reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka!
Jakos po tym urlopie w Polsce nie moge sie wbic w rozmowy z wami. Podczytuje,podczytuje ale nie mam weny do pisania.
Sylwus strasznie mi przykro ze sie nie udalo,ale wierze ze nie bedziesz musiala dlugo czekac,zycze Ci tego z calego serducha:-)
U nas po malutku leci,Maksik łobuzuje tak ,ze czasami to brak mi sil. Dzis mnie tak wykończył ze polozylam go spac o 19:30 bo juz nie mialam sily:tak: Mamy juz 4 zęby,trzy na dole i jeden u góry.
Witam nowe mamusie

reklama
Sylwia.m- dzieki ale ja sie pogodzilam co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze. U Was na pewno nie bedzie klopotu, wiec wytrwalosci, czasami poprostu tak jest ze tzreba dluzej poczekac;-), najwazniejsze zeby sie nie podlamywac, a Twój synus taki slodki ze nie dziwie sie, ze staracie sie o córcie;-).

Ja tez w koncu dotarlam do domu. Maciek juz chrapie, za to Kuba przysnal w aucie i naladowal sobie bateryjki. Teraz rozrabia :-(
Zmykam ogarnac mieszkanie na jutrzejszy przyjazd mamy. Kasia8118, co do parku to moze sie tam pojawimy na spacerze. A co do Twojej "otylosci" to pozostawie to bez komentarza, dziewczyny przede mna wyrazily co mysle.

Agus - 3 lata :szok::szok::szok: Powodzenia kochana!!!

Moj zboj tez juz spi od godziny ale nie wiem jak to bedzie bo bachory z sasiedztwa zamiast siedziec w domu to sie dra:wściekła/y:
Sylwia.m- Kasia po prostu nie ma w domu luster. Musimy ja raz w tygodniu zapraszac do siebie zeby sie poogladala jaka jest dzaga;-)A ty to rzeczywiscie sie wyganialas w tym kulkolandzie:-D
Kasia8118- smaka mi narobilas tym piwkiem i czipsami:szok::szok:
oleska- nie wiem o co chodzi ale moj jak wrocil to gada abi abi i baska baska. Kurde czasami znikal mi z oczu:-D:-p

dziewczyny jeszcze slowo o kilogramach i otylosci to przestane wchodzic na te forum ;-);-)
Kasia 8118 jak chcesz przesle ci swoje foty i bedziesz codziennie na nie patrzec i mowic sobie: o kurcze ja to rzeczywiscie jestem laska jak nic.
Przed wyjazdem do Polski schudlam 5 kg a jak wrocilam wchodze na wage i co?? witamy spowrotem 5 kg -grili mi sie kutwa zachcialo ;/
A Oleska ma malenki brzunio wiec dziewczyny nie liczcie na big balona :-):-D:rofl2:
ja sie tez wymeczylam po tych zabawach zafudowalam sobie mila kapiel a Michanio padl o 20, mam nadzieje ze dzis go nie beda budzic te cholerne zebole

reklama
Mam dwa,jedno z oczepin i jedno jak tancuje z kolega. Tylko nie przerazcie sie moja oponka:-). Przyznam ze pomimo przerobki sukienka nie lezala tak jak chcialam. Juz nigdy nie kupie nic przez internet do ubrania:-(

Do góry