reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Asiunia- dzieki za adres i do zobaczenia

A ja juz jestem ufryzowana. Udalo sie dogadac z kasia i za ta dyche mam jeszcze trfala na lydkach:-D
Kasiaif, Niunka- bylo bardzo fajnie, dzieki i do nastepnego spotkanka;-):tak:Maly padl zaraz po powrocie
Kasiaj- piekne zdjecia, pieknie tam . A ile terenow do pobiegania dla dzieciakow. Widac ze mieliscie super wakacje- kuszace, kuszace:tak:
Dobranoc

asiunia - dzieki za adres, dziekujemy za zaproszenie i wpadniemy z przyjemnoscia :-)

ampar - tam sa hektary do biegania i wspinania sie, a nasze zdjecia nie oddaja w polowie nawet tego jak tam jest ladnie (kiepscy z nas fotografowie :-()

Nadgonilam pare spraw w domu, a teraz zmykam do spania. Dobranoc.

Dzien dobry
My dzis mielismy kiepska noc chyba Abi wychodzi nastepny zab:-(

Asiu czy ja tez moge prosic o adres?Czy moge zabrac ta kolezanke co byla u Doroty?

kasia.j super zdjecia!

hejka-
Kasiu.j- ale tam pieknie. Fajne fotki.

Oleksa- szymkowi tez ida zabki i coraz bardziej dokazuje.:wściekła/y:

Chyba sie nam szykuje dzis piekna pogoda:-):tak:
Sylwia- jak tam Marcelek?

Cześć mamuśki:-)
mam takiego lenia ze aż strach ,a powinnam pomału zacząć pakować albo choć naszykować rzeczy do pakowania:tak:a tu najchętniej bym wrocila do wyrka z książeczką:tak::-D:tak: chyba ktoś powinien mnie kopnąć w tyłek :-):happy:

reklama
Dzien dobry wszystkim mamusiom! Ja mam pytanie do szkolnych mamusi, czy zajecia poza szkolne dla dzieci odbywaja sie zaraz po szkole czy trzeba dziecko odbierac i przyprowadzac na pózniejsza godzine:confused:

kasia.j.- fotki cudo!!!!
Sylwia- mam nadzieje, ze juz lepiej ale sie biedaczek nacierpial, zdrówka zycze

Do góry