M
reklama
4muchy
Fanka BB :)
W Polsce 3 tygodnie a w Gdańsku ok tygodnia. W Gdańsku mieszka moja siostra a reszta rodzinki poza Gdańskiem więc trzeba jakoś czas rozdzielić4muchy - ile bedziesz w Gdansku?
:-)
oleska
Czesc kobitki
U nas wlasnie byla pest control wkoncu rozlozyli pulapki z trucizna i zobaczymy mam nadzieje ze te myszy wkoncu sie od nas odczepia:-) nie ma jak HV. Jak wam wczesniej pisalam zadzwonilam do niej i ona zadzownila do housingu i dzis juz byla pest control:-) ale sie ciesze.
My tez jestesmy chore:-( teraz z Abi ma katar i cos z gardlem ja katar i gardlo kurcze mam nadzieje ze nam przejdzie:-(
Jesli ktoras ma ochote to zapraszam do lister parku bede tam z kumpelkami o 2.
Tak sobie myslalam ze jak bedzie znow ponura pogoda to moglybysmy isc do kulkowego centrum z dziecmi tam sie chyba tylko 2-3 funty placi. U mnie na BD4 jest calkiem fajne, co w na to?
U nas wlasnie byla pest control wkoncu rozlozyli pulapki z trucizna i zobaczymy mam nadzieje ze te myszy wkoncu sie od nas odczepia:-) nie ma jak HV. Jak wam wczesniej pisalam zadzwonilam do niej i ona zadzownila do housingu i dzis juz byla pest control:-) ale sie ciesze.
My tez jestesmy chore:-( teraz z Abi ma katar i cos z gardlem ja katar i gardlo kurcze mam nadzieje ze nam przejdzie:-(
Jesli ktoras ma ochote to zapraszam do lister parku bede tam z kumpelkami o 2.
Tak sobie myslalam ze jak bedzie znow ponura pogoda to moglybysmy isc do kulkowego centrum z dziecmi tam sie chyba tylko 2-3 funty placi. U mnie na BD4 jest calkiem fajne, co w na to?
Brydka
Optymistycznie...
Ja to na razie odpadam
M
Monika1213
Gość
Brydka
Optymistycznie...
O kilku dni z tych emocji, żywię się praktycznie powietrzem. Zjadłam teraz puszkę tuńczyka i zdycham....:-)
nefretete101
nio to dzis mi synus daje do wiwatu... obiadu dzis napewno nie bedzie! zadzwonilam do mojego kochanego zeby sobie cos po drodze z pracy kupil bo nie jestem w stanie... niesadzilam ze moze byc tak zle ze mna pracoholiczka przykuta do łózka aaaaaaaaa
Brydka ja wczoraj pochlonelam az dwa tosty i jedna byczą pierś z kurczaka... gdzie normalnie na sniadanie potrafiłam zjesc okolo 6-8kanapek, a na obiad wiecej niz moj kochany
Brydka ja wczoraj pochlonelam az dwa tosty i jedna byczą pierś z kurczaka... gdzie normalnie na sniadanie potrafiłam zjesc okolo 6-8kanapek, a na obiad wiecej niz moj kochany
Brydka
Optymistycznie...
Ale masz w sobie dzidzię, więc nie ma co się dziwić nie ;-):-)
Ja już więcej dziś nie zjem, to na bank, a padam na oko, tak zmęczona jestem na maksa, nie wiem czy mam się położyć i odpocząć, czy co, nie mam pojęcia, ale mam jeszcze troszkę do roboty i nie wiem sama :-)
Ja już więcej dziś nie zjem, to na bank, a padam na oko, tak zmęczona jestem na maksa, nie wiem czy mam się położyć i odpocząć, czy co, nie mam pojęcia, ale mam jeszcze troszkę do roboty i nie wiem sama :-)
Brydka
Optymistycznie...
Amparowa, zapytaj Artura, jak wygląda ta folia i jakby tam znalazł, to podeślij mi linka plis :-) I co jeszcze tam muszę.... Albo zadzwoń wieczorkiem, o tak
reklama
ampar3
Helol jestem i ja bo maly zasnal
Monika- oj zapomnialam zakupic ten twoj wynalazek. ale jak narazie pieknie pochlania truteczke;-)Kuruj sie laska
Brydka- to jest chyba to. Bo moj to wie tyle co i ja bo on to pomagal koledze ale wodke pic
IKEA | Floors | Floor accessories | NIVÅ | Floor lining
No i jeszcze te sprzety do ciecia desek. Wieczorem dzwonie
A ja dzisiaj bylam w matalanie- aaaaaaaaaale przeceny- rzeczy za pol ceny
A moj termometr pokazuje 25.5 stopnia. Naprawde calkiem przyzwoicie
Monika- oj zapomnialam zakupic ten twoj wynalazek. ale jak narazie pieknie pochlania truteczke;-)Kuruj sie laska
Brydka- to jest chyba to. Bo moj to wie tyle co i ja bo on to pomagal koledze ale wodke pic
IKEA | Floors | Floor accessories | NIVÅ | Floor lining
No i jeszcze te sprzety do ciecia desek. Wieczorem dzwonie
A ja dzisiaj bylam w matalanie- aaaaaaaaaale przeceny- rzeczy za pol ceny
A moj termometr pokazuje 25.5 stopnia. Naprawde calkiem przyzwoicie
Podziel się: