reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny
ja wzielam sie za sprzatanie w szafach i dwie torby na smieci ubran mi sie uzbieralo,wystawie na ebaya moze chociaz ze 20funciakow dostane. wczoraj zaczelam czuc pierwsze ruchy malenstwa,na ktore czekalam juz z niecierpliwoscia...w zwiazku z czym lezalam pol godzinki na lozku,razem z mezusiem i obserwowalismy brzuszek czy czasem nie widac jak bbobus sie rusza:)
babeczki moze moglabym wybrac sie z wami na te kulki? jesli tak to dajcie znac gdzie i kiedy...
milego,tak slonecznego dnia:)

reklama
O proszę, jak ładnie się wszystkie meldują o jednej godzinie:-D

Kasia8118 wiesz, że mi jest bez różnicy na które kulki pojedziemy:tak: Pasują mi i te u Ciebie i na BD4 bo na obydwu mogę mieć Olivię na oku i posiedzieć choć chwilkę:tak:

Alex ja planuję kuleczki w tym tyg bo w przyszłym przyjeżdża kuzynka:tak:

m02.... jasne, że możesz do nas dołączyć jak tylko masz ochotę:tak: pewnie wybierzemy się do kulkolandu na BD2, tylko ja nie znam adresu:zawstydzona/y:
Gratuleję pierwszych ruchów:-)

Ampar ja mam talktalk ale z tel wogóle nie korzystamy, mamy go tylko i wyłącznie dla internetu więc nie powiem Ci jak to jest z połączeniami.

Mojadzidzia moja z butli pije kaszkę. Z reguły rano i wieczorem, czasami zastępuję jej czymś innym np paróweczką, kanapeczką zależy jak mi się chce, bo nie ukrywam, że najławiej jest dać mi butlę, 2 minuty i z głowy:-D W każdym bądź razie pierwszy posiłek dostaje dopiero koło 8-9 rano, jak wstaniemy i wygrzebiemy się:tak:
Myślę, że śmiało możesz zrezygnować z tego mleka o 5 rano, no chyba że Nadii się to nie spodoba:-D:-D

Mamotrójeczki jak Chris? poprawiło mu się coś??

Createdbylove a który morrison jest duży??? jak dla mnie one wszystkie takie same, no oprócz tego w centrum:-D

Nefretete jak psiurek??? RJ to jego imię czy skrót?? Alex nie męczy go za bardzo??? Moja ciągnęła za ogon pieska kuzynki:wściekła/y:

Czesc Wam Wszystkikm:-)

Widze ze kazdej z nas nie jest latwo po weekendzie wrocic do szarej codziennosci ja mam to sammo:-( Moj jeszcze narobil mi nadzieji ze dzisiaj skonczy o 9 ale niestety nie dotarl:-( wiec wroci normalnie czyli o 15:no: a ja siedze w domu jak d*** i nic mi sie nie chce jedyne co to juz obiadek sie robi wiec bede miala spokoj na dwa dni bo robie gulaszyk z wolowiny:tak::tak:

Mojadzidzia ja mojej Vicky daje mleczko z butli na noc normalnie 210mln a na sniadanko dostaje kaszke na gesto z lyzeczki a sniadanie tak jak Sylwia pisala ok 8-9 bo my tez dlugo z lozka sie wygrzebujemy:-p
Kasia8118 mi tez jest bez roznicy na ktore kulki bo jestem zmotoryzowana wiec dostosuje sie do wiekszosci:tak:
m02.... Smialo dolacz do Nas w koncu musimy sie poznac:tak: zapraszamy:tak:
mamatrojeczki i jak z Chrisem? mam nadzieje ze juz lepeij i ze to nic powaznego:tak:
Tynia i Wiki narobilas mi ochoty na ta fasolke:tak: skonczy sie gulasz to zrobie fasolke tez bedzie na 2,3 dni i tydzien spokoju:-D

Dobra poki co na tyle chyba rusze swoje cztery litery i wybierzemy sie z mala na maly spacer:tak:

Hej wszystkim mamą jeszcze nic nie załatwilam w sumie wysłałam forme o income support a jutro rano jade do citizen advice moze tam mi cos doradzą bo jak narazie telefonu tam nikt nie odbiera , jak już będę cos więcej wiedziała dam znać może komuś sie przydadzą takie informacje ;-)
doris78 ja jestem z bd15 na allerton mieszkam ;-) może któraś mama też tutaj po blisku jest ?

