reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia z Krystianem ściskają z Polszy dziewczynki, napisała do mnie na Naszej Klasie, że strasznie tęskni i mam was ucałować więc :**************
Cieszy się, ale zalogować się nie może na BB, więc mam przekazać :**** I idę pisać notkę :-)

reklama
dziewczynki ale popołudnie.Moje biedne dziecko miało chyba bóle brzuszka. W ogóle nie chciała spać, nie chciała jeść.Płakała strasznie. Nie wiedziałam co i jak, no ale usnęła i mam nadzieje chwię pośpi.
Zaraz ma przyjechać mój brat z dziewczuną. Zostają na noc bo mój mąż się szlaja po Krakowie , z delegacją pojechał :-) A mój kochany brat jutro leci do Grecji na wakacje wieczorem.Także cały dzień będę z nimi.
Witam nowe koleżanki a stałe forumowiczki całuję i pozdrawiam i życze spokojnej nocki.Mam nadzieje,że moja będzie:-)

Sylwia- a co ty sciany wyburzasz ze tyle roboty masz?:-D

Weź mi nic nie mów:wściekła/y::wściekła/y: Robię i robię a tu końca nie widac:wściekła/y::wściekła/y: a tak na serio to myslę, że jutro dokończymy dzieła:tak:
Ale was zaproszę dopiero jak kupię rolety i firanki zawieszę:-p z Polski przywiozłam więc trza się pochwalic:-p

Nefretete mnie też denerwowało w ciąży to że nie robią żadnych badań, szczególnie przy końcówce:wściekła/y: powinni sprawdzac jak długa jes szyjka i czy jakieś rozwarcie może jest:dry:
Mi marcel obrócił się w 36tygodniu a urodziłam 4 dni po terminie więc kochana musisz uzbroic się w cierpliwosc:tak::tak: i odpoczywaj (choc pewnie juz masz dosyc odpoczywania) Oj jak ja teraz tęsknie za tym lenistwem przed narodzinami Małego:sorry2::sorry2::sorry2:

Brydka dwa tygodnie???????????? Łosz ciuuuuuuuuuuu:szok::szok::szok::szok: Szybko

Aguś witaj:-):-):-):-)

Madzia mam nadzieję, że Marysi się poprawi, a w dresiku wyglądała czadowo - mówię wam, taki Boski róż i adidasy, słodziak :-)
Ano Ja walę do wanny, przed ostatnia kąpiel i do filmu, mam taki jeden super, więc se pooglądam. Amparowa nadaj jutro co i jak - czekam na wieści.
A reszcie, kolorowych laseczki :* Matka Tereska idzie - akcji nie będzie, męż prycha i gluty, fu :-D:-D:-D Joke, z glutami go bierę :-D

No Sylwia, dwa, ale list dopisałam mega wielki z Kamilem, rozpisaliśmy się czemu chcemy dostać wiesz .... warto ;-):-) Buziaki Ci, pisz co U Doroty co i jak się dowiesz :tak:
U Kaśki i Krystiana good :-) Lecę, buziaki :***

sylwia.m - ja teraz jestem w 33-34tygodniu, a moj synuś przekrecił sie juz jakies dwa tygodnie temu... boje sie jak cholera... mam nadzieje ze sie wstrzyma chociaz do 37 tygodnia... czuje ze ostro juz mi sie cisnie. ledwo co stane zeby obiad zrobic,a juz jak siadam do jedzenia to nic nie moge do buzi włożyc bo mnie w dole boli ech:wściekła/y: mialam nadzieje ze mnie jakos przebada i zmierzy własnie dlugosc szyjki czy cokolwiek... na usg to nawet nie liczylam.
cfcgirl zdrowka dla maleńkiej i causki coby juz brzuszek nie bolał;-)

Agus04 witaj serdecznie na forum

Moje dzieci też strasznie zakatarzone, Julia gilony do kolan pewnie będzie się budziła w nocy.Czuję że dużo kawy jutro wypiję.

kasia.j u nas rok szkolny zaczyna się 2 września

reklama
Cfcgirl- zdrowia dla maryski i baw sie dobrze z goscmi
Sylwia- no to nie moge sie doczekac efektu koncowego:-):tak:
Brydka- i co jak te panele? Dobra cena ,co?
Nefretete- rozumiem cie bo mi tez od 8 miesiaca kazdego dnia juz sie wydawalo ze to juz. Wszystko mialam poprane, poprasowane i torba do szpitala spakowana chyba na 2 miesiace przed porodem byla:-D:tak:
U mnie tez mysz grasuje. Je sobie truteczke od paru dni. Niech jej na zdrowie wyjdzie:-D
A malutki juz spi wiec czas dla nas.
Papapa

Do góry