reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam mamuski, troszke mnie nie bylo a tutaj zmiany sie szykuja na AA, niezle mamuski sie rozkrecily:-D:-D:-D Macierzynstwo jak widac sluzy;-):-D

Nefretete Gratulacje z okazji narodzin synka, niech sie chowa zdrowo i apetyt niech mu sluzy!!!! Nacierpialas sie ale najwazniejsze, ze juz tulisz swoja kruszynke. Zdjecia sliczne, przystojniacha maly rosnie i jaka ma czuprynke:-D;-):-D

Sylwia - biedny Twoj Marcel. Znow jakies paskudztwo go atakuje :-( Duzo zdrowka mu zyczymy. A tesciowa do Kasie raczej dojechala, bo sie nie odzywa.

My lecimy sobie do Polski na kilka dni od 2 do 7 pazdziernika. Bartka rodzinka ma zjazd w gorach i jedziemy na imprezke.

Czesc dziewczyny :-):-)jestem juz,ale chyba za mna nie tesknilyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(a moj komputer znowu byl wczoraj w naprawie,ale juz dziala,moge nawet buzki wkleic:-):-)ale mialyscie temat alkoholowy!!:-D:-Dale widac ze wszystkie jakies takie nie napite:-D:-D:-D
Sylwia.m musisz się bardziej starac bo ja wymagająca jestem:-p.Powiedz Dorocie że już czas na kupno nowego komputera:-D.
wlasnie problem w tym ze to jest nie taki stary komp,kupiony rok temu:tak:

hej kochaniutkie mam pytanko czy ktoras jak byla w ciazy to miala zawroty glowy?i jesli tak to czego to byla przyczyna?
Bo ja mam juz 3 dni i nie wiem co to bo z abi to tylko na poczatrku mialam:confused: i troche sie martwie. Dzis ide do poloznej moze ona mi powie o co chodzi.
musisz pogadac z CFCGRIL bo ona miala z tym problem i moze jeszcze ma

Cholera poszłam tylko umyc małego, a tu proszę jak gorąco mój temat:crazy:.Oj dziewczyny musimy koniecznie wszystkie kiedyś spotkac się przy winie to się okaże kto ile może i lubi wypic.Ja to już nawet planuję zrobic babskie spotkanie:tak:.
jestem za!!:rofl2::-):tak:

SYLWIA.M JA NIE WIEM CO TY PIŁAŚ U AMPAR3,ALE Z MOIM SUWACZKIEM JEST WSZYSTKO OK.:-)NIE WIEM JAK TO BĘDZIE JAK PRZYJEDZIE TEŚCIOWA BO JESZCZE NIE PRZYJECHAŁA:-p.
oj u mnie tez jestes rozcignieta!!!!!!!!!!!1

Oj widze ze ja tu dzisiaj jestem najczesciej:-D:-D:-Dale nie mialam tyle czasu internetu ,ze musze nadrobic:tak::tak:
AMPAR-A z tymi bramkami to porazka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sa za szerokie:wściekła/y::baffled::crazy:jedna Janusz sproboje jakos pezymocowac,ale druga nie ma szans:no:mam za waskie schody:wściekła/y:no nic,ale moze uda mi sie komus sprzedac:-D:-D

reklama
Hej Ja jeszcze nic nie chlapnelam;-)- dzisiaj

U mnie tez jakies cos sie rozwija znaczy u szymusia. Nie wiem czy zab czy chorobstwo. Cala noc spal z nami, rzucal sie i plakal:-( Temperatury nie ma na szczescie. A i jeszcze dzisiaj polknal kamien- co mam robic? Czekac?- plakac mi sie chce z tego powodu:-(
Kasia8118- uuuuuuuuu makowiec mniam. Nie zapraszaj mnie lepiej;-)
Kasiaj- fajnie masz z ta imprezka rodzinna. Mnie niestety ominela w sierpniu- bilety byly strasznie drogie:-(
Ide sobie strzelic...........................................................................herbatke

Do góry