reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień Dobry:-):-)

Asia ja w piątek nie mogę:no::no::no::no:

Dziewczyny dzisiaj w nocy Marcel miał prawie 41 stopni:szok::szok::szok::szok: Boże, co ja przeżyłam:-( Miał ciałko aż czerowne z tego ciepła:-:)-( dałam mu te specyfiki od lekarza, robiłam zimne okłady i czekałam:-) Na szczęście po pół godzinie temperatura spadła i poszliśmy spac. Oczywiście Marcel ze mną spał bo nie mogłabym go samego w łóżeczku zostawic:-(
Teraz miał niecałe 38, więc lepiej:-)

O matko!!!!!szkoda Marcelka,biedulek!!!!!ucaluj go ode mnie napewno pomoze hi hi hi.:-):tak::-D
Dziewczyny moze tez byc czwartek,uzgodnijcie miedzy soba komu jak pasuje,ja sie dostosuje!!

czesc dziewczyny
Ostatnio nie mialam dostepu do komputera bo Tomek zabral go na wyjazd. Kurcze uzalezniona chyba jestem bo czulam sie bardzo nieswojo.
U mnie wszystko w najlepszym porzadku, poczytam troszke co tam u Was slychac.
pozdrawiam

Asia czwartek już jutro:baffled: i tez raczej nie będę:no::no:

Słuchajcie ja jestem uziemiona w domu:-( Może ktoś chciałby nas odwiedzic??? Zapalenie ucha nie jest zaraźliwe chyba:-)
Asia...Ty masz blisko:-)

Czesc dziewczyny !
My wlasnie wrocilysmy z basenu i Abi padnieta spi:-)a ja sobie odpoczywam. Bylo super chyba teraz to bede czesto chodzic na ten basen. Abi oczywiscie najbardziej podobala sie zjezdzalnia wodna.

Asiu Jesli ja sie moge wprosic na to spotkanko to tez moge przyjsc w piatek:tak:

Ogolnie juz czuje sie lepiej ale zaczelam pic slaba kawe i moze to dlatego:rofl2:

No to chyba najbardziej bedzie pasowal piatek!!!!
Oleska-oczywiscie zapraszam!!!!
Sylwia-jezeli mozemy to wpadniemy dzis!!!pasuje?!Mam nadzieje ze Marcel nie spi!!

reklama
Do góry