reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam wszystkich! Jestem na tym forum pierwszy raz , mieszkam w Halifaxie (okolice Bradford) i mam pytanie czy sa jakies mamy wlasnie z Halifaxu? Jeszcze nie jestem mama , ale juz nie za dlugo , poniewaz jestem w 33 tygodniu ciazy. A moze ktoras z mam rodzila swoje dziecko w Calderdale Royal Hospital w Halifaxie? Jesli tak bede wdzieczna za podzielenie sie opiniami:)

No w sumie racja, dobre jesteśmy co nie .... no ale można nie mieć neta, czy się przeprowadzać, tak ?! No jak Ja :tak:

Witaj koleżanko sympatyczna ;-) Nie wiem, ale wydaje mi się, że halifaxowych mam to nieeee ma .... ale nie wiem, może się i mylę. Ja nie rodziłam w UK ale może mi się uda, bo ciężżżżżzko nad tym pracuje ( codziennie i to dwa razy dziennie ) nie wiem, skąd mam siły, ale mam ;-):-)

To, że nie jesteś z bradistanu, nie znaczy, że musisz uciekać ;-:-)

reklama
Do góry