reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
My tez juz w domku, zjedlismy zupke, mlody spi, a starszy sie bawi. Kasia 8118, co do lotek to Kubus powiedzial, ze zostaly w hotelu (czyt. w Twoim mieszkaniu :-)), ale nie wie gdzie. Jak sobie przypomni to Ci powie. Sorka, ze tak rozrabial, mam nadzieje, ze wielkich szkod nie narobil :zawstydzona/y:

Kasiek83 - wszystkiego najlepszego dla Michalka z okazji 1 roczku
ricorrenza003.gif

Pochwal sie pozniej, czy udalo mu sie zdmuchnac swieczke:-)

Dołączę się do życzeń i Sto latek dla Michałka ;-)
Kurcze, Kaśka ma dopiero pociąg na wiochę, więc mogłam się wybrać. Obróciłabym dwa razy - Kaśka, nie waż się mnie od nudziar tu...
Kurcze, ale czekałam na nią, aż się zjawi, bo dziś wieczorem imprezujemy, w koooońcu , więc sorka

Siemnko!!!
Ochłonęłam po podróży i całym tym polskim zgiełkiem:-)
Było fajnie,ale trochę za krótko. Weselicho udane,pózniej wkleję troche zdjęc. Maksik był grzeczny,lot zniósł bez problemu. Na poprawinach był większą gwiazdą od nowozeńców:-)
Już ma trzeciego zębala,również na dole i od wczoraj zaczął marudzic bo na gorze szykują się do wyjścia:szok:

No widziałam już na NK - śliczności :-)
Fajnie miałaś, bo się pewnie wyszalałaś, ja jutro bym szalała ;-):-D mam nadzieję, że nie zostanę starą panną, bo zatłukę Kamyka :-)

reklama
Kasia8118- no super te skorzane. I to za 149 wychodzi 178 z przewozka. Masz nowe lozko z gwarancja a skoro materac dobry.........;-):tak:
Moj malutki jeszcze spi

Dla Michalka 100 lat:cool:

Kasiaj-
przeciez ci twoi chlopcy tacy grzeczni sa:tak:

Do góry