reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kaśka, ale Ci dobrze, że jedziesz....
Amparowa, Tudoworowa, duchota to może i jest, ale jak w Tropical staniesz pod wodospadem, to poczujesz się, jak w teledysku Petera Andre " Mysterious Girl " :-D Fajnie tam jest.

reklama
KASIA8118-ja wczoraj juz nie mogalmm sieziec przy kompie bo moj Dawid jest przeziebiony i nos ma zapchany:wściekła/y:i pol nocy wyl ,bo mu sie co chwila zapychal:-)Ale moglas dzisiaj zadzwonic,ja tak i tak nie spalam i zreszta tam dzisiaj bylismy:-)Caly czas sie kierujesz na lotnisko,jest dobrze oznaczona droga .A potem na tym rondzie przy lotnisku musicie jechac na Harrogate i Skipton,a juz tam z drogi widac to:-):-)Podaje Ci ,bo moze za tydzien sie wybierzecie:-)Troche sie spoznilam:-)

Ja zaraz tez jade do Shibden Park,bo Kubus chce sie przjechac ciuchcia:-)ostatni raz przed wyjazdem:-)

Cześć dziewczyny
wczoraj mielismy gości więc totalne urwanie glowy:tak:,a dzisiaj jak to mówi moje szczęście jest trochę zepsuty :-D.więc nawet nie wiem co będzie z dzisiejszym dniem ,Buziaczki i miłej niedzieli .

dziewczyny nie dam rady przeczytac tych stron co naprodukowaliscie. przeginacie :-)
witam nowe mamuski i dzieciaczki na forum :D
Podroz nam minela szybko i spokojnie Michas strzelal usmiechem do kazdego i nie dal mamusi w kosc.
w Polsce duszno parno az mam juz dosc Michal sie przeziebil od tych przeciagow jest mu goraco nie moze spac :-(
czekam na moja mame jak na zbawienie bo narazie to jestem cholernie umeczona:dry: ale jezdzimy z Michasiem czasem na wies do jego chrzestnej czasem nad jeziorko i jakos tak leci czas, lece posprzatac bo wlasnie maly spi wiec mam chwile na ogarniecie
pozdrawiam Was baaaaardzo goraco z parnej i dusznej Polski hehe

Oj widac ze jest piekna pogoda,bo niokogo tu nie ma:szok::szok::szok:cicho:szok::szok:My wlasnie wrocilismy z Shibden Park ale sie nastalam w korku,zeby z tamtad wyjechac:szok::szok::szok:
KASIEK83-FAjnie masz,ze masz fajna pogode:-)u nas dopiero dzisiaj przestalo padac:-):-)Ale Ty napewno sie nie nudzisz:-)

No my byliśmy na spacerku tam, gdzie Olo lubi i nikogo nie ma.. :-) A potem sadziliśmy pierogi z mięsem, znaczy Ja z Kamilem, bo Olo zjadał :-D Zmęczona jestem na maksa, a teraz na Five oglądam Legalną...
Przejadłam się tymi ogórkami Polskimi z Frozena. Jakieś dwa miechy jak nie więcej odkryłam u Nas Polskie kiszone w słoikach i paprykę, ale ona się rzadko pojawia, zjadłam ich tysiące dziś :-D Już nawet notki dziś nie piszę, bo za obszerna będzie - napiszę se z rana ( fajowski weekend ), a co do tygodnia, jakoś się zgadamy co, na Parki :-):tak:;-)
Kasiek, pozdrów Polszę :-) No i miłego wypoczywania. Do wieczora, idę się bawić ze swoimi :*

Czesc dziewczyny!

Wekend minal nam nawet nawet.
Troche sie zdziwilam bo nie duzo mialam do czytanie tym razem!
Doris wiem co czujesz bo ja mam z Fabianem to samo: zapchany nos i do tego kaszel.Zal mi go.:-(nie wiem nawet gdzie mi sie przeziembil?Staram sie byc bardzo ostrozna.A tu masz ci.
Mam nadzieje ze szybko nam wyzdrowieja chlopaki.:tak::tak::tak:

hejka ja tylko na chwilke bo mam urwanie glowy od 6.30:-D
moj prezent-fretka całą noc przespala... o6.30 zrobila mi pobudkę (jeszcze nie mielismy klatki i spala w skrynce na bielizne) postanowila wyjsc z legowiska i pozwiedzac pokoik wraz z kabelkami... bawilysm sie w ganianego przez prawie trzy godzinki hahaha nawet sniadania nie zrobilam tylko pierwsze to do sklepu po klatke :-D kochane malenstwo teraz sobie smacznie spi...ciiii...

reklama
KASIA.J-No chyba tak ,ja bym musiala zaprosic,bo moj Maz nawet na to by nie wpadl:wściekła/y::wściekła/y::no::no:
K&F-moj Dawid to zie zarazil od Kuby,wiec ja mam zrodlo zarazenia i mnie powoli tez bierze,ale zapobiegawczo juz wzielam tabletki:-)
Nefretete-To twoj Luby sprawil Ci drugie dziecko:-D:-D:-D

Do góry