reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Matko i córko, jakie sprzęty do cięcia ?! To ja już na samą myśl, mogę iść się pociąć, czy niekoniecznie co ?! W każdym razie chciałam Pani powiedzieć, by się Pani męża wypytała, bo może i pomagał pić, ale w końcu coś położył tak ?!:-D:-D:-D

reklama
Czolem dziewczynki!!!!
My wczoraj pojechalismy do Scarborough i Withby,pogoda dopisala i bylo super. Maly zaliczyl swoja pierwsza w zyciu karuzele i ogolnie byl super grzeczny jak nigdy. Pozniej wkleje zdjeciocha:-). Po tej calej wycieczce pomieszalo mu sie chyba w glowie i poszedl spac o 24 a wstal o 8.Jak nigdy....

Ja wiem czy dlugi:confused: Maksik zawsze idzie spac okolo 21 i wstaje okolo 10 z dwoma posilkami w miedzyczasie. A dzis taka maruda ze najchetniej bym sobie poszla w swiat,hihihi:-D

Mój śpi teraz długo, bo jest przeziębiony i cierpiał, to było widać, ale ona ma werwę, a Ja umieram, nałykaliśmy się oboje leków i zdycham, on lata i ze mną gada... przytula się i mówi " Ko " , cokolwiek to znaczy :-)

Hej
- ale pogoda nam dopisuje , co:tak::-)Ja dzis poprostu plywam , parno strasznie jak diabli.No ale lepiej tak niz by mialo padac.
kama -my tez juz zaliczylismy te okolice angli, ale jak ja bylam w ciazy. Ladnie tam co?
Brydka -jak dzieciaczki sa chore to prawda ze wiecej spia, nawet lepiej bo przespia chorobsko. Caluski dla malego przystojniaka.:-)
Sylwia- konczysz juz z tymi przerobkami?
Kasiu.j- dotarlas juz do nas? czy nie:confused: Udalo ci sie kupic to o co prosilam?

lece na obiadek.

Ja to czekam na Kamyka z niecierpliwością aż mnie Olkowego przejmie. Dzięki Edyta. Jeszcze jutro się z wami laski pożegnam i zobaczę ile z Magdą uda mi się zdziałać z netem. W każdym razie jak coś, to może być do 14 dni, ale co tam, ja się nudzić nie będę.... chyba... Walę pod pierzynę laski. Do rana

Ja tam juz bylam chyba po raz piaty. A wczoraj pojechalismy tam zeby pokazac tacie. Bardzo mu sie podobalo,a i ja szczesliwa bo uwielbiam tam jezdzic:-)

reklama
kamalodz- super fotki, wlasnie myslelismy nad weekendem i mielismy zamiar zajechac do Scarborough, bo jeszcze tam nie bylismy ale teraz to jedziemy na pewno:-):-):-).
Straszna u nas duchota, wlasnie zaliczylismy spacerek i nie mamy sily sie zebrac do kapieli:zawstydzona/y:

Do góry