reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej bozenam te pyszne ciasta to w piekarni kolos na parkside road bd5 moze ja trafilam na troszke gorszy wypiek...:baffled: pewnie kiedys jeszcze raz zaryzykuje kupno ;-)

reklama
My juz po ogladnieciu domku. Niestety nie wezmiemy go, bo ten sam problem co tu mamy. Gdybym nie wiedziala co szukac, pewnie nie zwrocilibysmy na to uwagi. Ale w przedpokoju wypatrzylam swiezo silikonem zapackany kat :-( Lazienka znow bez wentylacji i bardzo mala kuchnia. Do stolu musialabym latac przez cale mieszkanie.
Moze znow sie cos wkrotce pojawi.

Ampar - czekaj tylko jak Twoj Szymek rozkreci sie z gadaniem i zacznie walic takimi tekstami

Kasia8118 - Kubus ma takie tyle, ze ciemno fioletowe, dostal na 2 urodziny i w nim spi, ale teraz jest juz ciut za male, niestety na razie nie sprzedajemy bo bedzie w nim chyba Maciejka spal, bo do lozeczka nie ma szans zeby go na sekunde wlozyc, a do tego juz sie nauczyl wchodzic i wychodzic, do tego mial komplet poscieli z samochodami, ladnie w nim zasypia, ale w nocy i tak do nas wedruje :wściekła/y: ostatnio powiedzial, ze jakby mial lozko pietrowe to napewno by w nim spal cala noc do rana :confused::baffled:
ac49_1.JPG

Kasia8118 - Kubus jak spi to strasznie sie wierci i non stop nogami czy rekami uderza w obudowe i dlatego chcemy mu zmienic juz, a na dlugosc mogloby byc jeszcze przez jakis czas

Kasia8118 - zanim kupilismy mu to lozko to tez z nami sypial i zasypial w naszym lozku, potem nauczyl sie zasypiac w swoim i tak do 1-2 spi w nim, a potem do nas przychodzi:baffled: czasem sie zdarzaja noce ze przesypia do rana ale to rzadkosc
Nistety to nasza wina, bo jakos nie mamy sumienia go odsylac z powrotem do jego lozka, jak on taki zaspany w nocy przychodzi i mowi, ze chce sie potulac :-D

No i nie wim co napisac,bo juz zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BOZENA-a Ty za ten kurs cos placisz??ja kiedys chodzilam tez do collegu ale zrezygnowalam jak bylam w ciazy:-:)-:)-(i wiem ze potem zrobili platne:-)
Kasia.j-fajowe te lozeczko,ja tez wlasnie nie wiem co zrobic z tym lozkiemdla chlopakow,chcialabym kupic pietrowe-malo miejsca zajmuje,ale z kolei boje sie ze Dawid bedzie chcial na gore wchodzic i nie wiem jakie kupic:baffled::baffled::baffled:

moja dzidzia-A my wlasnie czesto kupujemy w tej piekarni chleb,dla nas jest super:-):-)
JASMINA-A Ty dalej sie sama uczysz???dalej masz ten sam system???5 slowek dziennie???

doris78
Chlebek z kolosa jest dobry,nie zaprzeczam ale ten z marketu smakuje rownie dobrze a do tego mniej kosztuje,wiem kiedy maja dostawy i zawsze dostaje swiezy

No nareście uśpiłam małego :tak:.Po powrocie z polski nie chce spac w dzień i wieczorem też nie jest śpiący:no:.Dziwne to bardzo:baffled:.Kasiu.j to nie pocieszyłaś mnie zbytnio z tym spaniem:no:.Myślałam sobie że jak mój Krystian będzie starszy to będzie spac u siebie,ale skoro twój Kuba śpi z wami to pewnie mój mały też nas szybko nie opusci.Mój też z nami sypia co noc i mój mąż ma już tego dosyc i wiecznie mi marudzi że mu ciasno.A ja też nie mam sumienia żeby go odstawic do swojego pokoju jak mi ryczy i krzyczy mamammama...A czy kupno tego łóżka zachęciło go do zasypiania w swoim pokoju?

reklama
Kasia8118 - na poczatku postawilismy to lozko w naszym pokoju kolo naszego, i spal w nim cala noc, jak sie budzil w nocy to sprawdzal czy lezymy obok i zasypial dalej, a potem sie przeprowadzilismy i mial juz swoj pokoj, to zasypial w swoim lozeczku, ale zaczely sie nocne wedrowki

Doris - ja tez mysle o pietrowym, bo Kubus chcialby bardzo, ale boje sie, ze jest za maly i moglby mi w nocy spasc, zwlaszcza, ze sie budzi.... ale ostatnio widzialam lozko dla dwojki dzieci, w dzien wyglada jak pojedyncze, natomiast na noc wysuwa sie szuflade i tam normalnie jest materac, spodobal mi sie ten pomysl, ale Kubusiowi chyba nie, no i tez moze byc wersja samochodowa :-) to mi sie spodobalo

NEWA08.jpg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry