reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc :)

AGAAM-wow kolczyk w jezyku :) to zaszalalas,a mocno odczuwasz ze masz tego kolczyka?tzn czy mocno przeszkadza?

ZANETA- a mi sie podoba 3 i 4 ,chociaz do twoich mebli bedzie chyba najbardziej pasowala ta ostatnia :) tak mi sie przynajmniej wydaje.

AGNIESZKA UK-jak dla mnie tez bardzo duzo sobie zaspiewala,ale fakt przy suknii jest duzo roboty.Ja chyba na twoim miejscy bym jeszcze poszukala ,albo zaczekala na sale :))

M02....-to ty zdolan dziewczyna jestes,a ty tak z sama wymyslilas to?ja kiedys w szkole na szydelku robila,ale za chiny juz nie pamietam co i jak :)))

reklama
CZESCLASKI NIE MOGLAM SIE ZEBRAC DO NAPISANIA BO TYLE CZASU NIE MIALM ZE SZOK
agaam super kolczyk w jezyku ale ja najpierw robie sobie w nosie i w brwi a powiedz mi ile zaplacilas i czy bardzo boalo bo wiem ze najpierw wkladaj wiekszego kolczyka bo ci jezyk puchnie a potem idziesz i zmnieniaja na mniejszego przynajmniej tak kuzynka miala
zaneta mi sie rowniez podoba 1 i 3 ale ostatnia tez fajna ja chce ta[ete albo wielka naklejke do wiki pokoju z ksiezniczki no ale jeszcze musze sie zastanowic bo dziecko rozsnie a razem z nim pokoj wiec moze cos innego na dluzsze lata
alex to super ze Danielek tak je a jesli chodzi o tatuaze to tez chcialm sobie zrobic 2 z imieniami i data urodzenia dziewczynek najpierw myslam ze na rekach ale teraz wpadly mi do glowy stopy bo widzial wiec raz sie zyje wiec czemu nie

Agaam podobno z kolczyka w języku u kobiety cieszą się najbardziej ich faceci:-p Ciekawe czemu:rofl2:
Żaneta mi bardzo podoba się ten most w brooklynie i właściwie tylko ten most;-) A co do uszek to nie wiem co poradzić. Przemywaj często tym środkiem dezynfekującym i poczekaj, może to jakieś małe zakażenie tylko.
m02....a czy Wy już się przeprowadziliście?:confused:

Witam sie i ja:)))

Prosze wybaczyc moja dluga nieobecnosc....
Ale juz sie szybciutko tlumacze, weekend spedzilam nad morzem u znajomych. Byla przepiekna pogoda, cieply wiaterek zaluje ze nie mialam stroju bo bym pewnie wskoczyla pierwsza do WODY:-D:-D
Opalilam tylko jeden bok bo niestety moj dzidziuch nie pozwala mi lezec plackiem hehe

AgnieszkaUk - jesli kupilabys sukienke potrzebna do przerobki, albo cokolwiek to moja mama przyjezdza do mnie na "troche", mogla by Ci pomoc przerobic, wyszyc czy co tam potrzebne bo lubi takie robutki. A wziela by za to tylko DOBRA KAWE:-)

Zaneta mnie sie na ogol podobaja wszystkie. Ale to zalezy jakie masz wyposazenie w danego pokoju. Jesli masz ciemny wypoczynek wziela bym cos z motywem jasniejszym by rozjasnic pomieszczenie. No i wiadomo. Ciemne pomniejsza, jasniejsze powieksza.
bardzo podoba mi sie most ( miasto noca), ale moj salon jest maly, ciemne wypoczynki czula bym sie jak w piekle wiec wybrala z motywem kwiecistym:-D

Morning:-)
u nas jak prawie codziennie dzien zaczal sie od placzu..grrr i juz nerwica od rana!Maja wreszcie zasnela,wiec mam jakies 25 min dla siebie,zeby zjesc sniadanie.Mialam isc do lekarza,ale niestety moj nie mogl wziasc wolnego i odwolalam wizyte.
WerkaMirek-no ja mam meble czarne,a wypoczynek bordowoy z poduszkami pomaranczow-bodowymi;-)wiec pozostaje mi tylko cos delikanego,i wlasnie myslalam o kwiatach albo o tym koniu,bo nie chce zeby bylo za bardzo naćkane:-D
sylwia-no zobacze jak sie dalej bedzie rozwijalo to paskudztwo to chyba jej wyciagne,bo moze tez przez to troszke marudzi.
renuska-zes dowalila z tym wiekiem,chyba zaczne se juz trumne zbijac,bo normalnie babuszki z nas:-D:-D
mo20-a co masz za impreze,ze tak sie szykujesz??
dobra spadam jesc bo kiszki marsza graja:-)

hej, hej..... u nas nocka przespana ale w dzien Majka marudzi bo ciagle nie ma zabka :( ja obolala troche jestem , ale latka leca wiec nie ma sie co dziwic
m02 - no kochana zdolnosci rzeczywiscie masz!!!
alex - ja moge wpasc na kawke oczywiscie
agaam - nie pochwalilas sie wczoraj kolczykiem!!! wowwwwww superasnie
zaneta - mnie sie podoba 1 i most :) ale jak walniesz czarno biala do czarnych mebli to troche ponuro sie chyba zrobi..
werkamirek - ale ci dobrze:) wypoczynek nad morzemmmm tez tak chce!!!
tyniai wiki - ja jak mialam 16 lat to mnie naszedl pomysl na tatulaz - a teraz mi sie nie podoba :( wiec z tymi tatuazami to roznie bywa.. no ale w dzisiejszych zasach mozna zawsze usunac :) a z imionami dziewczynek fajny pomysl!:)
uciekam bo majka siedzi w kojcu i placze - ciagle by na rekach siedziala u mnie:wściekła/y:

Czesc Czesc:-)
My dzis nie moglysmy sie z Mala z lozka zwlec zalegalysmy w nim do 10;20:-D Ale to chyba przez ta deszczowa pogode:sorry:
Kurcze nie wiem co dzis na obiad zrobic:crazy: ja i tak zbyt duzo jeszcze nie zjem a dla P nie wiem co mam mu przygotowac, moze jakas pizze mu wstawie:sorry:

Marta a nie slyszalas jak seplenilam:-D:-D:-D
Zaneta i co zdecydowalas sie na jakas fototapete?? Wspolczuje poranka z placzem nie ma chyba nic gorszego:no:
WerkaMirek ale Ci zazdroszcze weekendu nad morzem:tak: Super sprawa;-)
Sylwiam ja tez slyszalam ze to oni najbardziej sie ciesza:-D Nawet mnie zdziwilo ze P nie mial zadnych "ale" i bez zastanownienia powiedzial to kiedy chcesz jechac? moze dzisiaj:-D:-D
Tynia zaplacila 30Ł razem z kolczykiem, samo przebicie nie boli praktycznie nic, ale pozniej jest gorsze uczucie nie mowie tu o bolu tylko nie wygodzie bo kolczyk tak jak pisalas jest dlugi i jezyk spuchniety wiec nie czuje sie komfortowo:-p Po niedzieli wybiore sie zmienic kolczyk na ten mniejszy:tak: i wtedy juz bedzie duzo lepiej:tak:
Doris no powiem szczerze ze wkurza troche ten kolczyk bo jeszcze sie nie przyzwyczailam ale da sie wytrzymac:tak: Przeszkadza troche w jedzeniu:tak: Ale jak juz zmienie na tego mniejszego to bedzie ok:-)
Renuska dzieki wydaje mi sie ze goi sie ok:tak: A Ty nie gadaj ze jakas stara du** jestes tylko idz i rob sobie ten kolczyk jaki chcesz, jak Ci sie podoba to czemu nie;-)
M02... oj jak za pierwszym razem udalo Ci sie taka czapeczke zrobic to co dopiero jak jz wejdzesz w wprawe:tak: JA powiem Ci szczerze ze tez sie zastanawialam co na ten kolczyk moj P ale bylam mile zaskoczona bo nie mial zadnego "ale":tak: Pochwal sie gdzie sie na imprezke wybieracie? a co z dziecmi??
Alexnow moj namawia mnie zebym zrobila sobie tatuaz ale ja nie jestem za tym:no:Jakos nie przepadam:tak: Wystarczy ze moj ma dwa:-p na dwoch rekach od wewnetrznej str jeden z napisam Victoria i data urodzenia a drugi "wybralem zycie dla rodziny":-)
Dobra podglad mi sie skonczyl wiec byloby na tyle mojego pisania:-p Ide wypic goracy kubek bo tylko to mi zostalo:-D
Tak teraz zauwazylam ze prawie kazdej z Was pisalam cos o kolczyku:-D:-D Normalnie czuje sie jakbym byla w centrum uwagi:-D:-D

Witam:)

Agaam, Marta ja mieszkalam wczesniej nad morzem prawie 2lata, i powiem Wam ze juz zaczynalo mi ise nudzic po kilku miesiacach. Teraz bylam odwiedzic stare brudy, i bylo milej niz jak jestem sporadycznie niz na codzien...Lepsze wrazenia.

Zanetka widzisz masz ciemne meble, wypoczynek. Ja bym rozjasnila bo czulabym sie jak w grobowcu.

Hmm mam do was pytanko, szczegolnie "MAM" swiezo upieczonych, czy latalyscie juz samolotami z swoimi malymi pociechami? Ja mam termin na 01.10 wybieramy sie na swieta do PL, czy dzidziuch nie bedzie za maly na samolot? 2-2.5mies??

Witam:-):-):-)
Pogoda do kitu dzisiaj,ale coz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zakupki zaliczone racunki poplacone i tak jakos dzien leci:tak::tak::tak::tak::tak:
agaam-dobrze masz ze mozesz sobie tak poleniuchowac:-D:-D:-D:-D
renuska-ty tez z wrzesnia mi stuknie kolejny roczek za tydz:-D:-D:-D:-D:-D
marta-super ze mozesz wpasc na kawcie:-):-):-):-)
zaneta-wpolczuje poranka:tak::tak::tak:Jak dzionek minal:confused::confused::confused::confused::confused:
werka-ja ci nie pomoge ,bo ja polece w przyszlym roku to moj niuniek bedzie mial juz roczek:-):-):-):-)
Dziewczyny ktore maja ochote wybrac sie do mnie na kawcie to umowcie sie na jakis dzien i godz ktora wam pasuje mi pasuje caly tydz procz piatku:-)
Nic uciekam moj siedzi do wtorku w domciu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
werkamirek- ja lecialam do polski z Majka jak miala niecale 3 miesiáce i nie bylo problemu:) malutka przespala mi cala podroz jednakze juz nigdy sie sama nie wybiore. Bo wtedy lecialam sama i bylo ciezko. Ale domyslam sie ze bedziesz leciala ze swoim M wiec luzik;-)
alex - ja moge w kazdy dzien to sie dostosuje. Ale moze rzuce jakis termin bo nigdy tego nie ustalimy :) Moze byc sroda 12?
co wy na to dziewczyny?

Do góry