Cfcgirl- fajne zdjecia. Co do testu to moze to i lepiej;-). Bedziesz miec wieksze szanse na zdrowa ciaze jesli sie jeszcze z nia troche wstrzymasz.
Niunka- mam nadzieje, ze u Ciebie juz troszke lepiej
. Napewno bedzie dobrze, glowa do gory. Jeszcze troche i bedziesz miec ta cala ciaze za soba
. A co do porodu to sie nie martw- nie jest to cos czego nie da sie przezyc. I jak juz masz dzidzie przy sobie to o wszystkim zapominasz.
Bardzo nam Ciebie brakowalo na spotkaniu. Mam nadzieje, ze kolejnego juz nie opuscisz.
Acha bym zapomniala, juz kilka dni temu mialam Ci napisac. Masz przepiekny duuzy brzunio
. Widac na zdjeciach, ktore wkleilas, ze to juz blisko. Tylko sie cieszyc.
Ewcia- tak sobie ostatnio myslalam, o tym jak mowilas, ze chcesz tani wozek, bo to tylko na chwile. A moze chcialabys odkupic ten ode mnie
. Na lata uzytkowania to on sie nie nadaje, ale na 2-3 miesiace na pewno sie super sprawdzi
. Ja juz od jakiegos czasu mysle zeby go sprzedac i kupic jakas lekka spacerowke. No i jesli mialabys kupowac wozek uzywany to moze lepiej od kogos kogo znasz niz od obcych;-).
Kolorystycznie pasuje i do chlopca i do dziewczynki. Tak mi sie wydaje. Jest to wozek tzw travel system czyli z fotelikiem samochodowym. Co sie bardzo przydaje, bo nie mozna wozic dziecka samochodem bez fotelika (a dla mojego brzdaca niestety juz jest przymaly
).W zestawie jest tez spiworek do spacerowki na zime,folia przeciwdeszczowa, torba dla rzeczy dzidziusia + materacyk do przewijania oraz parasolka przeciwsloneczna. Jak bede miala chwile to wkleje Tobie zdjecia calosci. Daj znac czy jestes zainteresowana.
Co do sundaymarketu to jest otwarty od ok 4-5 rano do ok 12-13tej w poludnie.Najlepiej byc tam miedzy 8 a 9ta rano, bo pozniej to nie ma sensu. Co lepsze bedzie juz wykupione. Ale mozemy sie jeszcze wstrzymac ze 2-3 tygodnie i przyjedziesz do mnie jak juz bedziesz znala plec malenstwa. Przeciez zaraz bedziesz miec skan.
buziaki:-)