Czesc Wszystkim:-)
U nas jakos leci ostatnie dni spedzamy z tesciowa bo juz w poniedzialek wraca do Pl, a my znow zostaniemy sami
Ostatnio tak sie zbieralam do okulisty i w koncu poszlam i co sie okazalo.... ze musze nosic okulary
ale na szczescie wada nie jest jakas duza i wystarczy nosic tylko do ogladania Tv i do czytania
HaGie Witam i ja:-) milo ze do nas dolaczylas
jesli chodzi o play grupe to ja jak najbardziej polecam, fakt ze Twoj maluszek nie do konca ze wszystkiego skorzysta, bo bynajmniej u nas jest tak ze najpierw jest zabawa, potem jest opowiadana bajka po bajce ida zjesc ciasteczko i napic sie soczku, potrem znow zabawa nastepnie ida robic jakies prace plastyczne
no i na koniec siadaja wszyscy w koleczku i spiewaja piosenki
Wiem ze na kazda play grupie pewnie jest inne, ale mimo wszystko mysle ze warto poojsc z dzieckiem zeby mialo kontakt z dziecmi i jezykiem:-) ahaa no i mamuski w tym czasie plotkuja i pija kawke:-)
Izunia1986 masz racje ja tez wole byc troszeczke na uboczu;-) Ale tutaj na forum sa same fajne LAski
A gdzie chodzisz na fitness jesli mozna spytac?
Wisienka ja tez jeszcze dentysty nie mam dla Malej
a jesli chodzi o tego dentste w Weakfield to ja nie znam ale slyszlam duzo zlych opini na jego temat:-(
Sylwiam a ktora kortka sie tak zniszczyla? A kupowalas ja na ebayu czy w sklepie? bo moze jak w slepie to mozna zlozyc reklamacje??
w kocu kortka nie powinna zniszczyc sie po praniu
Emilka ja Cie podziwiam ze sama wychodzisz nad ranem jak jest ciemno jak w d***
ja to bym predzej umarla na zawal niz wyszla
niestety ja to jestem taki boidudek
Kurcze podglad mi sie skonczyl
i juz nie wiem co komu
niestety skleroza z wiekiem postepuje
Ide kawke zrobic bo ta dzisiejsza pogoda do snu zacheca