reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia.j i Kasia8118 ja chętnie bym się z Wami spotkała ale juz wcześniej pisałam, że w piątek nie mogę. Może uda się w przyszłym tygodniu trafic z pogodą:-):-)

No ja już w domku z małym:tak:.Kasiu.j dzięki za spotkanie było miło;-).Sylwia.m jeżeli pogoda będzie ok.to oczywiście ze spotkamy się w parku w przyszłym tygodniu;-).Dzisiaj pogoda była bardzo łaskawa:-).Oby tak było częściej.

Czesc dziewczyny!!!!
pogoda dzis nas rozpiescila!!!!my tez dzis caly dzionek na dworku,jeszcze za chwile idziemy na boisko grac w pilke!!!odezwe sie wieczorkiem
Papaski

WITAMY :))))
Pamietacie nas jeszcze????:-)
Wlasnie przed chwilka wrocilismy z wakacji nad morzezm 2 tygodnie leniuchowalismy i teraz siedze smutna bo ja to bym jeszcze ze 2 tyg tam posiedziala :( jutro idziemy na weselicho a wponiedzialek juz bedziemy w UK
Dziewczyny nie jestem w stanie teraz nadrobic tych 80 stron zaleglosci ale starsznie jestem ciekawa co tam u Was moze ktoras ma ochote w skrocie mi sterscic co sie dzialo co?? hhe:-D
JEDNO NAJWAZNIEJSZE PYTANIE!!!!!
SYLWIA PATRZE NA TWOJE SUWACZKI I CHYBA DOBRZE WIDZE CO??
JESTES W CIAZY??
Kurcze tak patrzalam i oczzom nie wierzylam przeogromnie sie ciesze:))
pogoda mamy tu dzis czysto angielka ale moj maz mowi ze to specjalnie tak zebysmy nie wpadli w szok jak wrocimy do Angli :) heh na nad morzezm tez bylo w kratke ale nie narzekam maly nigdy tyle nie nasedzial sie nad dworze, wybiegam sie a racze naraczkowal w tempie przyspieczonym hehe na plazy rwal sie do wody trzeba bylo go nosic pod wydmy a on za chwile juz przy wodzie :rofl2:
w przedostatni dzien uzadlila go osa jak spal w lozeczku i to 2 razy pobieglismy szybko do lekarza ale okazlo sie ze wsio ok maly jak gdyby nic sie nie stalo smial sie i bawil -dzielny chlopczyk
aaa wlasnie dziewczyny na ta karte mam prawo w takim przypadku isc za free do lekarza nie? bo koles wzial od nas 60zl ale narobilam takli mlyn ze dostalo mu sie ostro po dupie
lece prac szykowac sie na wyjazd na wesle ahhh ile robotyale juz niedlugo bede znowu znudzona siedziala w domu :)

Ja w koncu tez dotarlam do domku. Kasia 8118 dzieki za pogaduszki :-) Nie dotarlismy nad rzeczke do Ilkley, zatrzymalismy sie po drodze na obiadek, bo Kubus byl glodny, w sumie my tez.
To jest ta stronka, o ktorej Ci mowilam: Gumtree.com: UK's No. 1 in classifieds - jobs, property, cars and more

Super sloneczko bylo, ale zmeczylo nas wszystkich. Zmykam sie troche ogarnac i do spania.

reklama
Do góry