reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej dziewuszki
ja ostatnio mialam jakis problem z internetem niby dzialalo wszystko normalnie ale zeby sie strona otworzyla musialam czekac po 15 min:wściekła/y:na szczescie jest juz ok.teraz pomalu postaram sie nadrobic zaleglosci:tak:u mnie klopotow ciag dalszy bo wstrzymali nam taxy bo dochody nam wzrosly i teraz powaznie zastanawiam sie nad pojsciem do pracy.poza tym postanowilismy dzieciom w koncu zrobic normalna sypialnie bo do tej pory mielismy jeden taki duzy pokoj na graciarnie i silownie przeznaczony i teraz mam w huk roboty bo pomalu sprzedaje i wyrzucam to co nie potrzebne a nazbieralo sie tego przez te 3 lata.bo trzymalismy tam rowery,mikrofale stare ubrania,telewizory itp. wczoraj zrobilam tez nelce kolczyki,wogole nie plakala a nawet sie cieszyla jak zobaczyla sie w lusterku.postaram sie dzis doczytac co tu naskrobalyscie i pomalu sie wciagne bo na razie jakos nie w temacie jestem:sorry2:

ale tu pusciutko:( ladna pogoda to nikt pewnie nie siedzi w domku przed kompem - trzeba korzystac :D
dzieki kobitki ze wpadlyscie na kawke :)
renuska - nic nie kpilam w TX maxx ale bez problemu tam trafilam... a na kawe sie wprosze oczywiscie :p
m02- jak pojdziesz do pracy to co z dzieciakiami?masz kogos do opieki?
nika - na biegunke slyszalam ze najlepsze jagodki:D
i podglad mi sie skonczyl:(

Czesc Wam:))
ja milcze bo sie dzis za generalne wzielam...masa rozboty mi sie nazbierala:((
NIKA- jak mala ..lepiej??? ja tez na rozwolnienie daje gorzka czekolade i robie kleik ryzowo marchwiany..pomaga:)
Zmykam dalej porzadkowac ..hihi pozdrawiam:))

Ja robilam dzis salatke i wyszla pyszna:tak: wiec sie z Wami podziele przepisem..noo..moze juz znacie:baffled:;-)
SALATKA Z PALUSZKOW KRABOWYCH

MOZNA TEZ UZYC PALUSZKI SURIMI(OBCJA TANSZA)

PACZKA PALUSZKOW KRABOWYCH
4 JAJA NA TWARDO
POL SALATY LODOWEJ
5 DUZYCH RZODKIEWEK
POL OGORKA ZIELONEGO
SER ZOLTY STARTY
POL PUSZKI CZERWONEJ FASOLI
MAJONEZ
3 LYZKI SMIETANY 18%

WSZ KROIMI JAK NA SALATKE,NA MNIEJSZE LUB WIEKSZE KAWALKI- WEDLUG WLASNEGO UZNANIA.PRZYPRAWIAMY DO SMAKU PIEPRZEM ,SOLA I PAPRYKA :happy:
JAK DLA NAS PYCHA;-)
SMACZNEGO:happy:

Czesc :)

Oj zaniedbujemy forum troche dziewczyny ,nie ladnie :(((

Graziul-brzmi ciekawie ta salatka,ja w sumie niegdy nie robilam z paluszkami krabowymi.A jakie ty kupujesz i gdzie??

MO2..........-ja raczej watpie ze wam taxy wstrzymali ,bo wam dochody wzrosly.A jak skladaliscie te rozliczenie roczne,poczta wysylalas?moze nie doszlo do nich.Ja bym na waszym miejscu zadzwonila do nich i sie spytala co jest zgrane,naoewno wam to zwroca.
Chyba ze twoj zarobil ponad 50.000 funtow,nie pamietam dokladnie jaki tam jest limit,ale cos kolo tego.

NIKA- I jak twoja mala?lepiej ?

emilka-dla twojej malej krolewny duuzo duuzo zdrowka i usmiechu na pieknej buzce z okazji pierwszych urodzinek:))
1535.jpg

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny u nas wszystko wraca pomalu do normy zarówno prawie z mamą a mala już lepiej bynajmniej sie ustabilizowalo choć goni ją po mleku bebiko a za to mamie opuchlizna zeszla ale po tych antybiotykach bola mnie nery oraz na nadgarstku mam dużego tak jakby sinioka i zastanawiam sie czy mi się na żyle jakieś krwiak zrobil :( och coś TA MAMA MUSI CHYBA ODPOCZĄĆ I ZWOLNIĆ OBROTY :)))) MÓWIĘ O SOBIE pozdrawiam dziewczyny wkrótce się odezwę i juz po remoncie tylko jeszcze to wszystko poogarniać narka :) dzięki

reklama
hej wam
emilka 100lat dla Natalki,niech wam zdrowo rosnie.
graziul
salatka wydaje sie pyszna,ja tez chce wiedziec gdzie kupilas te paluszki albo ewentualnie surimi?bo ja u nas w asdzie kiedys kupowalam surimi ale tam tylko 10 takich maciupkich kawaleczkow bylo.
marta moja mama jest juz na emeryturze wiec jakbym ja poprosila to na pewno przyjedzie i posiedzi pare miesiecy.tylko ze ja nie wiem jak dlugo bym z nia wytrzymala pod jednym dachem,bo jak przyjechala na moj porod to po miesiacu obie mialysmy juz siebie dosyc
doris ja to troche zle napisalam,poprostu zamiast 170f bedziemy dostawac 80f :sorry:a to troche da nam po kieszeni,niby nie ma tragedii ale teraz zbieramy na wesele i w tym naszym domu w polsce chcielismy kilka rzeczy zrobic wiec chcialabym cos znalesc na parttima zebysmy nie odczuli tego ze jest mniej.chcialabym zeby zarabial 50000 hehe:-)

Do góry