reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cfc girl kojarzy mi się że kiedyś wspominałaś ze masz jakiś pas do cwiczen na brzuch,a raczej masujący.Pochwal się czy zdaje to egzamin i faktycznie warto kupic bo też myślę żeby sprawic sobie coś takiego.

reklama
KASIA.J-jA MAM problem codziennie rano z Kuba:wściekła/y:ze sniadaniem i ubieraniem :-)np. dzisiaj rano ,zawsze wychodzimy do szkoly o 8.40 a on o 8.35 jeszcze byl w pizamie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz mu powiedzialam ze go w pizamie do szkoly zaprowadze i takie rozne ....ale nie dziala:wściekła/y:
CFCGRIL-JA tez wpadne i pewnie Sylwia tez bo juz wroci:tak:

Czesc dziewczyny!!!

Kasia dzieki za spotkanko!!!A ten smoczek to pewnie Fabiana zawsze gdzies zostawimy smoka!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Te ksiazki to ja musze zakupic!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

A W NASTEPNA SRODE ZAPRASZAM DO MNIE NA SPOTKANIE.
NIE PRZYJMUJE WYMOWEK: JAKICH KOLWIEK!!!!!!!!

Oj ale ja jestem zmachana.

doris78 ja też czsami miałam taki problem z Adasiem to wtedy wyznaczałam mu kokrety czas np 10min na ubranie. Adaś oczywiście nie zna się na zegarku ale mówiłam tak jak duża wskazówka będzie na 8 to masz być przebrany i to działało.:-)

No i jak jako ostatnia.
Kasiu.-dzieki za godzinkowe spotkanie, krotko ale zawsze. Jak wyszlam od ciebie to Szymek spal 2godz.
Ampar- taki kaszel i ty palisz.:-p
Madziu. mnie napewno nie bedzie :-(Nastepnym razem napewno.
Kasia& F - u ciebie napewno bede:-D. Nie mam daleko wiec powinnam dac rade:-p
Doris- ale se wyszkolilas synka, naprawde wyrozumialy;-):-DMoj Szymek niestety nie nalezy do cierpliwych:no::no::no:

Dzien Dobry:-). My z Aguska zaraz jedziemy do szpitala sprawdzic jej oczka, ona zadowolona bo dodatkowo dzien laby:happy2::happy:, a potem znikam na weekend, wiec zycze udanego i slonecznego weekendu.

Doris my juz gotowi a moja jeszcze w pizamie ze sniadaniem w buzi;-), wiec nie przejmuj sie u nas to normalka

Dzien dobry!
Ja sie znowu wyspalam :tak::tak:i wlasnie pije sobie kawke.
cfcgirl Jesli sie moge wprosic to ja chetnie tez pojde na spotkanko w srode do ciebie, mama sobie troche odpocznie ;-)

Jesli chodzi o sale to jeszcze nic nie wiem ale prawdopodobnie nic nie wypali bo sie nikt do mnie nie odezwal:no:

Moje dziecie przy mojej mamie jest tak marudne ze szok ciagle cos wymusza chyba bede musiala ja na nowo wychowywac przez 2 tyg:baffled:

Witam sie i Ja:-):-)
AGUS -ale mi juz nerwy wysiadaja naprawde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj oczweiscie znowu byl dym:-(bo Mu ser byl za slony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz sie ma co mowic i takie bzdury mi gada:wściekła/y:
Mam nadzieje ze Dawid nie pojdzie w jego slady:-D:-D
K&F-a To spotkanie u Ciebie ma byc w ta srode?Bo juz CFCGRIL zaprosila na czwartek wszystkie:-)wiec nie wiem teraz:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry