reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej Wam
Asiunia- to i ja sie moze w piatek wybiore bo potem to juz Artur ma urlop i pewnie z nim spedze te 17 dni- no chyba ze jakis wypad sie nadarzy:-)
Sylwia- a moze to ta trzydniowka jest bo taka goraczka no a sama wiesz jak z ta angielska diagnoza jest:no: Zdrowka zycze
Niunka- kurde no a Artur juz powiedzial 10 i koniec wiecej nie da moze cos u kasi wynegocjuje np pachy plus bikini;-)
Kasiaj- kusisz ta walia oj kusisz:tak:
Szymonek sobie smacznie spi no wiec ide szperac w necie cos na wyjazd. Mam nadzieje ze nie bedzie padac:wściekła/y:

Ampar całkiem mozliwe:baffled: biore to pod uwagę:tak: ale z tym uchem to też możliwe bo wczoraj nie dał się do uszka dotknąc:no: a dzisiaj jak jest po tych przeciwbolowych syropach to nie protestuje jak mu tam naciskam:dry::dry:

Jak narazie temp spadła, tylko jesc za bardzo nie chce:no::no: No i jak Asia była to był marudny:-( co jest raczej do niego niepodobne:crazy: Zobaczymy jak to dalej się rozwinie:-)

Asia była z Olą i z Baby Siter:-p;-) Ola przyniosła Marcelowi ogromniastego tygryska:-):-) Obgadałyśmy Was wszystkie:-):-);-) I teraz znowu sama:-(

Hejka
My dzis bylismy w centrum na pakupkach , oczywiscie kaski za duzo wydalam,ale co tam :-DRaz sie zyje.

Aska- dzieki za wiadomosc , Mysle ze moj maz mnie podrzuci do ciebie a spowrotem wroce autobusem.
Sylwia- bidulek ten Marcelek, dobrze ze chociaz te leki pomogaja od doktora. A skoad to sie wzielo? Ma przewiane uszko czy co?
Acha niezle sobie grabisz z tym obgadywaniem, teraz to juz napewno nie dostaniesz kierownicy:-p Nie licz na to .
Ja sie powoli szykuje do przybycia Amparowej:-D Tzn chlodze piwko

Jaśmina nie mogę powiedziec:no::no::no: Wiesz, głównie to Asia mówiła a ja obiecałam, że Wam nie powiem:-p:-p
Żartuję oczywiście;-):-p:laugh2::-D

Niunka zapalenie ucha może byc od przewiania, od mycia jak za dużo kropelek się mu tam naleje albo może byc to pozostałosc po przeziębieniu:tak: które miał niedawno.Ale tak sobie myślę czy to również nie zęby:confused::confused: Nie wiem jak wygląda jak się wyrzynają ale wydaje mi się, że widzę białą kropeczkę. Pożyjemy, zobaczymy:tak:
Bawcie się tam dobrze z Tą Amparową Wariatką;-):-p

Kasia zrób Ampar jeża:-p:-p:-p A pod pachami to dredy:-p:-p

witam...
moj kochany dał mi dzis pieniazki zebym sobie cos kupiła... poszlam na miasto z zamiarem wydania kazdego pensa:-D kupilam sobie majteczki 2,5Ł-po podejsciu do kasy okazało sie ze dla ciezarnych maja promo i zaplaciłam 1Ł...:szok::-D zeszlam gigantyczna ilosc sklepow... i nic wiecej nie kupiłam:wściekła/y: wczoraj pare ładnych ciuchow mi sie podobalo, a jak dzis sie wybralam z kaską to wszysto było beznadziejne:baffled: zwariowac mozna:wściekła/y:
odbija mi totalnie... jeszcze troche i mam nadzieje ze znow bede soba:-)

reklama
Ja tez sie dzis wybralam na zakupy, ale generalnie kiepsko. Objechalam wszystkie Argosy dookola i nie kupilam szafeczki, bo w zadnym nie ma :-( Potem chcialam kupic troche ciuchow dla Macka, ale nie znalazlam nic ciekawego w sklepie, w ktorym zawsze kupuje.

Sylwia - ale Ci sie biedaczek pochorowal :-(

asiunia - ja rowniez chetnie bym wpadla z moimi chlopakami :-p

ampar - pokusze Cie teraz zdjeciami :-)
http://bracia.jarocki.info/Album/11.06.06
http://bracia.jarocki.info/Album/10.09.06

A nasi przyjaciele zalatwili sobie niezla reklame we wszystkich mediach polskich i angielskich :-):-):-) jedynie za 2 tys funciakow ;-):-p
Wpadka: Polska restauracja ukarana za... sprzedawanie piwa w litrach!
Now it's an offence to pull beer in litres: Last orders for Polish restaurant | Mail Online

Do góry