reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kurcze a ja siedzę sama bo jeden jeszcze śpi po spacerze a drugi wrócił z gorączką ze szkoły i od razu padł :-(.Zapowiada się wesoły wieczór:-(.

mamatrójeczki to chodzi o tego Grześka co zajmuje się transportem i skupem używanych mebli?A jak on sobie liczy od godziny czy od ilości kursów?Piszesz że za przewóz tych większych rzeczy wziął 40f a to był jeden kurs czy więcej?Jaki on ma samochód?Czasami jadąc przez bd4 widzę taki blok gdzie nad sklepami są mieszkania ale pewnie takich bloków jest więcej.To jest przy głównej drodze?Bo jeśli tak to chyba wiem gdzie mieszkasz:tak:.

HaGie ja mam mieszkanie z Accentu już dobre 4lata i nie narzekam:tak:.A rejestrowałam się u nich bezpośrednio i po jakiś 8miesiącach dostaliśmy mieszkanie.A NA OPENMOVES JESTEM ZAREJESTROWANA PONAD ROK I ZERO PROPOZYCJI A JAK COŚ BIDUJE TO MASAKRA NA TAKICH POZYCJACH LĄDUJE ŻE MOGĘ SOBIE CZEKAĆ DO KOŃCA ŻYCIA:sorry:.

RENUSKA DOBRZE ŻE Z JASMINKI OCZKAMI LEPIEJ :tak:.

reklama
Kasia8118 tak, to chodzi o tego Grześka. On bierze różnie, zależy czego i ile chcesz przewieźć. My płaciliśmy za dwa duże kursy 40fuli każdy i jeden mniejszy kurs za 20fuli. Razem wyszło nam 100 :szok: . Przez te 6 lat troszkę rzeczy nam się nazbierało. A gdzie wy się przeprowadzacie?. Ja mieszkam niedaleko UGO :-) .

hej hej

mamatrojeczki fajnie,że już się przeprowadziliście:-).i faktycznie krótko czekaliście.No ciekawe czy pies miał faktycznie jakieś znaczenie,może poprostu mięliście szczęście.:tak:własnie patrze na tej stronce open move i kurde nie moge znaleśc żadnej formy,żeby się zarejestrować.Ja czekam narazie z kirkleesu,ale może warto skłądac też gdzie indziej.:tak:
Oj a rzeczy to sie zbiera bardzo dużo,ja widzę po nas,a przychodziliśmy na puste mieszkanie.a i tak pozbyłam sie troche rzeczy i mebli.

no i nie pamiętam co miałam pisac....skleroza.

u nas ok,tylko kolejny guzy na głowie:tak: zwariować można...

zaneta mój robił prawko w pl,bo jak się dowiadywał tutaj to o wiele drożej,ale fakt jezdził na 3 tyg żeby zrobić kurs,bo miał w przyspieszonym trybie.a jeszcze świadectwo kwalifikacji,musiał robić,bo wczesniej w uk tego nie było,ale teraz wprowadzili,więc kolejny wyjazd.W sumie kupe kasy wydaliśmy.mam nadzieję,że się szybko zwróci.:tak:

ehhh te choroby nie odpuszczają,u nas na szczęscie już ok:tak:

NA RAZIE DOKŁADNEJ DATY PRZEPROWADZKI NIE ZNAM WIĘC PYTAM SIĘ TYLKO PO ZNAJOMYCH BO BEZ SENSU DZWONIĆ PO LUDZIACH JAK JESZCZE NIE WIEM DOKŁADNIE KIEDY BĘDĘ POTRZEBOWAŁA TRANSPORT:sorry:.A NA BRADFORD24 DUŻO SIĘ TERAZ OGŁASZA LUDZI I CIĘŻKO BĘDZIE PEWNIE COŚ WYBRAĆ.NA PEWNO POTRZEBUJEMY KOGOŚ KTO POMAGA PRZY ZAŁADUNKI I ROZŁADUNKU BO WIADOMO MÓJ SAM NIC NIE ZDZIAŁA A JA MU TEŻ NIC NIE POMOGĘ BO MUSZĘ DZIECI PILNOWAĆ BO NIE MAM Z KIM ZOSTAWIĆ:sorry:.

Ostatnia edycja:
IZUNIA1986 JA TEŻ NIE MOGŁAM SIĘ ZAREJESTROWAĆ PRZEZ INTERNET NA OPENMOVES I PODJECHALIŚMY DO CENTRUM BRADFORD BO TAM MAJA SWOJĄ SIEDZIBĘ I ZAREJESTROWALIŚMY SIĘ NA MIEJSCU:tak:;-).

kasia a ile placicie z tego housingu??właśnie ściągnęłam sobie forme musze wydrukować i wypisać.wyśle i zobaczymy.A jak to wszystko wygląda??też bidowałaś mieszkania?

izunia1986 ja w accencie rejestrowałam się bezpośrednio i co 3miesiące zanosiłam kartki ze nadal czekam.A za dwie sypialnie w bloku płacimy 80f tygodniowo.
A wy ile płacicie za wynajem?

kasia udało mi się zarejestrować w openmove,nawet już jakiś numer dostałam,z accentu mam formę,musze wydrukować i wypisac.
my płącimy 525 f za wynajem.3 sypialnie,na nowym osiedlu.

ide zaraz na fittness

reklama
Do góry