reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzień dobry.Właśnie wstałyśmy z Marynią z drugiej drzemki.Pierwsza pobudka ok 8 rano i butelka i kolejne zaśniecie.Ścieło mnie nieźle.
Marysia obserwuje swoje rączki.Strasznie zabawne to jest kiedy tak bardzo sie nimi fasynuje
Co do środy pasuje mi również każda godzina.Ale jak będzie nas więcej to może lepiej Lister Park, bo się znowu nie zmieścimy tam.No jak uważacie , mi jest wszystko jedno...

reklama
KASIA8118-JA nie mialam takiej sytuacji,bo mam prad na tokeny:-)ale moze przyjdzie na dniach rachunek:-)wiesz jak poczta czasami jest powolna:tak:ja staram sie wlasnie zeby uniknac takich sytuacji,placic rachunki na poczcie albo sama przez internet:tak:moja mama ma taki problem z bt ,ciagle jej pieniadze z konta sciagaja i jak sie dzwoni do nich, to oni wiecznie mowia ze to pomylka:szok:

reklama
Czesc kobitki!!!
Ja mialam jeszcze inny problem. Mialam zrobiony direct debit i sciagali mi co miesiac 80 funtow takiej jakby zaliczki za prad i gaz a rachunek przychodzil raz na trzy miesiace i albo byla nadplata albo musialam doplacic. I pewnego dnia podniesli mi direct na 140 funtow,ale mnie nie poinformowali o tym:wściekła/y:. Nie mialam takiej kwoty na koncie w zwiazku z czym mialam nie dozwolony debet na koncie. Musialam w banku zaplacic 30 funtow kary. Od tamtej pory powiedzialam KONIEC zadnych direct debitow. Zlikwidowalam direct,rachunki przychodza do domu i place na poczcie. OOOO,ale sie rozpisalam. Dzisiaj mam wolne i mysle za co sie zabrac,dom zapuszczony:szok:

Do góry