reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej mamuski!!!
U nas natura postawila na ekonomie i zaoszczedzila nam sporo wydatkow...20 lutego urodzi sie Amelia :-):-)
zanetabd7 tobie gratuluje coreczki :tak::tak:
marta84 wow!!!! oby tak dalej,same pozytywne zmiany u ciebie.Zastanawiam sie jak wygladasz w nowej fryzurce pani prezes :-D buziaki dla zdolniachy Majuni :*
kasia8118 fajnie ze bedziesz miala goscia,zawsze to jakies urozmaicenie-nawet jezeli to ma byc tesciowa :-D:-D
tynia i wiki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKUNI Z OKAZJI URODZINEK,SAMYCH SLODKOSCI I SUPER PREZENCIKOW
uciekam szykowac sie na spacerek

Ostatnia edycja:
reklama
Mojadzidzia GRATULACJE!

Asinka_z może spróbuj do włosów płynnego jedwabiu (np.
BIOSILK )
, albo te olejki (serum) do włosów, które sie lekko podgrzewa (np. z Avonu). Co do gryzienia, to każde dziecko niestety przechodzi taki okres. Ja też niestety tego doświaczyłam od moich dzieci :-:)szok: . Na szczęście z wiekiem to mija :tak: Dobrze, że żelazo działa :-) Oby tak dalej.​

Tynia dla Wiki
Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski

Ostatnia edycja:
Cześc babeczki!

My dzisiaj spędzilismy miłe przedpołudnie. Byliśmy w lesie na festynie dla dzieci. Filipek zadowolony bo wygrał fajne nagrody. Ja oczywiście też bo szybko minął nam dzień. Jeszcze wieczorem jestem umówiona z koleżankami:-) Nie wiem jak długo wytrzymam bo wczoraj poszłam późno spać bo byłam w Centrum handlowym. Była szalona noc zakupów i sklepy były otwarte do 23. Uśpiłam chłopaków i poszłam poszaleć;-) Kupiłam sobie buty i kurtkę dla Filipa na zime.:-)

mojadzidzia, Żaneta- moje gratulacje. Ale mamy wysyp dziewczynek:-)
Tyniaiwiki- najlepsze życzenia urodzinowe dla Wiki. Dużo zdrówka, uśmiechu, prezentów i słodyczy:-)
Marta84- gratulacje dla Ciebie i męża. Na jaki w końcu interes się zdecydowałaś? Sklepik internetowy czy "normalny" sklep? Ja też chce zobaczyć zdjęcie bo nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w krótkich włoskach. Fajnie, że z Majeczki taki aniołeczek:happy2:
Żaneta- nie przejmuj się serduszkiem. Na pewno maleństwo źle się ułożyło. A tak będziesz miała okazje zobaczyć dzidzie jeszcze raz przed porodem:-) Wybraliście już imię?

Juz nie pamiętam co i komu miałam jeszcze napisać. Pozdrawiam wszystkie:happy2:

hej

Pogoda dopisala wiec wybralismy sie dzisiaj na farme do baildon. Szymon wyszalal sie przez 3 h a potem jeszcze szedl ze mna na pieszo 1h do guiseley do morisona- tam zrobilismy male zakupy i poszedl nastepne 20min na pociag. Wrocil do domu padniety:tak:

mojadzidzia, zanetabd7
- wielkie gratulacje. Ale wam fajnie teraz jak juz wiecie prawda?;-):-D:-D
Kasia8118- my tez smigamy na swieta. Ja tak okolo 13grudnia lece chyba do gdanska i tam sobie posiedze z szymciem z 2 dni a artur 23 jedzie autem i razem wrocimy. Kupujecie opony zimowe?
tyniaiwiki- spelnienia marzen dla ksiezniczki:tak:
Ania1218- ale wam fajnie w tej polsce:tak: Kiedy twoj dolacza?
Marta84- wam tez dobrze, co. Gratulacje wszystkiego i oby tak dalej:tak:;-):cool2::cool2::cool2:

Ide cos pogrzebac w necie:tak:

Mojadzidzia Gratulacje bedziecie mieli nastepna sliczna ksiezniczke
Marta Gratuluje no i wlasnie co w koncu otwieracie
Ampar to niezly maraton mial Szymonek
DZIEKUJE W IMIENIU WIKI ZA ZYCZONKA JEST BARDZO ZADOWOLA I NADAL JEST
JSTYSIAK TORCIK PIEKNIE WYGLADAL I BYL PRZEPYSZNY ZNIKAL W OKU MGNIENIA

