reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Niunka - ja jestem, ale zaraz zmykam spac. Bylam na ploteczkach z psiapsiolkami i wracalam tak szybko, ze malo butow nie zgubilam. Maciek sie obudzil i nic nie chcial tylko cyca. Darl sie tak jakby go ze skory obierali :-:)-:)-( Dalam, pociagnal 3 razy i juz spi :wściekła/y:

KASIA8118-nIe martw sie to tylko dziecko:tak::-)musisz sie postarac o rodzenstwo dla niego to bedzie umial sie dzielic:-):-)No i musisz byc na nastepnym spotkaniu musimy przed wyjazdem sie pozegnac

Dorotka i tu sie mylisz. Staly tekst mojego Kubusia to: dlaczego musze sie dzielic? Doszlo teraz do tego, ze jak idziemy na plac zabaw to nie chce wziac zadnej zabawki :-:)wściekła/y:

Dobrej nocy dziewczynki.

Oj Kasiu ty to masz urwanie glowy, nie wiem co mam ci poradzic bo nie mam jeszcze tego problemu, ale kto wie co bedzie u nas jak Szymek bedzie mial rodzenstwo.

Kasiu.8118- a ty gdzie sie podziewasz?

HEj kochane
No juz niezle narobilyscie tyle stron a ja padam wiec znowu bede do tylu :-(ale nic moze jakos jutro odrobie hehe
Na spotkanku bylo super
Przepraszam za moja Abi ze troche turbowala wasze dzieciaki .
Jesli chodzi o jej kaskaderskie wybryki to pozniej poszlismy na pizze bo przyjechala siostra mojego meza i Abi jak to ona alpinistka siedziala na krzeselku do karmienia i jak jej sie znudzilo to chciala usiasc na oparciu no ale zle wyliczyla wiec prawie by spadla gdyby nie siostra mojego meza ale nas wystraszyla skubaniutka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale teraz juz spi a my ogladamy komedie do jutra dziewczyny:-)milej nocy:tak:

reklama
Dzień dobry.Wszystko Ok.mały spał całą noc od 20.20 do 6.45 także nie mogę marudzic.Oczywiście przywędrował do nas w środku nocy:sorry2:.Jeżeli chodzi o wczoraj to dziwie się ze ty Doris i Ewa nie wiecie o jaką akcje mi chodziło;-).Chodziło mi o seks akcje:-D:-D:-D.Cała szczęśliwa po robocie myślałam że wejdę sobie na forum a tu dupa coś miałam problemy z otwieraniem stron i nie tylko BB.Raz mi się udało otworzyc BB,ale nie mogłam nic napisac.Dziwne:confused::confused::confused:.Ale w sumie to za dużo nie pisałyście to nic nie straciłam.Jak zwykle się obijałyście:eek:.A jeżeli chodzi o noc to była fatalna bo nie mogłam spac i co parę minut chodziłam siku nie wiem co mi było.Pęcherz niby mnie nie bolał,ale ile można chodzic sikac w nocy:wściekła/y:.Szok nie wiem ile spałam,ale wiem że super krótko aż oczy mnie szczypią.Może za dużo wczoraj myśli wędrowało mi po głowie,albo może to przez brak tego internetu nie mogłam spac nie wiem:dry::dry::confused::confused:.

Do góry