Miłego dnia wszystkim życze :happy2:

sylwia.m a tak wogole to gdzie jest bd2?

jak ustalicie cos konkretniej to dajcie znac,jest mi w sumie bez roznicy gdzie bo i tak pewnie jak cos to przyjade taxi .
buziole uciekam sprzatac bo w domku mam taki bajzel po weekendzie ze wystraszyc sie mozna

agusiaaa87-ja mieszkam na allerton i tynia i wiki takze jak cosik zapraszam na kawcie:-):-):-):-):-)
sylwiam-szkoda ja w tym tyg odpadam bo Aga w szkole do 3 wiec samej mi sie nie chce jechac;-);-);-)slyszalam ze na bd8 na kkulkach bedzie imprezka hallowen w przyszly piatek a wiecej info nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc po weekendzie:-)

KASIA8118-a jakie to Ci grzybki przyniosl syn?muchomorki??:-D:-DBo mi kiedys moj kochany syn przyniosl:-D:-D
Ale z Ciebie kochana synowa,tesciowa przyjezdza a Ty z tej okazjii impreze robisz:-D

To czekamy jak reszta dziewczyn sie wypowie ,co do wieczornego wyjscia

M02....-fajnie jakbys dojechala na kulki to bysmy sie osobiscie poznaly:tak:

Jak dla mnie moga byc te kulki na bd 2:-)

MAMATROJECZKI-to fajnie ze bedziesz miala tyle godzin angielskiego:tak:tez pewnie bym wybrala ta opcje:tak:mam nadzieje ze z Chrisem uda Ci sie cos zalatwic:tak:
Dzieki za info z Hull:tak:A tak swoja droga ,czemu sie z tamtad wyprowadziliscie?brak pracy??

reklama
Helloł:) kobiety:-D:-D:-D

U nas jakoś tak bez rewelacji dzień za dniem zmyka:-D:-D Ola chodzi do szkoły uczy się czytać i dzisiaj o mało zawału nie dostałam jaki mi nauczycielka notke zostawiła. Ola niektore slowa literuje w głowie a niektóre jak są trudne na głos. I Ola zaczeła płakać że ona te słowa zna a ona każe jej wszystko po kolei literować. Wkurzona jestem ale na szczęście dzisiaj wywiadówka to sobie pogadam z nauczycielką. Za dużo się ostatnio zebrało żebym milczała. Coś bojowo nastawiona dzisiaj jestem:-D:-D:-D

Milence wyszły w końcu wszystkie kły ale zachowanie jakie było takie jest musze się wziąść za to moje dziecko bo mi w chałupie rządzi :szok::szok::-D:-D:-D
agusiaaa87- tynia pisała mi że my mieszkamy na tej samej ulicy. Ale niespodzianka. Ale wstyd że ja sąsiadów nie znam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

Tynia - kiedy mogę wpaść na fasolkę bo ja uwielbiam tylko boję się że ci nic nie zostanie:-D:-D:-D

Dziewczyny poradźcie mi coś kupiłam książki na Ksiazka.co.uk - Twoja ksigarnia na wyspach! prawie miesiąc temu i książek nie dostałam pisałam maile dzwoniłam i lipa gdzie ja to mogę zgłosić. Nie wydałam dużo tylko 20 funtów ale szkoda mi kasy na oszustów. Totalna porażka :angry::angry::angry::angry:

oki zmykam do spisania

Do góry