reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Brydka - witaj po dlugiej przerwie :-) mieszkanko bardzo gustownie urzadzone, jak z katologu :-D

Kasia8118 - jak nie bedzie padac to i my tez tam moze zagladniemy

Qrcze, dostalam jakiegos przykurczu szyi i nie moge obracac glowa w prawa strone. :-( Moj sie nabija ze mnie, ze to przez BB, bo za dlugo siedze przed kompem i w jakis dziwnych pozycjach :wściekła/y: Pewnie mnie zawialo, ta angielska pogoda!!!!

reklama
Brydka witam:-).Fajnie że masz już neta:tak:.Brakowało tu Ciebie;-).Dziewczyny ostatnio strasznie smęcą:crazy:.Nikt tu prawie nie pisuje.Mam nadzieję że ty nic się nie zmieniłaś i że będziesz dużo pisac tak jak to było przed moim wyjazdem na wakacje.

hejka Hejka, a dziękuję kotek, ale przede mną kawał roboty, malowanie, łazienka, kuchnia, wsio :) Ale taka szczęśliwa jestem strasznie ;) Do rana, ja mam filmy ( pokochałam British tv ) pałka ze mnie, co :D Idę :* Buziakens

Dziewczyny macie racje z tym jezdzeniem trzeba po prostu wsiasc i pojechac, a co ma byc to bedzie wkoncu praktyka przychodzi z czasem:tak::tak:
Udanej nocki zycze, dobranoc:-)

Sylwuś, to Ci mówię, że z miejsca napisałam do Was na blogu kochanie;-):-) ale Ja głupia flądra, przecież Ty wiesz ;-):-D A nie wiem o czym wy dziewczynki mówicie :baffled: Nadrobię, nadrobię.
Madzi Michałowej chciałam napisać publicznie - Laska, nie złapałyśmy się, ale ściskam całą waszą trójkę, a Marysie najbardziej, wiadomo ( kurcze jeszcze jej nie ściskałam :szok::-D ) No i tak - nie mam słów, bo czuje się rewelacja, a akcji mam pod dostatkiem teraz ;-):tak::tak::tak::-D

Acha, lekkie sprostowanie, gdyż jak się okazuje, nie mam domu ( mieszkania ) z accentu, a jednak wywalczone na stronie HH, ale Accentowa forma pomogła i plus. Mieszkanie mogę wykupować już po trzech latach, ale sprzedać tylko im, czyli mojej agencji z jakiej dostałam. Nie osobie prywatnej. Mnie to ryba, a wszystkie informacje dostanę na dniach :tak:;-):-)

reklama
Do góry