reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Żaneta, Mojadzidzia
gratuluję dziewczynek:-) Co do Żanety to byłam pewna ale Mojadzidzia to mnie zaskoczyła bo ostatnio jakoś tak do pary wszystkie dzieciaczki więc byłam pewna że będzie chłopiec:tak::-D

Mamotrójeczki
zdrówka:-)

U nas ogólnie to nudy. W sobotę była imprezka urodzinowa mojego taty a wczoraj miałam dzień wycięty z życiorysu, taki ból głowy że myślałam że ściany pogryzę:eek: Żebym jeszcze popiła w sobotę to wiedziałabym za co tak cierpię ale nie piłam bo strasznie mnie brzuch bolał z związku z @:wściekła/y: Normalnie miałam bolesny weekend:-( A teraz trzeba nadrobić z porządkami:sorry:

Wszystkiego najlepszego dla małych solenizantek Natalki i Wikusi:-)

reklama
Ups
Graziul zapomniałam na forum Twojej gwiazdeczce złożyć najlepszych życzonek, zdrówka i spełnienia marzeń i mnóstwo radości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A żeby było mało to dziś też się zerwałam, do szkoły z Mati :-D:-D:-D:-D i już po śniadanku mi się przypomniało że dziś zamknięta bo mają jakiś training day. Ale tak racja fajnie zaczyna się dzień tak od rana.
Zdrówka wszystkim;-)

hello z rana:-)
ROKSANNA-nie ups kochana,bo jestes wrecz przed czasem:tak:;-) 2 latka dopiero jutro:happy2: To tylko party bylo wczesniej w sobote:tak:.Dziekujemy bardzo za zyczonka:happy2:-SYLWIA-Tobie rowniez:happy2:
M0205...ja czasami jestem w parku na hustawach,ale akurat wczoraj pochlonelo mnie po weekendowe sprzatanko:tak:ale moze innym razem sie spotkamy..;-) A jak sie wogole czujesz?
Dzis ma byc ponoc ladny dzien...a my musimy czekac na deliverke z nexta,moze sie zlituja i szybko przyjada:sorry2: I jutro tez bo A siorka -chrzestna malej zamowila kwiaty z misiem na urodzinki malej i mialy dotrzec w sobote na party...ponoc nas nie bylo w domu:shocked2::confused::confused::confused:dziwne bo mielismy gosci:tak::tak:no ale juz trudno,no i z tego powodu dostawa bedzie jutro ponownie,zadzwonilam tam i mowie ze czekam dzis na deliverke ,czy nie moga kwiatow juz tez dorzucic:confused::confused: ale wiecie co zbyt wymagajaca jestem:-p;-)to jest ponad ich sily:szok::szok::-D:-D a wiec bedziemy kwitnac:sorry2::dry::dry:
oki babki ,milego dzionka zycze,papappa:happy2:

Hej:-)

My z Olivią dopiero wstałyśmy i jeszcze w piżamach zeszłyśmy na dół bo Marcel nadal śpi:-p:-D Ale on zasnął wczoraj później bo ja byłam w collegu a z do dzieci przyjechała ciocia Dorota z chłopakami i było wielkie szaleństwo.

Graziul ale plama:szok::szok::szok::szok: ja byłam pewna że Natalce wypadły urodzinki właśnie w sobotę a nie spojrzalam na suwaczek. Ale to nic, jutro złożę życzenia jeszcze raz;-)

Witam:tak:.
Za oknem szaro i ciekawa jestem czy wyjdzie dzisiaj słoneczko:confused:.Wczoraj pogoda była super az chciało się życ:tak:.A ja i tak jestem dzisiaj uziemiona bo czekam na dostawę z Argosu więc pewnie nigdzie się nie ruszę chyba że się zlitują i szybko przyjadą :cool:.Coś robi mi się pusto w bloku juz cztery mieszkania stoją puste:dry:.A szkoda bo wyprowadzili się sami fajni sąsiedzi i nigdy nie wiadomo kto się na ich miejsce wprowadzi :confused:.
Nic uciekam na drugą kawkę:tak:.

hej!wyglada na to ze dzis jakies masowe dostawy sa;) ja dzis tez czekam bo z ebaya ubranka malej kupilam i taka mate masujaca do wanny co babelki robi.moze to mi cos pomoze na moj obolaly kregoslup bo bobasek w brzuszku mi cos w krzyzu tak ugniata ze sie czasem ruszyc nie moge.wogole brzuszek mi teraz zaczal strasznie szybko rosnac mam wrazenie ze z dnia na dzien wiekszy,ale to juz w koncu 4 miesiac,wiec musi byc cos widac...wiecie moze jak dlugo tu sie czeka na list z data spotkania na usg?ja czekam juz tydzien a ginekolog powiedziala mi ze zalatwi w przyspieszonym tempie:/ zlozylismy tez wniosek o dom z akcentu lada dzien powinno przyjsc wezwanie na spotkanie mam nadzieje ze dostaniemy cos przed zima,bo jak nie to trzeba bedzie cos samemu wynajac a wtedy 2 razy tyle za sam czynsz.
rozpisalam sie cos dzisiaj.. to jeszcze na koniec milego dnia wam zycze :)

Czesc:-)

SYLWIA-I co o ktorej Marcel wstal??David juz sie krecil przed 7:confused2:i z placzem sie obudzil ze On platki chce jesc:dry:

KASIA8118- u mnie tez w bloku wiecznie ktos sie wprowadza i wyprowadza i tez za kazdym razem mam take mysli jak Ty ,ale na szczescie wprowadzaja sie spokji ludzie i nadal jest cicho:tak:

MO2...-ja na pierwsze usg dosc dlugo czekalam,a jak przyszlo mi pismo to juz bylo po usg:wściekła/y::wściekła/y:no ale u Ciebie jest inna sytuacja:-)

TYNIA I WIKI-Wszystkiego najlepszego dla Wiki:-)a torcik to 1 wsza klasa:-Da nie chcialy jesc tej lalki dziewczyny?:-D:-D

MOJADZIDZIA,ZANETA-:zawstydzona/y:tylko chyba ja Wam nie pogratulowalam:zawstydzona/y:wiec robie to teraz:tak:super macie:-)zreszta wcale sie nie dziewie ,bo wiedzialam ze beda babeczki:-D

MARTA84- a gdzie zdjecie?/czekamy i czekamy....:confused::confused:

reklama
Doris78 u mnie rzadko zmieniają się lokatorzy:tak:.Teraz to wyjątkowo tak pusto:tak:.

m02051991 ja mam mieszkanie z accentu i też czekam na dom już około 1.5roku i cisza:-(.Jak ostatnio byliśmy się zapytac czemu przez tak długi czas nie dostaliśmy żadnej propozycji to stwierdzili że najwidoczniej nic nie mieli :sorry2:.
U mnie w bloku są wolne mieszkania z dwiema sypialniami jeśli będziesz zainteresowana to mogę podac Ci adres i możesz zapytac w accencie:tak:.

Do góry