reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej kobietki !!!!!
witam z rana ja dziś miałam koszmarną noc !!!! mała całą noc marudna tak rozpalona cała ,o 4 pobutka na równe nogi mierzyłam jej temperaturę i wyszło jej ze ma 39.1 szok więc za parę minut mierze ma 38.7 no nie co jest ale niebyła taka marudna uśmiechała się i było oki mówię za zmierzę na sobie mi wyszło 34.1 mówię co za dziadostwo i wywaliłam więc o 4 rano wygoniłam mojego h do asdy po nowy oki pojechał i kupił co się okazało ze nie działał więc znów pojechał wymienić !!!!!!!!!!!!! ale między czasie podałam jej nurofen i jej przeszło a jak przyniósł nowy to na nowym wychodzilo ze 36.2 no normalnie poraszka i z tego wszystkiego biedactwo usneło ale o po 6 obudziła się znów z wielkim płaczem !!!!! posmarowałam ząbki przysneła pul godzinki i znów no normalnie szok myślę ze ten drugi ząbek się przecina i dlatego !!!!!!! i tera z tego płaczu zasneła z tatusiem :szok::szok::szok: graziul no widzisz to twój synuś byle gdzie nie bendzię spał!!!!!!!!!!! tyle dobrego ze super śpi !!! a z tą chorobą lokomocyjną to przerąbane pamiętam też to miałam ale wyrosłam z tego!!!!!!
marta1979tez miło było poznać malutka fajniusia !!
asiunia221 milo było malutki śpioszek cudny!!!!
oki lece się pozbierać myśle ze w dzień małą bendzie oki bo mam iść do kasi !!!!! oki to do wieczorka kochaniutkie!!!!!

reklama
hej dziewczyny pobudka :) pewnie i tak juz wiekszosc z Was dawno na nogach:D:p EMILKA13 mialam bardzo podobną noc do Ciebie dzisiaj kochana, moja gwiazda tez goraczke miala najwiecej 38,5 ale juz dzisiaj dobrze. Tylko ze Amelia raczej nie na zabki przynajmniej nie goraczkowala wczesniej, mam nadzieje ze i u Ciebie dzisiaj bedzie lepiej. moge Ci polecic dobra masc na zabki dentinox niestety ja mam z polski nie wiem czy tu bedzie

Hej ja wpadłam tylko się przywitac i zaraz uciekam robic krokiety:tak:.Sorki nie odpiszę nikomu bo nawet nie mam czasu przeczytac co tam u was.Pogadamy na imprezce :tak:;-).Dzięki za wczorajsze spotkanie:tak:;-).Dobra uciekam bo roboty kupa a ja jak na złosc sama z chłopakami bo R w pracy:dry:.
Drzwi otwieram o 18 kto się spozni ten przynosi dodatkową butelkę alkoholu:tak::-D;-).Dla tych co nie planują pic wody:tak::-D:-D.

Mieszkanki Bradford....czy u was w mieście sa jakieś fajne sklepy z ciuszkami i akcesoriami dla dzidziusia, bo u mnie nie za bardzo tylko Mothercare i Mammas and Papas...a tak to ciężko coś znaleść...

własnie w necie wyczytałam o jakimś "planie porodu" ?? Hmm no ciekawe....i ponoć znieczulenie się jakieś wybiera..no ładnie....bo ja nigdy nie miałam żadnych znieczuleń....moze doradzicie co jest dobre??? I jaki to ma efekt? Mniej bolesne skurcze , bo nie mam pojęcia :)

kala -nie wiem jak dlugo tu mieszkasz ,ale przeciez jest jeszcze boots ,tam sa bardzo ladne ciuszki i dobrej jakosci ,next ,tkmaxx i wiele innych
a ja nie wiem czy bede procentowala na imprezce bo tak dawno nie pilam ze boje sie zeby mnie nie ululalo:-p

No w boots to kosmetyki,,,,w sumie racja...w tk max też widziałam :)... Ale w tamtych sklepach co pisałaś nie byłam , bo nie przypuszczałam iż w next sa ciuszki dla maluchów

Hej:-)

Sluchajcie ja nie dam rady dotrzec dzis do Kasi na impre. Obudzilam sie rano i nie moglam zwlec sie z lozka. Cos mie sie stalo w te plecy i nie wiem co to. W ogole nie moge sie ruszac. W dodatku jest weekend i do przychodni nie pojde. Masakra. nie wiem co robic. Boli mnie tak na wysokosci zapiecia od biustonosza. Wiec za wysoko na korzonki. Nie moge sie ruszac i boli mnie przy oddychaniu. Boje sie ze to cos powaznego. Wsyslalam K po takie plastry rozgrzewajace bo nie wiem co innego moge moge zastosowac.

Graziul - hakow jeszcze nie mam, ale przyczailam ze w IKEA maja takie skrzynki razem z hakami, takie metalowe w srebrnym kolorze wiec chyba po nie skoczymy. Moj landlord jest bardzo fajny, pakistanczyk, ale bardzo mily. Czasem na kawe do mnie wpada, bo on kolega po fachu tez w banku pracuje i zna sie na kredytach i nieruchomosciach. To nie ten sam co ma flata obok (tamtego znamy i to palant jakich malo). Moj landlord ma 3 flaty. Ten nad nami i ten po przekatnej, chcial odkupic od tego dupka ten flat obok nas, zeby go wyremontowac bo straszy, ale tamten mu krzyknal tyle, ze wszystkim czapki pospadaly. Ten landlord ma chyba polowe mojej ulicy wykupionej i wszystko marnieje w oczach. Ogolnie to bardzo dobrze mi sie tu mieszka. Ciesze sie, ze znalazlam to mieszkanie w sumie zaraz po przyjezdzie tu, bo naprawde czuje sie tu jak w domu. w bloku obok jest flat na sprzedaz, ale tu sa strasznie wysokie ceny i taki flat w ruinie totalnej 120k.A chcialabym tu mieszkac.

Kala - ja ciuszkow najwiecej w Asda Living kupilam dla Lenki. Maja tez pieluszki tetrowe bardzo dobrej jakosci. W Matalanie tez troszke kupowalam i dalej kupuje bo ladne i kolorowe tam ciuszki maja.

Lumen i Emilka - nie chce Was straszyc, ale ten wirus co ja i Lena mialysmy to objawia sie na poczatku tylko goraczka. A po 2-3 dniach dochodzi katar, bol gardla i kaszel.

Dobra spadam, i przepraszam ze mnie nie bedzie ale nie dam rady siedziec, bo mnie bardzo boli. Poza tym K pojechal odwiezc kolezke na lotnisko do Doncaster a ja sama z Lenka. :-( Trzymajcie sie i udanej imprezki

reklama
Do góry