reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ampar3 mnie również bedzie miło Cie poznac osobiscie i reszte dziewczynek, ktorych jeszcze nie było mi dane spotkać:-)

jestem normalnie dzisiaj rozbita na maksa... co chwila łapie zawieszki:baffled: a do tego moj kochany kupił sobie sony playstation i cała niedziele jak do tej pory spedza na graniu:wściekła/y: chyba zaraz to cholerstwo za okno wypie....ole:wściekła/y:

reklama
Niunka dobrze że nic się nie stało. Julka też raz spadła ze schodów. Naszczęście tylko z trzech i teraz schody omija z daleka.

kasia8118to ja jestem chętna na kasztany. Byłam dzisiaj w Peel Parku ale tam nie znalazłam żadnego.:-):-):-):-)

.. co chwila łapie zawieszki:baffled: a do tego moj kochany kupił sobie sony playstation i cała niedziele jak do tej pory spedza na graniu:wściekła/y: chyba zaraz to cholerstwo za okno wypie....ole:wściekła/y:
A co to sa zawieszki?:confused::confused::confused:
No i znowu potwierdza sie teoria ze kazdy facet to dziecko,KAZDY:-D:-D

. Byłam dzisiaj w Peel Parku ale tam nie znalazłam żadnego.:-):-):-):-)
A my uzbieralismy az 15:-D:-D:-Di to same pytki:wściekła/y::wściekła/y:

KASIA8118-WIEC jak masz ich bardzo duzo to ja tez chetnie bym pare wziela:tak:
A ja wlasnie jak szukalam te kasztany to duzo bylo dziurawych:confused::confused:i wlasnie nie wiem czemu:sorry2::sorry2:czyzby jakies zwierzatka je jadly:baffled::baffled:
NIUNKA-JAk Szymek??

A ja wczoraj zrobilam pierwszy raz Tiramisu,ale pycha ...

Ostatnia edycja:
Doris78 i 4 muchy jeżeli chodzi o kasztanki to zapraszam po odbiór :tak:;-).Od czwartku mam czas:-) .Szkoda ze nie wiedziałam wcześniej że potrzebujecie to bym jeszcze więcej ich przywlekła do domu:-D.Ampar3 dzięki ze wpadliście ;-):tak:.

4muchy czy możesz podac mi tą stronę ze szkołami o której kiedyś rozmawiałyśmy.Chodzi mi o to żebym mogła sprawdzic sobie jakie te szkoły mają wyniki w nauczaniu.Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:baffled:.Bo chciałabym znalesc szkołę dla Krystiana bo chyba już czas:confused:.

A widzisz po sobie jakies efekty??a duze te grupy sa?IBO JA SIE TAK ZASTANAWIAM :-)kurcze,bo trzeba sie wziasc za to,bo strasznie sie zapomina jak sie nie uzywa tego angielskiego:tak:tylko mi by pasowalo miedzy 3-5:tak:

reklama
Do góry