Hej dziewczynki w ta sliczna sloneczna pogode:-D:-D:-D:-D:-D

Dziekuje Wam za rady skorzystalam z kilku i gorsza slome mialam niestety:-D:-D Ale wyszukalam na kafeterii sposob co podaje fryzjerka na moje kudly dalam 3 lyzki majonezu zwyklego i trzymalam 2godziny i sa prawie takie jak mialam. Normalnie rewelacja troche mi ten majonez smierdzial ale trudno ale warto bylo jestem obecnie bardzo zadowolona z rezultatu.

To tyle wena mi sie juz skonczyla a mamuska ma do mnie zaraz zadzwonic wiec bye bye

Hejka
Rzeczywiście pogoda boska, choć u mnie niedawno świeciło słoneczko :-D.

A my rano się zerwaliśmy z łóżka o siódmej, ubraliśmy się zjedliśmy śniadanko celem jechania na carboot, ale przed wyjściem chciałam tylko otworzyć okno no i ......
zorientowałam się że leje, ale byliśmy źli :eek:, tak się zerwać skoro świt w wolny dzień :-D:-D. Szkoda bo to już niedługo całkiem zimno się zrobi.

Wiktoria zdrówka dla Ciebie i sto latek, lekko spóźnione ale... Mam nadzieję że party udane?
Marta84 ja nie zapomniałam, w dobie facebooka i nk ciężko zapomnieć o urodzinach koleżanki ale jeszcze raz Zdrówka, oraz wielkie gratulacje z dodatki i awansu. Cieszę się że Ci układa.
Asinka może dlatego że majonez to nic innego jak żółtka tłuste i oliwa też nie lepsza. Może następnym razem jak Ci śmierdzi majonez to spróbuj tylko jajka i oliwa :tak:. Śmiesznie musiałaś wyglądać z majonezem na głowie. A brałaś ze słoika czy z sałatką :-D:-D:-D.

Gratuluję Wam dziewczynki dziewuszek.
A teraz spadam pizza dochodzi.

Hejka dziewczyny,
a mnie jakieś chorubsko dopadło. Ledwo mówię, łeb mi pęka a mały się dopomina o kuleczki bo mu wczoraj obiecałam :-( A jeszcze ta mgła za oknem :no: Później jak P wróci z pracy to może uda mi się położyć. Dobrze, że obiad (gołąbki) wczoraj zrobiłam to dzisiaj tylko ziemniaki ugotuję i z głowy. No nic idę zrobić jakieś śniadanko i przejdę się z małym. Do później.

czesc babeczki;-)
U nas weekend zlecial milo i bar pracowicie:tak:Najpierw cale przygotowania,potem party ,ktore zreszta bylo bar udane no i wkoncu sprzatanie po:szok::tak:;-) a bylo co robic:tak:
Mala bar zadowolona ,prezenty dostala super:tak:
JSTYSIAK-torcik wspanialy-1 KLASA:tak::tak::tak: Wygladal pieknie a smakowal...niebo w gebie.Masz w nas stalych klientow!!:tak: Dziekuje jesz raz:happy:
MOJADZIDZIA-gratuluje serde coreczki:happy: No to faktycznie zakupow praktycznie zadnych robic nie musisz;-):-)
MAMATROJECZKI-wspolczuje choroby...zwlaszcza jak leb peka a trzeba wsz zrobic i dzieci daja popalic..to masakra:crazy::eek:
AMPAR- a Ty juz bylas na tym "erotic party";-);-);-):-D??
ASINKA-ciesze sie ze ci lepiej .a z tym zelazem to tak jak Ci pisalam wlasnie ,problemy z kupka sa ogromniaste:crazy::eek:
ROKSANA-ale sie zerwaliscie:eek:ale czasem fajnie tak wczesnie zaczac dzien:happy:
No i nie wiem co jesz komu:baffled::baffled: chyba jesz spie:rofl2::rofl2:U nas za oknem nic nie widac ..taka mgla:crazy::baffled:
no nic kawki sie czas napic...do potem,papaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
TYNIA I WIKI-spoznione ale z serca plynace najserdeczniejsze zyczonka dla Waszej gwiazdeczki,duzo radosci ,zdrowka i spelnienia dzieciecych marzen-Graziul z rodzinka zyczy

Do góry