reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc kobitki
U nas wlasnie byla pest control wkoncu rozlozyli pulapki z trucizna i zobaczymy mam nadzieje ze te myszy wkoncu sie od nas odczepia:-) nie ma jak HV. Jak wam wczesniej pisalam zadzwonilam do niej i ona zadzownila do housingu i dzis juz byla pest control:-) ale sie ciesze.
My tez jestesmy chore:-( teraz z Abi ma katar i cos z gardlem ja katar i gardlo kurcze mam nadzieje ze nam przejdzie:-(
Jesli ktoras ma ochote to zapraszam do lister parku bede tam z kumpelkami o 2.
Tak sobie myslalam ze jak bedzie znow ponura pogoda to moglybysmy isc do kulkowego centrum z dziecmi tam sie chyba tylko 2-3 funty placi. U mnie na BD4 jest calkiem fajne, co w na to?

dziewczyny na myszy jest najlepsiejsze (przetestowane osobiście :tak:) taka elektryczna pulapka ,do kontaktu wydaje dzwięki nie słyszalne dla ludzi ,a myszy się wynoszą.:-D może jest to nie najtańsze ,ale działa ,jedna wtyczka około 10 funów,ale są zestawy do domów ,i tam są chyba trzy za 20 :-)

nio to dzis mi synus daje do wiwatu... obiadu dzis napewno nie bedzie! zadzwonilam do mojego kochanego zeby sobie cos po drodze z pracy kupil bo nie jestem w stanie... niesadzilam ze moze byc tak zle ze mna:wściekła/y: pracoholiczka przykuta do łózka aaaaaaaaa:baffled:
Brydka ja wczoraj pochlonelam az dwa tosty i jedna byczą pierś z kurczaka... gdzie normalnie na sniadanie potrafiłam zjesc okolo 6-8kanapek, a na obiad wiecej niz moj kochany:-D

Ale masz w sobie dzidzię, więc nie ma co się dziwić nie ;-):-)
Ja już więcej dziś nie zjem, to na bank, a padam na oko, tak zmęczona jestem na maksa, nie wiem czy mam się położyć i odpocząć, czy co, nie mam pojęcia, ale mam jeszcze troszkę do roboty i nie wiem sama :-)

reklama
Helol jestem i ja bo maly zasnal
Monika- oj zapomnialam zakupic ten twoj wynalazek. ale jak narazie pieknie pochlania truteczke;-)Kuruj sie laska
Brydka- to jest chyba to. Bo moj to wie tyle co i ja bo on to pomagal koledze ale wodke pic:-D
IKEA | Floors | Floor accessories | NIVÅ | Floor lining
No i jeszcze te sprzety do ciecia desek. Wieczorem dzwonie

A ja dzisiaj bylam w matalanie- aaaaaaaaaale przeceny- rzeczy za pol ceny
A moj termometr pokazuje 25.5 stopnia. Naprawde calkiem przyzwoicie:-D

Do góry