reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwuś kochanie. Ja mam w związku z pałką dobry humor, bo on mi może. Wczoraj Kamyk z ludźmi z pracy go nagrali jak nam groził i powiedział, że mamy mu oddać za miesiąc 500 i za doprowadzenie do ładu mieszkania ponad 100.
Kamil tam pojechał, a ponoć nie mógł wynająć mieszkania, mieszka tam jego córka. Do tego ma nagrane, jak .... mówi, że właśnie otwiera jego ( Kamyka ) poczte ( karalne tu ). no i Co mu tam gada.
ja mam coraz więcej dowodów przeciw niemu, i mam go w dupie, bo pójdę z tym na Policje, albo do stowarzyszenia landlordów i koleś leży. Ja nie mam nic na sumieniu, Nic .
Nie łamie się już, bo po co :-)

Ale koles sie przeliczyl, trafil na niewlasciwych ludzi, cos mi sie wydaje, ze juz wczesniej tak naciagal i myslal, ze znowu mu sie uda. To jakis przekret bo normalny landlord nie zglasza jednego domu a wynajmuje mieszkan, dobrze, ze sie zabezpieczyliscie jakby co, prawo na pewno jest po waszej stronie:tak:. Nie ma jak u siebie w domu:-D:-D:-D

On oszukał już i taką Honoratę i Beatę co mieszkały tam przede mną, więc coś na ten temat wiedziałam, po czasie niestety.
Olać, teraz to może ze mną walczyć, ale nie wygra, nie jak się na walkę nastawię.
A Ja nie jadę, bo mnie moja Kasia w końcu nawiedza. Za długo na nią czekałam, więc sorka;-);-)

hej dziewczyny
ja powoli dochodze do siebie a raczej zaczynam sie godzic z tym ze jestem tu i narazie tego nie zmienie:rofl2:
zycze Wam udanego spotkania ja szykuje owocowe smakolyki bo Michasio ma urodzinki, torta zamowilam bo sama pewnie robila bym go ze 2 dni.
Szykuje nam sie dlugi weekend wiekszosc pewnie spedzi go z mezulkami a ja jak zwykle sama :crazy: no z Michasiem ktory nie da sobie wlozyc nic do ust :-p zapowiada sie ciekawie
buziaki

A my dzisiaj bylismy u Kasi 8118 i nie tylko my. I bylo bardzo fajnie malutki pobiegal z dzieciaczkami ale musialam sie zmyc wczesniej bo wstal mi o 6.20 i byl juz spiacy.
Kasia8118- dzieki bardzo i do zobaczenia znaczy najpierw uslyszenia:-)
szymonek teraz spi no to sobie ide korzystac z chwilowej wolnosci pa

reklama
Dziewczyny dzięki za spotkanie :happy::-).Mały jeszcze nie wygląda na śpiącego.Skończyłam porządki i mam chwilę wolnego.Mam tylko jedno pytanie do chłopaków czy nie wiedzą gdzie podziały się lotki którymi grali bo za diabła nie mogę ich znalesc:-D:-D.Acha i jeszcze został mia młotek.

Do góry