reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No widze ze znowu spotkanie przegapilam ale trudno mi BB nie wchodzilo wogole a potem poszlam na play grupe i mala teraz spi wiec moze innym razem;-)
kasia 8118 w sprawie tych sprzetow na nasza polska play grupe to bedziemy potrzebowac:
wozkow i lalek
zabawkowa kuchnia z garnkami i jedzeniem
materace
domek taki jak do ogrodu
samochodziki takie gdzie dzieci moga na nich albo w nich siedziec
hulajnogi
rowerki
pilki
cos jak konik na biegunach
zjezdzalnia
cos dla niemowlakow baby gym i lezaczki
instrumenty muzyczne dla muzykalnych:-D
garaz z samochodzikami
farma ze zwierzatkami
ksiazeczki
kostiumy do przebierania sie np policjant doktor itp
trampolinka taka do lat 3 z raczka
jakies pluszowe male zabawki dla najmlodszych pelzakow
no i to by bylo na tyle jak mi sie cos przypomni to napisze;-)
'
Bawcie sie dobrze na spotkanku

No ja dziewczynki jestem już w domu.Chłopaki jedzą właśnie obiad a ja mam wolną chwilkę.Jeszcze chyba będę musiała skoczyc do marketu bo chlebek mi się kończy.Dzięki dziewczynki za spotkanie było miło jak zawsze no i mój mały zachował się dzisiaj rewelacyjnie jestem z niego dumna.Jak zwykle mam wrażenie że się nie nagadałam :-D.Ale pewnie nie ja jedna.Oleska dzięki za listę.Mam nadzieję że pani się nie rozmyśli jak jej jutro podyktuje:-D:-D:-D.

No dziewczyny zrobiłam listę:-).Wszystko spisane:-).Jutro zadzwonię aż mi głupio bo taka długa że szkoda gadac.Mam pytanie do Cfc girl czy mogę podac twój numer tel.tej babce od tych spraw bo ona wspominała że skoro ja wyjeżdzam to dobrze by było żeby w tym czasie miała numer do jakieś z pań żeby na bieżąco mogła się kontaktowac i informowac co ewentualnie udało się jej załatwic.Pomyślałam o tobie.Jeżeli nie masz nic przeciwko to podaj mi swój numer to jej przekaże.No chyba że nie masz ochoty to nic się nie stało :-).

Kasia8118- adres mam dzieki. Ja z mojego malucha tez jestem dumna nawet nie trzeba bylo ich pilnowac tak sie ladnie zajmowali

Brydka- dzieki za herbatke i mile spotkanie
Doris78- a moj malutki dopiero padl. Najpierw chcial obiad, potem brum brum , potem pilke i dopiero zasnal. Dziekuje za transport. Kawka nadal aktualna
Monika- milo bylo cie poznac

Ja tez jak zwykle nienagadana wrocilam. No ale do nastepnego:-)
Ide serwowac obiad

:happy2::happy2: bardzo było mi milo wkońcu was poznać ,Brydka dzięki za zaproszenie i kawusię :-) mam nadzieję że te spotkania wejdą nam w krew :-D:-D

Magda mówi, że możesz jej podać numer telefonu, ale ona zaraz jedzie nie...
laski JA dziękuję wam bo mi fajnie było. Monika, zajebista jesteś, Tudorowa moja laska od jarania, a Magda z Mary jeszcze siedzą :-D:-D:-D I gadamy, więc luz :-D

reklama
Do góry