):-)

ampar3 oni w tej piekarni maja w ofercie ciasta tj.jablecznik sernik i okazjonalnie makowiec przyznam ze raz tylko kupilam sernik i nie byl zbyt smaczny. Nawet nie chcialam oszukiwac przed znajomymi ze sama zrobilam;-) chleba tez raczej od nich nie kupuje,chyba ze w razie awarii bo w markecie niedaleko mnie maja tanszy i rownie smaczny

Roksanna1 witaj na forum.Boże ale tu dzisiaj gwarno:szok:.Normalnie nie wiem co mam komu pisac bo nie jestem w temacie:no:.Mały wiecznie chodzi za mną i tylko mama mama a ja na nie mam czasu na nic:no:.Coś mi robota nie idzie:no:.Sylwia.m przeprowadz się kochana na BD2 to będę wiecznie siedziec u Ciebie na kawce aż będziesz miała mnie dosyc:tak:;-).Ampar3 nie nazekaj z tym remontem łazienki :no: ja to bym tak chciała żeby mi ktoś wyremontował:tak:.A teraz ja mam pytanie gdzie można kupic fajne i niedrogie łóżeczko np.w kształcie samochodu lub coś podobnego dla mojego urwisa:baffled::confused:?Może któraś z was ma odsprzedac?Czy to wogóle zdaje egzamin,czy warto takie kupowac?

mojadzidzia- a gdzie to takie smaczne ciasta sprzedaja??:)powiedzialm sobie niee ale w weekend a nie wypada nie skosztowac cos słodkiego:-D
MarzenaM - laska dzieki za linka ! Ja wreszcie skonczyłam srzatać, ale co z tego zaarz spadam sie uczyć sowjej Angileszczyzny! dzisiaj mama mieć znowu jakiś test:/ nie wiem po co jak mam problemy kontaktowania sie z angolami:):-):wściekła/y:

Kasia8118 - co do łózka w kształcie autka to słyszłama rózne opinie, my etz chchielismy kupić małemu ale nie znalazłam takiego które mozna byoby wydłuzac bo kupialbym i po pol roku musiala zmienic na inne.ALe takie łózka widziłam a katalogu Argosa, w Ikei i uzywane na Manningam Lane.......

reklama
Jasmina111 - chodze do Bradford College na Esol poki co jestem bardzo zadwoolona trafiłam na fajna nauczycielke mimo ze jest Pakistanka ale tłumaczy tak,że nie jest sie w stanie nie zorzumieć. Stralam sie sam nuczyc ale.......zawsze cos wypadło:)wiec korzystam z tego z ejestem w UK ,<nie wiem jak długo>,i postaram sie troche nauczyc cos nie cos.

Uciekam na zajecia piszcie wolniej zebym pozniej nadazyła poczytać:):-):-D

Do góry