reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny zyje :))
poszlam dzis do lekarza bo znowu wczoraj mialam 40stopni goraczki:szok: i pani doktor stwierdzila ze mam zapalenie gardla i zatok i dala mi IBUPROFEN :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bardzo ale to bardzo chce sie z wami zobaczyc w srode ale nie wiem czy dam rade.
Asiunia221 musimy sie jakos zobaczyc zeby sie rozpoznac na lotnisku ;-);-)
Niunka jak szymek po tym mleczku Aptamil ?
Kasia.J tez kiedys bylam w tym Ogden .... tylko ze ja trafilam na mega wiatr ale w sloneczna pogode to miejsce jest super na dlugi spacerek.
Kamalodz ale Ci synus rosnie kurcze sama w szoku bylam jak napisalas ze juz 4 miesiace zlecialo :-)
no mysle ze powoli dochodze do siebie bede sie czesciej odzywac i bede na biezaco. buzki mamuski

reklama
Czesc dziewczyny wieczorowa pora!!!Ja tez juz mam dzieci z glowy,sobie spia:-):-)
JASMINA- i jak tam wynioslas jakies wnioski z tej ksiazki w zycie codzienne?Mam nadzieje ,ze u mnie jakos sie zmieni:-)
AMPAR-OJ tam sie wybiega ze potem ci padnie:-)
KASIA.J-Maciek to faktycznie akrobata:-):-)fajnie proboje wyjsc z tej hustawki:tak:
Oleska- dzieki za linka zaraz sobie wejde i sprawdze,a potem sobie wyrobie,bo my czesto chodzimy na basen i mio sie przyda:-)
kama-zgadzam sie ze Sylwia,ze dostosujemy sie do ciebie z nastepnym spotkaniem,musisz wkoncu przyjechac i pokazac nam na zywo tego twojego skarba:tak:No i oczywiscie gratulacje dla Maksika za kolejny postep:tak:

No i ja tez biore w srode kocyk,mam nadzieje ze sie przyda:-)juz sie nie moge doczekac jak was znowu zobacze i sobie pogadamy:tak:
kasiek 83-wracaj nam szybko do zdrowiw i przyjezdzaj w srode!!!!

Ostatnia edycja:
Podaje wam linka do filmku w ktorym Maksik zasmiewa sie pierwszy raz w zyciu,az sie zanosi. Testuje swoj prezent na dzien dziecka. Kupilismy troche za wczesnie,ale sie przyda jak zacznie siadac. Od dawna zreszta planowalam zakup takiej hustawki.
Bobasy - Kamalodz - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
Chyba Sylwia go tylko widziala

• Kamalodz filmik super sama się usmiałam :-).Wesoły maluszek.Udało mi się uśpic małego po21 trochę protestował,ale mam go już z głowy.Mam pytanie czy to normalne że dziecko w jego wieku wchodzi na stół :crazy:?Czasami to aż strach iśc do ubikacji bo nie wiadomo co on w tym czasie wymyśli:baffled:.

kama-Maksik ma zabojczy smiech,poprosyu powala:-):-)i wogole jest taki fajniutki:-Da ta zabawka co to jest??bujawka,chodzik?
kasia8118-tak to jest normalne w tym wieku!!!moj Kuba tez to robil i nawet mu zdjecia pstrykalam zeby potem mu pokazac!!

Ostatnia edycja:
To jest taka hustawka ktora gra,jakies malpki i slonie wydaja z siebie dzwieki,ubaw po pachy:-D Ale cena tez powalajaca - 80 f.:szok:,ale nie moglismy sie oprzec:-)
My osobiscie chodzikom mowimy stanowcze "NIE"

Ostatnia edycja:
reklama
Na pudełku napisali ze do 11 kg. Jakbys chciala taki kupic to na e-bayu sa uzywane w calkiem przyzwoitej cenie i nowe tez tansze,za pozno tam zajrzalam:crazy:

Do góry