reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry:-)Oj kasia8118 ale sie usmialam ,z ta
AKCJA nowa nazwa:-D:-Dale to dobrze,bo ja jakis maz dorwie ta strone nie bedzie wiedzial o co chodzi:-p:-p:-pAle widze ostro bierzesz sie do roboty:-D:-D:-p
No widzisz,moze dzisisj w dzien znowu Krystian zasnie wczesniej i potem na noc tez wczesnie :tak:i potem znowu bedziesz miala AKCJE!!:-D:-D:-p:-p
z Tym internetem ja tez czasami mam,ze wejde w strone ale za diabla nie moge nic napisac,strona mi uciekala zawsze,tez nie wiem czemu:cool::dry::sorry2::eek:
KASIA.J-Ja na razie nie mam tego problemu,bo Kubus raczej sie dzieli:-):-)Ale za to zaczyna nas wypraszc z pokoju,jak przyjde z Dawidkiem do jego pokoju:wściekła/y::wściekła/y:bo Kuba sobie ladnie ulozy autka i autobusy a Dawid mu to rozwala i wtedy sie Kuba denerwuje:wściekła/y::wściekła/y:i wtedy jest jazda....:wściekła/y::wściekła/y:
Brydka-a gdzie Ty jestes???jeszczed spisz??:-D:-D

reklama
:eek:U nas generalnie Adaś lubi bawić się z Julią ale z dzieleniem to różnie bywa. Czasami przypomni sobie o dzieleniu jak chce się bawić Julki zabawkami. Czasami nawet na siłę wpycha Julce swoją zabawkę. Oczywiście on wybiera zabawkę Julia nie ma nic do gadania.:eek:

4muchy teraz to ja się uśmiałam jeżeli chodzi o ciążę bo to musiało by byc ekspresowe zapylenie.Zeby zaraz po stosunku byc w ciąży i miec tego objawy:-D:-D:-D.Wychodzi na to że z mojego męża super szybki zapylacz:tak::tak:.

Dostałam okresu, łaaaaadnie spóźniony co :zawstydzona/y: Idę do lekarza się przebadać, nie wiem co się dzieje, że tak długo nie miałam, a wczoraj net nam i sąsiadowi wywaliło, więc nie miałam, a koleś z Virgin chciał nam serwisanta we wtorek wysłać, to się K wku... i z rana net wrócił.... A dziś, chyba ładnie, więc pojedziemy gdzieś, jak będzie ciepło :-)
Kasia pisałam na Mamach z Warszawy, dlatego jestem tu od 2006 roku, zaczęłam pisać na Sadybie wiesz jeszcze jak mieszkaliśmy. Więc już wiem, czemu tu tak długo jestem :-)

:eek:U nas generalnie Adaś lubi bawić się z Julią ale z dzieleniem to różnie bywa. Czasami przypomni sobie o dzieleniu jak chce się bawić Julki zabawkami. Czasami nawet na siłę wpycha Julce swoją zabawkę. Oczywiście on wybiera zabawkę Julia nie ma nic do gadania.:eek:
U mnie jest identyko:-D:-D:-DTylko Dawid jeszcze nie placze bo Kubus mu zaraz szybko da jakas inna zabawke i Dawid jest zaraz zadowolony:tak:ze ma w raczce cos nowego:-D:tak:

Dostałam okresu, łaaaaadnie spóźniony co :zawstydzona/y: Idę do lekarza się przebadać, nie wiem co się dzieje, że tak długo nie miałam, a wczoraj net nam i sąsiadowi wywaliło, więc nie miałam, a koleś z Virgin chciał nam serwisanta we wtorek wysłać, to się K wku... i z rana net wrócił.... A dziś, chyba ładnie, więc pojedziemy gdzieś, jak będzie ciepło :-)
Kasia pisałam na Mamach z Warszawy, dlatego jestem tu od 2006 roku, zaczęłam pisać na Sadybie wiesz jeszcze jak mieszkaliśmy. Więc już wiem, czemu tu tak długo jestem :-)
No to sprawa sie wyjasnila z ciaza:-)nie doszla nam kolejna CIEZAROWKA:tak::tak:
A z tym Virgin to bys musiala sobie pogadac z moja siostra,oni dzwonili ze 100 razy i prosili zeby ktos przyjechal i naprzwil bo nie mieli neta i sie nie doczekali nikogo przez miesiac ,az wkoncu zrezygnowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z tym internetem to jest tu masakra każda z nas ma w innej sieci,a i tak każda równo narzeka.Ja mam 02 i jest lipa straszna pierwsze dwa miesiące działał szybko i sprawnie a pózniej zaczęły dziac się cuda.Na dzień dzisiejszy działa ,ale jest cholernie wolny.A ja mam już dosyc czekania przed komputerem żeby się jakaś strona raczyła otworzyc i często rezygnuje:no::wściekła/y:.

reklama
No to szykuje nam się ładna sobota i niedziela z tego co zapowiadają :-):-):-).Jutro jak będzie ładnie to wyciągnę mojego na ten targ koło lotniska może uda mi się kupic coś ciekawego mojemu nicponiowi .

Do góry