reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
No ja tez na kawusie sie pisze:-D:-D:-D:-D;-);-).
U nas wypogodzilo sie po poludniu i Agusia szkolila swoja jazde na rowerku, nauczyla sie juz sama ruszac i duma ja rozpiera ze juz nie potrzebuje naszej pomocy:-):-). Zreszta nas tez jak widzimy naszego szkraba jak sam smiga :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorowa pora wszystkie mamusie :-)

U mnie napieta sytuacja z moim M. :wściekła/y: Cos z pracy nie moze do domu dotrzec.

Dzieciaki juz spia, ja jestem padnieta. Bylam dzis z Mackiem na baby clinic. Wazy 9.700 wiec calkiem niezle. Powoli jakby sie przelamywal z tym jedzeniem, ale chce sam jesc. Zjadl dzis "sam" kleik ryzowy i mialam cala kuchnie do sprzatania, a jego do mycia. HV zyczyla mi cierpliwosci i zebym sobie kupila psa :crazy: No, ale nikt nie mowil, ze bedzie latwo!

Monika - jak w PL? widze, ze tesknis za nami :)

Jutro ma podobno nie padac. Ma ktos ochote na spacer po parku i wizyte na placu zabaw?

Kubanty szczęśliwy grał ,w samochodzie działąją jego gierki ;-):-):-D więc nie marudził i nie pytał co dwie minuty jak długo jeszcze ,po zjechaniu z promu poszedł spać i spał do rana a około 11 byliśmy w domku :tak::-).
Co za pytanie pewnie że za Wami tęsknię :tak::-D:-);-):-D:-)
a Brydka to będzie miała ten internet czy nie??

Ja też mam dzisiaj dosyc dnia mały strasznie marudny po wakacjach w Polsce.Chodzi po domu jęczy i wszystko próbuje wymusic niby płaczem.Byliśmy dzisiaj w mieście zobaczyc za łóżkiem do sypialni,ale mały tak marudził i mi uciekał że na nic nie mogłam się zdecydowac.Zakupy z moim małym to poraszka:wściekła/y:.

reklama
Monika - Kubus ma jakies playstation?

Ja tez czekam na Brydke, bo przywiozlam jej pare rzeczy z PL. Miala sie odezwac, a tu cisza :confused:

Do góry