reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Agus - witaj na forum:-)
Jasmina111 z tego co slyszalam to po dwoch cesarkach jest trzecia, a co mialas 2? Bo ja wlasnie z Abi mialam cesarke i lekarz mi powiedzial ze mam 75% szans na normalny porod.

Wlasie zadzwonilam do HV i naskarzylam na nasz housing bo mamy myszy juz ponad pol roku a oni nic z tym nie robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja sie stresuje bo mi jeszcze cos mala zlapie i lipa bedzie, a mam juz dosc pulapek w domu. HV oddzwonila ze z nimi rozmawiala i powiedzieli ze cos maja do piatku zrobic wiec mamy znou nadzeje ze nasze niechciane zwierzatka znikna.:-):-)
Ach ta Anglia pelno tu myszy szok

My z ABi bawimy sie w gotowanie obiadku i karmienie laleczek ale ubaw mamy:)

Oleska - ja tez bylam pelna nadzieji ze Dawid urodzi sie silami natury bo byl ulozony glowka na dol. Niestety.... mialam skorcze ale rozwarcia nie bylo i w koncu Dawid sie wnerwil oddal smolke i zaczelo mu tetno spadac wiec zaraz pojechali ze mna na sale operacyjna. Wiesz roznie bywa, moja kolezanka pierwsza miala cesarke a drugie malenstwo urodzila normalnie. Nigdy nie wiadomo co komu pisane....:-):-):-)

Brydzia chyba stalas sie ekspertka od mieszkanek :-):-):-)

Sluchajcie jak ja mam dobrze..... Jasmina z Dawidem odkurza kuchnie a ja do Was teraz pisze:-D:tak::-)

Jak kto cos chce z apteki, to niech pisze, bo wieczorem bede szla :-)

brydka - nie ma sprawy

jasmina, agus - dzieki za info

agus - witaj na forum

oleska - u mnie na myszy poskutkowala trutka, ale rozrzucilam ja jak wyjechalam do PL, bo balam sie o Kube. A za drugim razem to zartujemy z mezem, ze przeczytaly zamowienie na pulapki i sie wyniosly zanim nam je przyslali. :-)

jak ostatnio zadzwonilismy by zapytac kiedy mozemy liczyc na jakąkolwiek odpowiedz w sprawie mieszkania... to nam powiedzieli, ze jak dostana odnas wszystkie dokumenty to po okolo 4 tyg sie z nami beda kontaktowac. czesc juz dostarczylismy, padlo wiec pytanie co jeszcze potrzeba.... odp niewiemy.... poprostu rece opadaja... staram sie byc cierpliwa
Brydka jak dostalas mieszkanie po 2tyg to chyba rekordzistką jestes:-)
nam do wyposazenia domku brakuje tylko wlasnego łozka i mebelkow dla dzidzi... chcielismy ostatnio kupic sobie łózko ale w agencji od ktorej wynajmujemy stwierdzili, ze tego co jest nie zabiora bo to za duzy problem. jak sie wyprowadzimy to beda musieli spowrotem wszystko zwozic... nawet po swojemu urzadzic nic nie mozna:wściekła/y: ale co tam juz sofe i fotel wystawilismy do ogrodka (stoi przykryta gruba kapą plastikowa) :-D jak nie pałą to kijem

Dzięki Kasiu, Ja tak sobie przypomniałam, że może flegamina dla dzieci i może maść ichtialowa, czy jak jej tam dla mnie . Co Ja tam jeszcze myślałam, nie wiem.... Może mi się przypomni, głównie o Olka chodzi, ale to na bank.
I dzięki z góry, bo to co tu jest to lipa.
No dobra, idę dalej sprzątać

widze ze sie rozpisalyscie:-)
Oleksa- my tez mielismy myszki na porzednim mieszkaniu i nie moglismy ich wytepic. Na jedna polowalismy chyba ze tydzien i wkoncu wszyscy czterej w kuchni sie zebralismy i wkoncu padla malpa:-D

Kasiu.j- mam nadzeje ze wkoncu do nas dotrzesz. Ja mam tez mala prosbe , jak bys dala rade to poprosze sol fizjologiczna ze 15 amupelk, sa malutkie i leciutkie, no i mukosolwan w syropku lub kroplach dla rocznego dziecka. Z gory dziekuje. Jak dzasz rade to super jak nie to trudno. Najwazniejsza jest sol .
Dzieki.

Karolina - a ty kiedy wracasz???????????????

Ja to już po obiadku, Olek spał w dzień, byliśmy po pompkę do zamszowego materaca i jak się okazuje, super, bo nie będę musiała czekać na łóżko do poniedziałku na " Goło ", więc zadowolona jestem strasznie, bo wielki jest, a myślałam, że mniejszy.
Do pakowania zostało mi już tylko to co na bieżąco, wybrałam sobie meble, więc jest good :-)

reklama
jaśminko- położna powiedziała ze z pewnoscia bedzie kolejna cesarka, a po jakim czasie kolejna ciąża? mowila tak na około, ze dokładnego czasu nie podala... tylko tyle ze trzeba zobaczyc sie z lekarzem.:zawstydzona/y:
Oleska na myszy dobra jest fretka:-) zającom łepki potrafi poukręcać wiec i z myszkami sobie poradzi hehe
Położna potwierdziła fakt, że dziecie moje już odwrocone główką do dołu... zapytalam sie wiec kiedy mam sie spodziewac przyjscia na swiat... "normalnie powinno sie urodzic miedzy 37-42tyg"... ale czy może byc wczesniej w moim przypadku skoro juz sie odwrocilo? "w kazdej chwili mozesz sie spodziewac"... jaka zajebista odpowiedz... zero dodatkowych badan nic olewka:wściekła/y:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry