reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny:-).
Ja miałam super kiepską noc i nie mam weny do pisania.Oli budził się chyba co godzinę :wściekła/y:.i płakał wydaje mi się ze to przez zęby.a mi jak na złosc skończył sie paracetamol na to wszystko jeszcze Krystian zaliczył dzisiaj wpadkę i osikał się tak mocno że musiałam całego go przebierac o 4 nad ranem i już nie chciało mi się ubierac mu czystej pościeli i wzięłam go do siebie do łózka:baffled:.I tak biegał mi co chwilę do ubikacji siusiu :baffled:.Mi się odechciało spac Krystian też jakoś nie wyglądał na śpiącego i tak sobie leżeliśmy a jak udało nam się ponownie zasnąc to Oli się obudził i dla świętego spokoju wzięłam go do nas do łóżka ale zaczął kopac Krystiana i ciągnąc za rolete więc czas było wstac:baffled::sorry2:.

reklama
czesc wszystkim u nas dzionek zaczal sie niezadobrze po sniadaniu wyladowalam w lazience i cale sniadanie zwrocilam jak narazie jest oki zawsze tak mamrano ale dzis to katastrrofa wiki zlapala katar ale to normalne moglam sie tego spodziewac ubieram ja cieplo ale w przedszkolu wychadza bez kurtek na dwor dzis powiem ze wiki jest lekko przeziebiona i ze ma zakladac kurtke jak beda szli na dwor jesterm z niej dumna bo zaczyna mi juz powoli lapac slowka i jest bardzo grzeczna pani ja chwali inne dzieci placza ale ona nie proiblemow z zostawaniem moze dlatego ze jest od nich stasrsza o rok pytalm sie czy moze chodzic do reception od stycznia ale powiedzieli ze nie ze do nursery musi chodzic caly rok no trudno to w nastepnym roku pojdzie sama do reception dziwne torche no ale zobaczymy
Kasia
wspolczuje nocki
mamatrojeczki w tym problem ze ja nie umie usiedziec w jednym miejscu i musze cos robic z asinka sie smiejemy ze mamy ADHD
mojadzidzia ja bym z checia sie z wami spotkala ale nie dojechalabym do ciebie autobusem jak jade do miasta 20 minutek to ledwo co dojezdzam bo tak mi niedobrze mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
oki kobietki musze odkurzyc na gorze bo dol juz mam sprzatniety

Czesc:-)

Ja rowniez dziekuje ze mile kulkowanie:tak:
Dopiero dzis moge cos napisac bo jak juz wczoraj wrocilam to nie bylo czasu;-)
Gwiazda z wielkim trudem zasnela a byla tak uparta ze szok... Jak zaraz policja nie przyjedzie to bedzie sukces:-p:zawstydzona/y: tak plakala jakby ja ze skory obdzierali nic nie chciala ani przytulic ani polozyc ani bawic i juz mi rece opadly i dalam jej poplakac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zmeczyla sie i zasnela na siedzaca na moich kolanach:zawstydzona/y::-( Do tego o 6;30 dzis byla pobudka wiec byla wyjatkowo zmeczona i dlatego pewnie nie mogla zasnac:no: Ale na szczecie juz spi i jest cisza.
Jak wstanie to idziemy na spacerek bo szkoda takiej ladnej pogody:tak:

Graziul tak mam Twoj zegarek lezal na podlodze w aucie jak tylko sie spotkamy to oddam Twoja zgube:tak::tak:
Mojadzidzia ja chetna na spotkanko wiec poprosze adres:tak: mi pasuje tez kazdy dzis wiec dostosuje sie do wiekszosci:tak:
Kasia wspolczuje nocki, ja noc mialam spokojna ale pobudke o 6;30 i ledwo widze na oczy a co dopiero Ty:szok:
Monia fajnie ze sie pokazalas super masz ten brzusio:tak:Pamietaj zeby dac znac jak sie zacznie:-p:tak:
Ampar jeszcze tylko ja nie wyrazilam opinii na Twoja fryzurke wiec.... Super :tak: ja tez chcialam sciac wlosy ale fryzjerka mi odradzila ze wzgledu na to ze do lipca by mi nie odrosly do takich jak mam teraz a w lipcu potrzebuje dluuugie wloski:tak::-)

Ok kolezanki ja ide szykowac obiadek zajrze jeszcze pozniej Paaaa

Czesc:-)
Ja tez dziekuje za wczorajsze kulki:tak:

AGNIESZKA UK-kurczak fajny:-D:-D:-D:-Da Ty w takiej pozycjii go upieklas???:-D:-p;-)Ja tez jak konczylam 30 tke:zawstydzona/y:to mialam takie dziwne mysli,jakos tak zawsze lepiej brzmi jak ktos mowi ze ma 20 pare lat:-D:-D:-D:-D

AMPAR-no A rtur z takiej niespodzianki tez pewnie bedzie zadowolony:-p:-D

TYNIA -to wcale nie jest dziwne,ze do recption biora tylko od wrzesnia,tam dzieci juz maja nauke i ida z programem,a jak by dzieci dochodzily w ciagu roku to bylyby do tylu:tak:moglas ja wczesniej do przedszkola zapisac:tak:fajnie masz ze tak szybko sie zaklimatyzowala:tak:

Chociaz dzisiaj pani powiedziala ze bylo lepiej:tak:ufffff

Dobra ide szykowac obiad

doris wiki byla zapisana juz w zeszlym roku ale jej nie wzieli od wrzesnia mogli ja wziasc od stycznia ale by zostala jeszcze rok bez kolezanek imusialaby sie zapoznawac z nowymi a to mogloby byc trudne dla niej

KASIA8118-mozesz mi podac linka do tej strony o zamiane mieszkan,prosze:tak:bo ja wpisalam w google i mi tych stron kilka sie pokazalo:baffled:
Aha i co do daty to musze J zagonic zeby wyliczyl sobie ktora sobote ma wolna:angry:

TYNIA -ale nie wszystkie dzieci odchodza na koniec roku:no:moj Kuba wogole tego nie odczul:no:no ale kazde dziecko jest inne:happy:

hej babeczki
ja dzis mialam naprawde ciezka noc,nikola mi 2 razy wymiotowala.podejrzewam ze to popconr ktory jadla przedwczoraj jej utknal na zoladku i odezwal sie wlasnie w nocy.
do tego dzis bylam u dentysty-nikola troche pomarudzila-nawet troche bardzo:crazy: ale na szczescie mam juz spokoj na pol roku:tak:.
mamatrojeczki-wczoraj glowa sie uspokoila-pewnie dlatego ze zapomnialam ze mnie boli:-p, ale za to teraz musialam wziac tabletke bo az mi sie plakac chcialo, tak mnie bolala:-(
doris-tak,kurczaka pieklam w takiej pozycji i w takiem podalam hahahha mialam problem z poporcjowaniem jego,ale dalam rade:-) naprawde wyszedl pyszny:-)

uciekam laseczki bo dzisiejszy dzien ie nalezal do udanych, a jutro ide do pracy i juz mi sie odechciewa:-( zreszta zaraz pizza hut zapuka do drzwi:-)

Dzieńdoberek wszystkim, ja dzisiaj wykończona. Chris bardzo często budził się dzisiaj w nocy. Przez całą noc poszło 7 butelek picia. W tym 3 gęstego kubusia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A już myślałam, że jak tak się wczoraj wymęczył, to będzie mniej pobudek:no:. Koszmar. A wstał jak zwykle o 7,00. Dzisiaj chcieliśmy z nim jechać do "Eureki", ale nie wiem czy mi się będzie chciało, bo padam :-(.

reklama
hej laseczki
widze ze pogoda zadnej z nas nie sluzy. bylysmy w szkole na play grupach, ale przesuneli je z poniedzialku na czwartek:crazy: i wrocilysmy do domu-zmoklam jak kura:-(
do tego rano zobaczylam ze polamalo mi sie zamkniecie w szlkach w wozku:wściekła/y: ale zla jestem bo ostatnimi czasy wszystko lamie,nawet rure od odkurzacza polamalam :-( dodam ze to 2 raz:-( zaraz musze wejsc na ebay i poszukac czy sa w sprzedarzy takie zatrzaski w szelkach.

Do góry