reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej .
Padam dzisiaj na twarz chyba pogoda mnie wykończyła.A chłopaki coś nie chcieli isc spac ale jakoś się udała.

My tez będziemy na kulkach ale za długo tam nie zabawimy.Oby Oluś był łaskawy i dał mamie trochę pogadac z koleżankami.

reklama
no witajcie kochaniutkie ja tylko na chwilke !!!! jeszcze nie wiem czy na 100% jutro bende bo mojego męża nie bendzie i nie wiem czy trafie:szok::wściekła/y::wściekła/y: b o nie mam pojęcia gdzie to jest!!!! a tak po za tym to w czwarteg już do pracy :szok::-(zleciało jak nie wiem!!!! sorki że nie odpisuje wam laski ale jestem padnięta jak nie wiem !!!!:tak::blink:to trzymajcie się kochane!!!!:-)

Hej.Z checia bym sie z wami wybrala na te kulki ale z moimi dzieciakami to cala wyprawa wiec rezygnuje!!!A szkoda bo bardzo mi sie chce wreszcie z kims pogadac!!!
u nas juz sie wszystko uspokoilo,Filipek nareszcie zdrowy!!!Super ze taka piekna pogoda jest i w swieta tez ma byc:-D:-D:-D
Weraimirek-ja tez tutaj rodzilam i bylo super!!!
Milych pogaduszek zycze!!!

Hejka:cool2::cool2::cool2::cool2:
Pogoda nas rozpieszcza i tak ma byc do niedzieli:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:Wczoraj byłam Danielowi wyrobic birth certificat i porobic zakupy na świeta:tak::tak::tak::tak:Mały jest kochany chociaz wczorajsza nocka nie nalezala do udanych budzil sie co godz az w koncu o 4-tej zrobilam mu butle mleka co chociaz 4 godz sobie pospalam ,ale coz takie uroki:-:)-:)-(Dzis juz lepiej bo budzil sie tylko 2 razy w nocy wiec jakos funkcjonuje:-D:-D:-D:-D
weraimirek-
ja tez rodzilam 5 dni temu jestem jak pozostale kolezanki zadowolona na maxa i jak wszystko dobrze bedzie z toba i malenstwem to wypuszcza cie do domu tego samego dnia:-):-):-)a w ktorym tyg ciazy jestes??

Była u mnie polozna i zwazyla małego i spadl tylko 100g troche sie zdziwila ,ale normalne ja myslalam ze wiecej spadnie bo spi po 5 godz i kazala mi sie tylko cieszyc teraz odwiedzi mnie jutro:-):-):-)Mieli tez przyjechac pobrac krew małemu dzwonili ale nie dojechali:angry::angry::angry::angry:
Dobra uciekam bo Aga chce juz do basenu wejsc chyba oszalala moja kobietka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej wszystkim:-)

Asia w takim razie jutro albo w piątek wpadaj do mnie na ogród skoro dzieciaczki zdrowe.
Jak ktoś jeszcze ma ochotę na kawkę na ogrodzie to zapraszam:tak:

m02 dziękuje slicznie :-* a wiesz może jak jest z zmianą nazwiska...ponieważ mój zagubił dowód i za 2 tyg ma termin na wyrobienie paszportu...wiec nadane bedzie moje nazwisko dla Majeczki...czy potem jest problem ze zmianą ??

ragazza dzięki za info :-)

Ostatnia edycja:
hejka
musialam wypic kawe po padam na twarz a jeszcze sporo pracy mam:wściekła/y::wściekła/y:wlasnie wylukalam cos fajnego na sciane do kuchni i musicie mi doradzic,kolor mam taki scian Dulux PaintPod Matt Emulsion Buttermilk, 5010212525814 ; 5010212527337 i chcialabym na sciane na ktorej postawie stol walnac se taki napis WALL ART STICKER QUOTE KITCHEN HEART HOME DINING ROOM | eBay UK :-)i nie wiem czy to bedzie fajnie wygladac i jezeli juz to w jakim kolorze,bo kolor scian taki mdly jakis wybralam,ale marza mi sie czerwone dodatki.:-)
mo20-milo bylo poznac:-)mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy kiedys;-)
sylwia-z checia bym skorzystala z twojej propozycji ale nie wiem czy gdziekolwiek sie juz rusze z nimi busem po dzisiejszej wyprawie.a moj od piatku ma juz wolne wiec pewnie zawiezie mnie na zakupy swiateczne:szok:
asiunia-ja z moimi jak sie szykuje gdziekolwiek to torba ciuchow na zmiane,ale zawsze czegos zapomne,dzisiaj Pawelek mi zasnal po kulkach i musialam go niesc do domu i pchac wozek bo nie potrafil ustac na nogach:wściekła/y:Maja tez powoli rezygnuje z cycka,ale moze to moja wina bo zaczelam ja dokarmiac bo za malo mi wazy troszke.
ide umyc graty i moze wyjme jakies mieso na jutro bo obiadu juz 2 dni nie bylo:-D

witam laski co tu tak pusto chyba wymęczone po kulkach , sorki ze mnie nie było ale dopiero o 12 sie obudziłam ze byliśmy umówieni a mój był w domu :wściekła/y::wściekła/y:ale taka byłam zabierana i zarobione ze nie wiem jutro wracam już do pracy więc musiałam nadrobić !!!!:szok::szok: ale tylko na jeden dzień :-):-):-) i w przyszłym tygodniu na 3 dni i wolne :-):baffled:nie jest tak zle :cool2:
zanetabd7 ja myśle ze czarna naklejka bendzie pasować do tego koloru !!!! ja też mam naklejke do salonu i nie mam nawet kiedy ją przykleić :-):-):-) szkoda ze mnie nie było na kulkach i znów nie poznaliśmy się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwia
oj wpadła bym ale nie mam czasu nawet no ja też mam balkonik także też mogę pić kawusie w słoneczku!!!:-) nareszcie mam balkonik zawsze mi się marzył ;-):-):-D dobra lece bo jutro pobutka o 5 rano!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::-D

Zaneta - ja mam cala puche takiej farby ,lezy i sie marnuje :wściekła/y:,bo wymalowalam nia tylko jedna sciane po czym stwierdzilam ze wyglada beznadziejnie do moich mebli i zonk .Mam jeszcze do lazienki chyba cos takiego - Dulux Distant Shores ,chcesz?;-).Naklejke to tak jak Emilka pisze wez sobie czarna albo bordowa czy czerwona ,ja mam kilka naklejek w domu i zawsze ciezko bylo mi zobaczyc to oczami wyobrazni .
Alexnow - raz lepiej raz gorzej ,ale i tak Cie chyba maly rozpiezcza ,co ?
A ja dzis mialam ciezki dzien ,rano Dominik obudzil sie z placzem ze go ucho boli .Mysle sobie -o nie tylko nie to :wściekła/y:.Ale cale "szczescie "to tylko zapalenie gardla i tradycyjnie paracetamol :-D.Wieczorem juz calkiem niezle brykal i dokazywal wiec raczej stan zdrowia sie mu nie pogarsza .Jasmina za to ladnie pospala mi w dzien 4,5 godz .po dwoch godz .zaczelam chodzic do niej co 10 min sprawdzac czy oddycha :sorry2:.Drugie dziecko a ja nadal sama sobie uprzykrzam zycie :dry:.No nic ,korzystam z tego ze dzieciarnia smacznie spi i ide ... tez spac ;-).

reklama
hej dziewczyny ja wpadlam tylko podziekowac za kuleczki i milo bylo poznac nowe dziewczyny.moja nelka wczoraj po kulkach od razu zasnela a wstala z goraczka,cala noc wymiotowala teraz tylko sie modle zeby michalka nie zarazila
dobra uciekam bo dzieci placza papa

Do góry