reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No tak wszystkie pewnie na spacerku z maluchami a ja siedzę w domu i czekam z obiadem na mojego aż wróci ze szkoły i wtedy ja ruszam do szkoły:tak:.Mały śpi czyli wszystko wraca do normy;-).Idę zaraz trochę przypomniec sobie materiał z ostatniej lekcji i nie tylko bo może będzie dzisiaj pierwsze dyktando :szok:.A jak nie dzisiaj to za tydzień,ale mnie już nie będzie:-D:-D:-D.Ups właśnie dostałam rachunek za prąd:shocked2: aż się boje otwarzyc.Chwila prawdy.Zobaczymy ile mnie kosztuje te wieczne siedzenie na BB:-D.

reklama
Kasiu- nie jestes sama, ja tez siedze w domu, czekam az Szymek sie obudzi i wtedy wyruszamy na spacerek z Kasia i Fabim.

Ja właśnie wróciłam z farmy i play'a. Farma Pana James'a. Kozak.
No i za tydzień Thomaslad, już wiemy gdzie jest, ale dziś za późno się ogarneliśmy, ale Olek zakochany bo wyszalał się z tatą :-) Padł a ja robię paprykę faszerowana według przepisu mojej Katie i sprzątam, bo wieczorem goście. No i jutro męż do pracy, więc do .... jak będę :-D

Ja to Edyta zdycham na maksa, sił nie mam po tych wojażach dzisiaj, nie wiem jak dziewczyny, ale pewnie też wybyły - jak to w weekend, jeszcze pranie zrobiłam, bo nową pościel zakupiłam, więc całą " Starą " poprałam, jeszcze w poniedziałek, dla Olka muszę się rozejrzeć. No i tak zaraz do wanny idę, a potem znając mnie padnę. Spodziewaliśmy się dziś gości, ale na jutro przełożyłam, bo ta wycieczka po Ls20 mnie zmęczyła, ale kurcze warto było :-)
Z rana musim notki uzupełnić synkowe, ale to z rana. Nic mi się nie ce :-D Mam 12 letnią whiskey, skoro w środku nic nie ma, na sen sobie dziś z moim ukochaneym ten tego . Buziaki i miłego wieczorku.
mam nadzieję, że sobie Dorotko poradziłaś i miłej zabawy z zasysaniem ;-):-)

My tez padnieci. Bylismy dzis na basenie sie pomoczyc, bo w ten upal to nic innego sie nie chcialo robic. Kuba padl, biedaczek. Za to Maciek dokazuje i nie okazuje odrobiny zmeczenia. Maly lobuziak czuje, ze mamusia chciala sie znowu wyrwac na miasto :-p
Bylam sobie dzis obciac wlosy, musze sie teraz przyzwyczaic, bo troche krotko. Byl dzis u mojego fryzjera jakis stylista francuski (jak to mowi moj maz - miekki w nadgarstku ;-):-D) i doradzal paniom. Mnie chcial jeszcze krocej, ale sie nie zgodzilam. Niestety nie mam godziny rano na to by sobie modelowac wlosy.

Brydka - co to ten Thomasland i gdzie jest?

Brydka-tak sciagnelam tego utorrento i sie zgrywa:-)dzieki:-)No i wlasnie gdzie jest ten Thomasland??

A my dzisiaj bylismy na Foster Sqeare ,potem u rodzicow na obiedzie,potem na spacerku i tak dzionek zlecial:-):-)
nIUNKA-Widzialam dzisisj Twojego meza:-)gral w pilke z kolegami:-)Ja bylam z maam i chlopakami akurat na placu zabaw:-)

A my też byliśmy w mieście na pysznej kawce i zakupach, a jak dzieci ładnie pójda spać to mąż zabiera mnie na randkę. W końcu od czego są dziadkowie.

Ostatnia edycja:
reklama
No witam ja już też wróciłam dawno z centrum.Ostatnia lekcja zaliczona i teraz muszę czekac do września;-).Standardowo jak to w sobotę pizza zjedzona ,piwko wypite i pewnie filmik też się jakiś znajdzie:tak:.4 muchy też bym sobie poszła na randkę dawno już nie byłam:-p.A ty Dorota w jakim parku dzisiaj byłaś?

Do góry