reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sylwia - pochwal sie zakupem :-) to teraz tylko prawko i bedziesz smigac po Bradford
Kasia nie ma się czym chwalic Stara toyota, najważniejsze, że w automacie Mam nadzieję, że tym razem mi szybciej pójdzie nauka i będę miała prawko zanim maluszek się urodzi
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
My tez juz w domku,Ola sie wybiegala a teraz spi jak aniolek!!!A ja znowu jutro do pracy:-baffled:a tak mi sie nie chce ze nie macie pojecia!!!
Kasiu-fajnie ze sie odezwalas,czekamy na wasz powrot!!
Kasiu-fajnie ze sie odezwalas,czekamy na wasz powrot!!
kasia8118
Fanka BB :)
Sylwia.m no to gratulacje.To kiedy będziemy opijac kupno auta?Kasia.j dzięki za linka już tam zaglądam;-).
sylwia.m
Sylwia.m no to gratulacje.To kiedy będziemy opijac kupno auta?
Chyba kawą;-) ale to też taką słabiutką
Sylwia - i z automatem faktycznie lepiej sie jezdzi
Kasia ja największy problem mam ze sprzęgłem. Zawsze mi się myli kiedy dac mniej a kiedy więcej Za cholerę nie umiałam sobie wbic tego do głowy. Jak dojeżdżałam do skrzyżowania to zamiast skupic się na drodze ja zastanawiałam się co powinnam zrobic ze sprzęgłem
W automacie tego problemu nie będę miała
Sylwia - ja tez z tym mialam problem chyba do dzis jeszcze mam, wczoraj jechalam do meza do pracy, ruszylam z "3" i zablokowalam skrzyzowanie a czasem zamiast "2" wrzuce "4" i Kubus sie mnie wtedy pyta: "mamusiu, dlaczego psujesz autko?", a potem jeszcze powie tatusiowi ale sobie tak mysle, ze jeszcze z kilka lat i bede mistrzunio ;-)
sylwia.m
Kasia na pewno bedziesz mistrzunio Ale najpierw zepsujesz samochód Ja mam 7 miesięcy na nauczenie się i zdanie może byc ciężko ale postaram się przynajmniej
Ostatnio jak mnie kierowca do autobusu nie wpóścił to stwierdziłam, że muszę się wziasc za to bo jak nie to zapuszcze w domu korzenie
Ostatnio jak mnie kierowca do autobusu nie wpóścił to stwierdziłam, że muszę się wziasc za to bo jak nie to zapuszcze w domu korzenie
Niestety, z tymi autobusami tu jest ciezko. Jakbym nie miala teraz prawka to nie wiem jakbym sobie radzila. Kolo mnie jezdzi taki stary autobus do ktorego nie mozna wsiasc z rozlozonym wozkiem To juz zupelna porazka. Jak niby mam wsiasc do autobusu z dwojka malych dzieci, zlozonym wozkiem, plus jakies siatki z zakupami? Na taksowki to bym chyba majatek wydala.
reklama
sylwia.m
A co Wy śpicie???
Moje dziecko nie dało się oszukac Myślałam, że będzie tak pięknie:-( Założyliśmy mu w pokoju ciemne roletu, żeby dłużej było ciemno. Niestety nic to nie dało i mały terrorysta przegonił swoją mamę do roboty
Ja sobie pojadę dzisiaj na zakupki jakieś, a co
A już niedługo wróci Dorota Hurrrrraaaaaaa:-)
Moje dziecko nie dało się oszukac Myślałam, że będzie tak pięknie:-( Założyliśmy mu w pokoju ciemne roletu, żeby dłużej było ciemno. Niestety nic to nie dało i mały terrorysta przegonił swoją mamę do roboty
Ja sobie pojadę dzisiaj na zakupki jakieś, a co
A już niedługo wróci Dorota Hurrrrraaaaaaa:-)
Podziel się: