reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej
A u mnie wlasnie byla myszavik. jej malutka dalej drobna ale fajniutka. Umowilismy sie na imprezke jak moja mama pojedzie:-)
Kasia8118, Doris78- dla mnie miejsce na obiadek suuuuuuuuuuuuper:-D;-)
Jak cos to przyjdziemy z mamusia:tak:
Ale sie posmialismy z arturem z tych waszych mezowych zakupow:-D:-p
Kasiaifabian- mam odrosty:szok:
Cfcgirl- ale szybko ten zebol:szok: To chyba nowy kojec jej tak przysluzyl:-p;-)

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
KASIA8118-Ano tylko chyba my zostalysmy na tym forum:-D:-p;-)az mi czasami glupio pisac,bo se pomysla ze ja nic nie robie ylko siedze na bb:-D:-D:-D
JASMINA-Jak Ty to robisz,ze na caly tydzien zakupy masz za 60f:szok::szok:ja conajmiej 100f:szok::szok:az zal dupe sciska,tymbardziej ze teraz wszystko podrozalo:tak:
Albo napisz jakie znasz tanie potrawy obiadowe,bo ja staram sie malo wydawac ale sie poprostu nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A Ty dalej tak zawziecie sie uczysz??Ja wlasnie tez tak sie zastanawiam jak wieczorkiem siedze,zeby sie pouczyc ale tak sie nie chce:no::sorry2::dry::cool:

No dobra lece na autobus,dzisiaj z Kuba mam wycieczke busem,to bylo jego marzenie:-D

cfcgirl gratulacje z okazji pierwszego ząbka u Marysi

kasia8118a te spodnie jakieś ulubione??

doris78 czy Kuba wspominał Ci o kasztanach. Zastanawiam gdzie ja teraz w taką pogodę mam szukać kasztanów.:baffled:
Z zakupami mam podobnie na sam chleb i rzeczy do kanapek wydaję ok. 20 funtów :szok::szok:

oleska był carboot??

Hej Hej:-):-):-)

Kasia8118 ja na obiad z wami nie pójdę bo będę właśnie sie opalała przy basenie z drinkiem w ręku:-p:-p:-p

4muchy był carbot ale strasznie mało samochodów

No to co?? Spadam, nie?:-D pa:-D

Hej dziewczyny
Mam pytanie moja pociecha ma przepukline pępkową może wiecie kiedy powinna zniknąć? Nie chce żeby miała zabieg robiony

hej dziewczynki
jeżeli spotkanko bedzie w weekend jak poprzednio to całkiem mozliwe ze i my sie pojawimy:-)
a wracajac do paszportów... to jednak nie bede rejestrowac Alexa w Polsce tylko po nowym roku jak wrocimy ze swiat wysylamy papiery o paszport brytyjski :-) jak by któraś była zainteresowana to tu mozna sobie na ten temat poczytac Infolinia.org - Największy poradnik w sieci! - Obywatelstwo brytyjskie

reklama
Do góry