reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia - a tak blisko mieszkalam i nie wiedzialma o tj piekarni:):-)a moze to i dobrze:):-D:-D

kasiaJ- a jakiego domku szukacie i an jakim BD ja teraz wynajełam nowy domek an BD4 na Bierley i jestem zadowolona jest wentylacja i kuchenka w sam raz stól sie zmiesci i mama miejsce .....sa n osiedlu jeszcze wolne inne

reklama
doris78 - narazie nic nie place bo mój maż jeszcze pobierał TAX WORK a juz przestał i od nowego roku napewno bd mi akzali a koszt teraz mam tylko 50 Ł/egzamin a pozniej bede miala jak dalj bd chciala chodic 50/ miesiac + egzamin.

BozenaM - BD17, jak najblizej szkoly Kubusia, ulatwiloby mi to znacznie zycie, Maciek by mi zasypial na spacerku do szkoly w wozku, wwozilabym go do domu potem i moglabym cos porobic, a tak teraz spi w aucie i siedze z nim 2 godziny na jakims parkingu, nie moge go przeniesc do lozka, bo sie zaraz budzi i jest wtedy wkurzony :crazy: , a zostawic wlaczone auto pod domem sie boje, ale jest i plus tego, moze sobie ksiazki poczytac :-)

Kasia8118 - tak, przeczytalam, prawdopodobnie pod koniec roku zaczniemy, troche sie trzeba przygotowac do tej metody, nic mnie nie kosztuje jej zastosowanie, a jesli ma przyniesc efekt, to czemu nie.....

Chyba mi sie jeczmien na oku robi, bo mnie strasznie dolna powieka boli :-( Ide sie poprzytulac do mezusia. Bezpieczne dni przede mna ;-) to moze na jakis bezinteresowny masaz sie zalapie.

Dobrej nocy

Hej
kasiaj- suuuuuuuuper to lozeczko- ale jeszcze nie dla mnie:-D:-D. A co do ksiazek to ja mam nowa dostawe z polski i nie moge sie oderwac. Dzisiaj blagalnym wzrokiem patrzylam na nianke zeby maly spal jak najdluzej:tak:

ja tez sie przymierzam do nowego lozka. Moj zasypia ze mna albo z arturem i przesypia cala noc. Nie wierci sie wogole wiec mam nadzieje ze nie bedzie wypadkow ani wedrowek:szok: Licze na to ze zaczne usypiac go u niego w pokoju i moze z czasem sam usnie- wiem wiem pobozne zyczenie:-D:-D:-D
Kasia8118- co do lazienki to sie ciesze bardzo tylko milo byloby sie na te pare dni teleportowac:tak:

No to pa bo juz pewnie nikogo nie ma jak zwykle. Jutro artur usypia bo sa gotowe na wszystko to bede na posterunku wczesniej

reklama
Do góry