reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
No witam wszystkie mamuśki:-)!Humorek mam średni bo mnie mały denerwuje od rana :wściekła/y:.Wiecznie tylko marudzi i mnie molestuje o słodycze,a jak mu nie dam to wymuszony płacz bez łez.Dosyc mam tego chyba wywalę wszystko co słodkie z domu bo ujechac nie idzie.Normalnie terror od rana do wieczora:no:. Niunka jeżeli chodzi o sklep to znalazłam.No chyba to ten:baffled:.Faktycznie gościu ma tanio.Dzięki za namiary:tak:.Ale jeszcze nie kupiłam bo ja to ciężki klient.Czekam na ciebie w tym tygodniu.Mam nadzieję że znajdziesz czas.Asiunia ja też czytałam to ogłoszenie,wiem o co chodzi.Powodzenia w pracy;-);-);-).

Hahahaha, Kaśka wróciła, nudziara roku :-D
Mnie też coś Olek narzeka, ale Ja już słodyczy się pozbyłam, nie ma opcji, bo miałam tak samo. Teraz inwestuje w winogrona i inne, bo inaczej kota dostanę.
A Ja przez ten deszcz też jakaś flakowata dziś jestem

Hej hej:-)

Kasia oj TY:angry::angry::angry::angry: ja tu sie do pisania zabieram a Ty juz mnie od nudziar wyzywasz:-( Mnie??????? Ja tutaj jestem najpilniejsza:tak: zaraz za Toba i Brydką:-p:rofl2:

Niuńka spoko;-) Jakos sie w końcu spikniemy;-) A scan jeszcze nie wiem, czekam na list, ale pewnie za jakiś miesiąc dopiero:baffled:

Kto jedzie do centrum na kawe??????

Ja tez witam:-), po sniadanku kawka i poranna prasówka czyli BB:-D:-D:-D. My tez zalamane pogoda zwlaszcza nasza Mala bo zalapala bakcyla na ten rower i ciagnie codziennie zeby pojezdzic, a tu leje i leje...:crazy:
kasia8118- u nas tez codziennie walka o slodycze i codzien sobie obiecuje, ze nic nie kupie slodkiego i zawsze dam sie naciagnac:zawstydzona/y:
Asiunia-trzymam kciuki za prace ;-)
Jasmina-wspolczucia niezla pobudka, mily i wyrozumialy sasiad, oby ten remont mu szybko poszedl
Niunka- tesciowa w gosciach czasem trzeba przezyc mnie to czeka 5 wrzesnia:-(, niestety...
Brydka - fajne zdjatko Twoich przystojniaków

Hej
Oj jak fajnie. Artur mi zabral dzisiaj malego rano i pospalam do 9.30
Mialam jakas migrene chyba. Glowa mnie tak bolala ze nawet po tabletce ciezko bylo zasnac
Asiunia- powodzenia w nowej pracy
Niunka- my tylko na 6 dni bylismy. Szkoda ze nie dasz rady w piatek:-(
Oj to chyba nam nie wyjdzie na wieczor bo tylko ja i asiunia jestesmy chetne.
A ja sie zaraz pakuje i spadam do znajomych na dwa dni

reklama
Do góry