reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Chyba w tym tygodniu spotkania ale na przyszły tydzień zapraszam do mnie. Mam nadzieję że zdrowie i pogoda dopisze i będzie duża frekwencja. :-D:-D:-D. Oprócz tego starsze dzieci mają wolne w szkole więc zapraszam:-D:-D:-D:-D Piszcie kiedy wam pasuje bo mi od poniedziałku do czwartku:-):-)

reklama
Czesc

A ja sobie dzis odpoczelam :-) Mezus odstawil do szkoly Kubusia i za chwile go przywiezie. Macius przegrzeczniutki jak sam jest. Nie placze, ze ktos mu zabawki zabiera, albo ze ktos go popchnie czy szturchnie, przeslicznie sie bawi :tak: Ale za chwile koniec sielanki. Kuba wraca do domu i dzis jestesmy sami az do jutra. :baffled:

4 muchy - mnie niestety nie bedzie :-(

cfcgirl - szybkiej przeprowadzki i udanych zakupow

Hej laseczki!!!
A u nas ciagle nudy.Nawet nie mozemy isc do niunki i szymonka bo Fabian nie jet jeszcze zupelnie zdrowy,ciagle ma katar i kaszel.Naszczescie nie ma juz goraczki.
Wiec ja na spotkanie w tym tygodniu nie mam co liczyc ale w nastepnym mysle,ze damy rade!!!:tak::tak::tak:
Kasia8118 ty walcz o to 20% co oni sobie mysla.!!!
Kasia j to udanego wam zycze urlopu a kiedy wy jedziecie bo zapomnialam.:blink::sorry2:

Ampar a czy pasowala by Ci sroda 29.-tego?

cfcgirl
napisz mi prosze na ktorego my jestesmy umowione bo nie zapisalam sobie i teraz nie wiem a godzine pamietam!!!Sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mysle ze to w czwartek ale nie jestem pewna!!!!

Ostatnia edycja:
Hej
Ja zapraszalam na ten tydzien ale my obydwoje z szymciem jestesmy chorzy:-(Mi to nie przeszkadza zalezy jak wam????????????/
Niunka- u mnie chata zawsze otwarta wiec mozna wpadac kiedy sie chce:tak:;-)ja sie dostosuje
Cfcgirl- no to teraz najprzyjemniejszy moment przed toba- zakupy:-p
K&F- pasuje mi jak najbardziej. Czyli mam sobie wpisac juz w grafik?:tak:
Ja dzisiaj prawie caly dzien przespalam z malym- ja spalam dluzej a on buszowal w sypialni:szok:

KiF- moge byc o 16.30 tzn ja moge byc nawet rano ale nic nie zrobimy bez mojego meza bo to on musi okielznac mojego brzdaka;-):-)
Kasia8118- i co wylicytowal radek torbe?

reklama
Dobry wieczor :-):-)
Ale sie rozpisalyscie az milo bylo czytac:tak:
My bylismy w Skipton i w Haworth ale sie na zlazilismy,a zmarzalam strasznie:sorry2::dry:ale jechalismy takimi uliczkami,ze ja normalnie sie balam,myslalm ze wroce z zarysowanym autem:wściekła/y::wściekła/y:takie waskie:wściekła/y::wściekła/y:
AMPAR-jA w tym tygodniu nie dam rady:no:szaleje z kuzynkami w sklepach:tak:
4MUCHY-przyszly tydzien mi pasuje wiec ja bede:tak:
NIUNKA-i jak tam,Szymek siedzial na nocniczku dzisiaj?
Moj Dawid jak zaczyna robic kupke,to ja szybko go sadzam na nocnik i on odrazu dostaje jakiegos zatwardzenia :baffled::baffled::baffled::baffled:no i oczewiscie kupki nie ma:-D:-D:-D

Do góry